Jump to content
Dogomania

Kolejne szczeniaki i ich mamcia potrzebują naszej pomocy, czy uda się i im odmienic zły los? Marvel zamieszkał w Łodzi, Missi i Madras w Zabrzu, Mikuś w Dąbrowie G., Mona w Krakowie, Masumi we Wrocławiu, a mamcia Marika w Bielsku B. :)

Recommended Posts

Posted

Jestem wniebowzięta domem Mikusia - Brunka ❤️ Jeszcze taką wiadomość Alaskan dostała:

Dzień dobry:-) U Bruna wszystko dobrze. Wrocilismy wlasnie z wizyty u weterynarza, zostal zbadany, odrobaczony, a w piatek bedzie szczepienie i wyniki badania kału. W domu czuje sie juz jak u siebie , przejmuje zwyczaje zwierzakow.🙂

Posted

Mona ma domek taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0044.gif

Przez ostatnie dni rozdzwonił się telefon o sunię, wysłałam 4 ankiety i  dzisiaj wspólnie z Poker wybrałyśmy rodzinę dla malutkiej.

Jak wizyta wypadnie pomyślnie to Mona zamieszka w Krakowie, w bloku,  z młodymi ludżmi; dom podobny do tego, w jakim zamieszkała Złotka:)

• Like 4
Posted

Cudownie  Zamykam ogłoszenia Mony. 

Dnia 9.08.2022 o 22:03, Tola napisał:

Mona ma domek taniec-emotikon-ruchomy-obrazek-0044.gif

Przez ostatnie dni rozdzwonił się telefon o sunię, wysłałam 4 ankiety i  dzisiaj wspólnie z Poker wybrałyśmy rodzinę dla malutkiej.

Jak wizyta wypadnie pomyślnie to Mona zamieszka w Krakowie, w bloku,  z młodymi ludżmi; dom podobny do tego, w jakim zamieszkała Złotka:)

Posted
Dnia 10.08.2022 o 09:01, Jo37 napisał:

A kiedy sunia się przeprowadza? 

Po wizycie przedA. Myślę, że to tylko formalność, no ale...

Rozmawiałam dość długo z chętną, a Tola z przyszłym pańciem. Wydaje się nam, że to TEN dom.

Pastwo od razu zakochali się w Monie. , na dodatek pani ma na imię Monika , więc już całkiem uznali, że to przeznaczenie.

Posted
Dnia 10.08.2022 o 10:31, Poker napisał:

Po wizycie przedA. Myślę, że to tylko formalność, no ale...

Rozmawiałam dość długo z chętną, a Tola z przyszłym pańciem. Wydaje się nam, że to TEN dom.

Pastwo od razu zakochali się w Monie. , na dodatek pani ma na imię Monika , więc już całkiem uznali, że to przeznaczenie.

To tak jak u nas w domu Mikusia jest syn Mikołaj 🙂

Powodzenia!

• Like 1
Posted

Wizytę dla Mony zrobi pan z krakowskiego TOZu, już współpracowaliśmy przy adopcji zamojskich suczek. Dam znać, jak będę coś więcej wiedziała. 

Posted

Poza inteligencją, Brunek jest mega przytulasem. Jak maskotka🙂Najlepiej lubi odpoczywac na kims.

Zabieramy go na spacery w ulubione miejsca. Mieszkamy tuz przy jeziorze Pogoria 3. Narazie bierzemy Bruna autem, zeby nie chodził ulica ( psy i odchody). W piatek bedzie mial szczepienie, wyniki kalu dobre- zero pierwotniakow i pasozytow. Takze uff!

received_740339590376865.jpeg

received_5488949934488865.jpeg

• Like 3
Posted
Dnia 11.08.2022 o 13:42, Tola napisał:

Wizyta dla Mony wstępnie umówiona na jutro. A Tymczasem pozdrowienia od Madrasa vel Coco😉

IMG_20220811_133215.jpg

Jakie zębuszki słodkie 🥰

Posted
Dnia 11.08.2022 o 18:39, Anula napisał:

Wspaniale wiadomości,tak dalej trzymać.

A co słychać u Marisy?

Marisa miała badanie krwi, wszystko jest ok. Powolutku Jagna będzie umawiała sterylizację. 

• Upvote 1
Posted

Info z domku Marvela vel Frodo:

Frodek zaliczył weta. Waży 6 kg! Jest zdrowiutki. Został odrobaczony. Dostał prearat wapniowy bo bardzo szybko rośnie. Dostał też specyfik od kleszczy i pcheł.

Szczepienie za tydzień. Tak zdecydowal wet.

Frodo ma ranę po ugryzieniu kleszcza. Została oczyszczona, ladnie się goi. 

Jutro wizyta w SPA. Mam obiecane zdjęcia.

Tutaj ta ranka o ugryzieniu kleszcza.

image000001(19).jpg

image000000(81).jpg

• Like 1
Posted

Mikuś vel Bruno

"Dzień dobry:-) Bruno juz po szczepieniu, zatem jeszcze kilka dni i zacznie pelnoprawne życie psa wychodzącego. Poki co bardzo dobrze trenuje w ogrodzie🙂"
"Coraz mocniej przekonuje sie, ze nikt mu nie podje karmy- bo na poczatku jadl z prędkościa swiatła i po kilku kesach chcial wyjadac Moli"

"Bawia sie juz super razem i szalenstwom nie ma.konca, choc jeszcze nie nadaza za nasza sprinterką, ale trening czyni mistrza"

• Upvote 1