Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już wróciłam.Bąbelek ma dom.

Pani z partnerem i 10. letnią córką. Inicjatorem adopcji psa był pan. Pani z dziewczynką też bardzo na tak i zaangażowane.

Piesio będzie mieszkał w bloku, dookoła są zielone tereny,  bardzo blisko duży gabinet wet.

Bąbel, bo imię chyba zostanie, będzie zostawał sam najwyżej na 6 godzin, ale pan ma możliwość wpadania do domu w trakcie pracy.

Na wakacje będzie jeździł z panią na Podlasie, bo tam jest cała rodzina.

Mam nadzieję, że do 3 razy sztuka i Bąbelek będzie miał dom na zawsze.

Państwo jadą po niego dzisiaj.

• Like 4
  • Upvote 1
Posted
Dnia 13.11.2022 o 15:00, Alaskan malamutte napisał:

Bardzo się cieszę!! Nareszcie!! ❤️

Poker, zdjąć ogłoszenie? 

Zdejmij albo sobie zapisz. Tak na wszelki wypadek.

Posted

Oj pusto w domu bez Bąbelka. Wczoraj jeszcze byłam w szoku po tak szybkim rozstaniu (w południe się dowiedziałam, a po 16 już pojechał). Wierzę, że będzie kochany, tak jak był przez nas, moja córka narysowała i przekazała Pani laurkę, aby przypominała Bąbelkowi o nas 🙂 Wydałam go z szelkami, książeczką, ulubioną zabawką i karmą na 2 dni. Trzymaj się słodziaku.

Posted

Z niektórymi psami naprawdę trudno się rozstać. Myślę, że do takich należy Bąbelek. Córcia kochana, też się z maluchem związała.

A jak szafirko widzisz tę rodzinkę?

Posted

Rozmawiałam z DS Bąbelka Wszystko jest w porządku. Maluch wybrał sobie miejscówkę w pokoju młodszej pańci.  Jak na razie nie niszczy  i ogólnie jest grzeczny. Załatwia się na podkład albo na dworze. W domu jest odważny , na spacerze widać po nim lęk, ale pomału ogarnia ruch uliczny.

Obcy ludzie na spacerze mówią o nim " o , jaki fajny Bąbel" . Wygląda na to ,że imię ma trafione.

• Like 1