Ewa Marta Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Porównajcie zdjęcie maro ze schronu i to powyżej... To jakby dwa różne psy. To tak naprawdę najpiękniejszy dowód na to, że warto o nie walczyć, warto wyciągać te wydawałoby się stojące nad grobem psiaki. Bo niektórym się udaje wygrać życie, do tego wspaniałe. Wzruszają mnie bardzo takie metamorfozy. Bardzo... 4 1 Quote
Jaaga Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Dnia 23.02.2022 o 10:48, Ewa Marta napisał: Porównajcie zdjęcie maro ze schronu i to powyżej... To jakby dwa różne psy. To tak naprawdę najpiękniejszy dowód na to, że warto o nie walczyć, warto wyciągać te wydawałoby się stojące nad grobem psiaki. Bo niektórym się udaje wygrać życie, do tego wspaniałe. Wzruszają mnie bardzo takie metamorfozy. Bardzo... Wlasnie o tym wcześniej pisałam, że organizm Maro tak ekspresowo wykorzystał dana mu szansę; zmienił się i psychicznie i fizycznie do niepoznania w tak krótkim czasie. To niesamowite obserwować te metamorfozy. Potwierdzają, że warto. 3 Quote
Nadziejka Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Dnia 23.02.2022 o 09:59, Alaskan malamutte napisał: Maro pozdrawia. Już coraz mniej tęskni. ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ Quote
Tola Posted February 23, 2022 Posted February 23, 2022 Dnia 23.02.2022 o 10:48, Ewa Marta napisał: Porównajcie zdjęcie maro ze schronu i to powyżej... To jakby dwa różne psy. To tak naprawdę najpiękniejszy dowód na to, że warto o nie walczyć, warto wyciągać te wydawałoby się stojące nad grobem psiaki. Bo niektórym się udaje wygrać życie, do tego wspaniałe. Wzruszają mnie bardzo takie metamorfozy. Bardzo... Dnia 23.02.2022 o 11:06, Jaaga napisał: Wlasnie o tym wcześniej pisałam, że organizm Maro tak ekspresowo wykorzystał dana mu szansę; zmienił się i psychicznie i fizycznie do niepoznania w tak krótkim czasie. To niesamowite obserwować te metamorfozy. Potwierdzają, że warto. To takie metamorfozy dodają nam skrzydeł, pozwalają podnosić sie kolejny raz i kolejny, inaczej trudno byłoby znieść te wszystkie psie nieszczęścia. A Maro nie wytrzymałby długo w takim stanie, on znikał w tym boksie. 2 Quote
mari23 Posted February 27, 2022 Posted February 27, 2022 Dnia 23.02.2022 o 17:48, Tola napisał: To takie metamorfozy dodają nam skrzydeł, pozwalają podnosić sie kolejny raz i kolejny, inaczej trudno byłoby znieść te wszystkie psie nieszczęścia. A Maro nie wytrzymałby długo w takim stanie, on znikał w tym boksie. To prawda, sił czasem już brak ale widok takiego uratowanego, szczęśliwego psa pomaga "wziąć się w garść" i podjąć kolejną próbę pomocy ❤️ 1 Quote
Tola Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Wiem od Jagny, że Maro był dzisiaj ze swoimi właścicielami w lecznicy na kontroli uszu i to u wetki, którą Jagna poleciła. A wetka była zachwycona, trudno jej było uwierzyć, że to jest ten sam pies, którego przyjmowała na początku. 5 Quote
Nadziejka Posted March 8, 2022 Posted March 8, 2022 Dnia 8.03.2022 o 22:57, Tola napisał: Wiem od Jagny, że Maro był dzisiaj ze swoimi właścicielami w lecznicy na kontroli uszu i to u wetki, którą Jagna poleciła. A wetka była zachwycona, trudno jej było uwierzyć, że to jest ten sam pies, którego przyjmowała na początku. ❤️ ❤️ ❤️ Quote
Jaaga Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Potwierdzam, przyjechali aż do naszej wetka. Widziala go przed wyjazdem na ostatnim czyszczeniu uszu i ponoc wyglada jeszcze lepiej. Quote
Nadziejka Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Radują calą dusze wiesci Najlepsiego najpiekniejszego wspolnego zasylam z serca calego Quote
Aska7 Posted March 9, 2022 Posted March 9, 2022 Ja im zawsze tłumaczę, że to już ostatnia prosta i taki rytuał przejścia, ostatnia kilkugodzinna niewygoda. Póżniej to już inny wymiar, inne życie 🙂 1 Quote
Nadziejka Posted March 13, 2022 Posted March 13, 2022 Dnia 12.03.2022 o 23:09, Alaskan malamutte napisał: 😍 Quote
Poker Posted May 23, 2022 Posted May 23, 2022 Dnia 23.05.2022 o 21:15, Aska7 napisał: Fałdy ma na karku : ) Paker się z niego zrobił 🙂 Quote
Recommended Posts