Jump to content
Dogomania

Żegnaj Muszkieterze ♡. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc, zdrowie Gucia coraz gorzej..na koniec każdego miesiąca kilkaset złotych na minusie! :((

Recommended Posts

Posted
Dnia 26.02.2023 o 12:14, Ewa Marta napisał:

Przelałam dla Gucia 50 zł przed chwilą. Przesyłam cały wór dobrej energii dla staruszka ❤️

Dziękuję Ci bardzo. 🌼🌷

• agat21 changed the title to UWAGA! Edzio nie jedzie do hotelu - zajrzyjcie proszę - jedzie ŚLEPACZEK!!!!. GUCIO już Anecik. PROSZĘ o pomoc..prawie tysiąc zł na minusie po zabiegu pyszczka
Posted
Dnia 26.02.2023 o 12:14, Ewa Marta napisał:

Przelałam dla Gucia 50 zł przed chwilą. Przesyłam cały wór dobrej energii dla staruszka ❤️

Powtórzę dokładnie to samo ( z przelewem włącznie ;)) 

• Like 1
Posted

Mari, Nesiowata, Tianku, Ewa Marta - z całego serca dziękuję Wam za pomoc. Wiem, że same macie duże wydatki związane z Waszymi zwierzami - tym bardziej dziękuję Wam za każdą złotówkę.

image.png.4f117efe516ce98736db097ae9ac1483.png

• Like 2
Posted

I kolejne wpłaty dla Gucia się pojawiły! Prezent wiosenny od Feryenne 😘 i stałe za 3 miesiące od Nesiowatej 😘

Ogromnie Wam dziękuję. I za wiosenny prezent - wiosenne kwiaty - nie może być inaczej 😁

image.png.f8fdbdbcd86350344a2b460116286514.png

Posted
Dnia 6.03.2023 o 08:48, Ellig napisał:

Zagladam do Gucia.

Dzięki za odwiedziny. Chłopak zapewne doszedł już zupełnie do siebie.🙂 Niedługo się wywiem 🙂

Posted

Mam kolejne wpłaty na Gucia: od Ruty93 przyszła stała za marzec i od Limonki przyszła stała plus ogromny bonus 100 zł na ząbki Gucia - z całego serca Wam dziękuję, dzięki Wam widać światełko w tunelu 🤗❤️💚💙

image.png.732b5deccc7e9dab0e0704bff5e44d06.png