Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Super fotki. Wydrukowałam jedno z poprzednich - to przy samochodzie i zaniosłam do schroniska. Pani kierowniczka była taka zadowolona , mówiła , że by go nie poznała.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to odwiedziłam dziś Alberta....
takiego radosnego i witalnego jeszcze go nie widziałam...te igły działają cuda na jego samopoczucie, wyobraźcie sobie, że Albert ...BIEGA!!!
To po prostu niesamowite, pies , który przyjechał w stanie krytycznym, leżał tylko, prowadzany był na ręczniku, praktycznie noszony stale, podnoszony, robił pod siebie....a teraz- biega...
oczywiście biega w swój specyficzny sposób..stawiając bardzo dziwnie nogi...troche sie kołysze..ale nawet jak upadnie, to sam wstaje i znowu biega..
Jakby mu ktoś cofnął zegar, jakby nareszcie nic nie bolało..
Cudów nie będzie, całkowitego ozdrowienia nie ma co sie spodziewać, ale i tak jest to cud, co zobaczyłam.
Latem przechodził kawałeczek na smyczy i z powrotem trzeba go było ciągnąc na reczniku, teraz idzie sobie...a przeciez snieg jest duży i wcale nie ma zamiaru wracac do pomieszczenia...tylko czeka, żeby go wypuścić...
Ale wiecie, jaki skubany jest mądry- chodzi tylko tam w pomieszczeniu, gdzie sa maty, tam, gdzie widzi posadzkę nie wchodzi...madrala!
Fika jak szczeniak. Czy ktoś umie wklejac film? Danusia nakręciłaby go na aparacie i mogłaby komus podesłac do wklejenia, nie niestety nie umiem...wszyscy zobaczylibyście , jak to wyglada!
Wielkie podziekowania dla Danusi...dokonała wydawac by sie mogło czegos niemozliwego.
A wszystkie ciotki pozdrawia Albercik- szybszy niz błyskawica!

Posted

marysia55 napisał(a):
:crazyeye: a ja to nawet nie wiem jak o tej godzinie świat wygląda :lol::lol::lol: gdzie filmik :mad:

Marysiu, ja wiem, w końcu każdego dnia oglądam - on, ten świat, wygląda tak pięknie, tak pięknie, że nic innego człowiek zrobić nie może, jak zachłysnąć się nim, tym światem i jego pięknem, i iść spać.