Jump to content
Dogomania

Maleńki szkielecik obciągnięty skórą.. I oczy pełne bezbrzeżnego smutku. Co pisać więcej?:( Jeśli możesz - zajrzyj, pomóż, napisz dobre słowo. Wszystko będzie wielkim darem. SUNIA JEST BARDZO CHORA, jest dla niej szansa, ogromne kciuki potrzebne!

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted
Dnia 4.04.2023 o 16:37, limonka80 napisał:

Dokładnie osiem tygodni temu , we wtorek o 16.37 umarł mój Dżekunio ...

Mam wrażenie, że to było tak strasznie dawno, że tak długo już nie ma mojego Dżekusia, a jednocześnie mam wrażenie że to było wczoraj.

Tak bardzo tęsknię ...

I ja dobrze to znam.....

Przytulam ❤️

• Like 2
Posted

Ja też znam smak tej tęsknoty, wciąż tęsknię.

Ukochane zwierzaki zostaną w naszych sercach i pamięci na zawsze, będą żyły tak długo, dopóki będziemy pielęgnować pamięć o nich - myśleć, rozmawiać, kochać...

• Like 3
Posted

Wierzę, że nasze zwierzaki nie odchodzą tak całkiem. Ich dobra energia zostaje z nami na zawsze. Czuwają przy nas. 

Limonko, te kluczyki do samochodu ostatnio pewnie Aza mi schowała 😉

Posted
Dnia 4.04.2023 o 16:47, agat21 napisał:

Ciężko bardzo na pewno. 2 miesiące to niby już jest jakiś czas, ale to przecież tak krótko w stosunku do tych lat kiedy byliście razem.

Dnia 4.04.2023 o 16:54, Poker napisał:

Dokładnie.

We wtorek  25.04. minęło 11 tygodni, za kilka dni miną 3 miesiące odkąd umarł, a ja wciąż łapię się na tym, że czasem  wracając z pracy i otwierając drzwi wejściowe spodziewam się, że będzie w domu, że czeka i zaraz zacznie ten swój radosny taniec powitalny, że zobaczę Jego roześmiany pyszczek ...

Posted
Dnia 5.04.2023 o 22:01, seramarias napisał:

W maju miną 2 lata od kiedy moja Ptysia odeszła, ból, żal pozostał, różni się od tego na początku, kiedy chodziłem jak we śnie czy transie... Ale nie przeminął, nauczyłam się z nim żyć. Ptysia pojawia się w moich snach, trzymam ja w ramionach, czuję jej ciepło, przez tą krótką chwilę jest znów ze mną, taka rzeczywista, choć podświadomość mówi, że jej już nie ma... Bardzo mi jej brakuje 😞

Rozumiem Twój ból, tęsknotę...

Dziękuję ...

Mnie Dżekuś ❤️ śnił się tylko raz, na samym początku i też sen był tak realny, że nie mogłam uwierzyć że to tylko sen. Pożegnałam już w życiu kilka psów, zawsze było ciężko się żegnać, ale nigdy nie czułam tak ogromnej rozpaczy i tęsknoty jak po stracie Dżekusia. To Pies mojego życia.

Posted

Elik zrobiła już kolejny bazarek dla Nuukusi, a ja jeszcze nie podziękowałam za wpłatę z poprzedniego bazarku - 240 zł ...

Ujęłam kwotę w rozliczeniu, ale tutaj nie wpisałam  - bardzo dziękuję 🌷❤️   

Posted
Dnia 21.04.2023 o 11:31, mari23 napisał:

I ja dobrze to znam.....

Przytulam ❤️

Dnia 21.04.2023 o 22:18, Tola napisał:

Ja też znam smak tej tęsknoty, wciąż tęsknię.

Ukochane zwierzaki zostaną w naszych sercach i pamięci na zawsze, będą żyły tak długo, dopóki będziemy pielęgnować pamięć o nich - myśleć, rozmawiać, kochać...

Dziękuję Wam ❤️ 

Odchodząc robią nam dziurę w sercach, ale też w sercach zostają ....

Posted
Dnia 22.04.2023 o 20:36, agat21 napisał:

Wierzę, że nasze zwierzaki nie odchodzą tak całkiem. Ich dobra energia zostaje z nami na zawsze. Czuwają przy nas. 

Mam nadzieję Agata ...

Dnia 22.04.2023 o 20:36, agat21 napisał:

Limonko, te kluczyki do samochodu ostatnio pewnie Aza mi schowała 😉

Na 100% to Ona schowała 😃

Posted
Dnia 4.05.2023 o 18:00, agat21 napisał:

Łaaaałł! Jaka niespodziewajka! Zmężniała Nukcia 😃

Dnia 4.05.2023 o 18:25, elik napisał:

Tak, to już nie ta sama chudzinka  🙂  Super ładnie wygląda.

Nukcia trzyma sie świetnie, apetyt i humor dopisują 🙂 

Posted
Dnia 4.05.2023 o 22:09, Poker napisał:

Bardzo ładnie wygląda. Żeberka nie sterczą.

Dnia 5.05.2023 o 18:44, Tola napisał:

Bardzo dobre wygląda, zaokrągliła się:)

Tak Nuusia ma się dobrze 😃 apetyt ma za dwóch, ale trzyma stałą wagę 10- 10,5 kg.

Taką wagę osiągnęła już u mnie i taka wagę wetka uznała za optymalną i zaleciła utrzymać.

Posted
Dnia 5.09.2022 o 15:16, limonka80 napisał:

A tutaj dla fanek malutkiej, która już nie jest malutka - tyłeczek, który już nie jest kościsty 🙂 

Specjalnie ujęcie od tyłu 🙃

nuki.jpg

To zdjęcie jeszcze u mnie, kilka dni przed wyjazdem ...

Posted
Dnia 8.05.2023 o 12:50, limonka80 napisał:

To zdjęcie jeszcze u mnie, kilka dni przed wyjazdem ...

To nie jest taka wielka różnica w tuszy pomiędzy Nuukunią u Ciebie, a teraz.