Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zostało 160 zl.
Jeśli coś minęłam , to proszę pisać.
Zdjęcia Alberta wysłałam w sobotę Madcat.

Kupiłam duży Caniviton ,starczy mu do końca grudnia.
Ma taraz przerwę w carprodylu,nadal je rano leki tylko z kocią karmą:diabloti:
Z kiełbasek ,szynki -wypluwa.
Ogólnie czuje się dobrze jak na jego stan zdrowia.

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja dodam od siebie, że Albert spokorniał, juz nie jest taki złośliwy, nie obszczekuje mnie...wyciszył sie i uspokoił...stabilizacja i rutyna myslę, że mu służą.
Cały czas jest sprawny- jak na jego mozliwości, chodzi, nie poleguje...to wielki sukces, bo bałam sie o to, co zima i jesienia bedzie...

Posted

Dobrze wygląda ten nasz Albercik i pomysleć, że mógł juz być za TM po eksperymentach schroniskowego weta. Pamietacie początek wątku ?? Ta walka o jego wyjście miała sens. Te zdjęcia to potwierdzają. Ciepło sie robi jak człowiek na nie patrzy:p

Posted

marysia55 napisał(a):
Dobrze wygląda ten nasz Albercik i pomysleć, że mógł juz być za TM po eksperymentach schroniskowego weta. Pamietacie początek wątku ?? Ta walka o jego wyjście miała sens. Te zdjęcia to potwierdzają. Ciepło sie robi jak człowiek na nie patrzy:p

Nooooooooooo!!! masz zupełną rację marysiu55 ;)

Posted

Na dużym wybiegu zostało trochę nie skoszonej trawy. Albert, za każdym razem jak krówka wypuszczona po zimie z obory.
Zmieniliśmy mu na wybiegu trawę na drobny żwirek. Zaziębił się leżąc na trawie i zaczął podsikiwać. Dlatego dostał antybiotyk.
Teraz jest w porządku. Zamykany na noc 0k 17 , wytrzymuje do 6h-6,30h.
Chwilami zaczyna go znowu zarzucać, wracamy z carprodylem.
d.

cdn za momencik;)

Posted

Też bym chciała aby trafił do domku.

W tygodniu poszła do adopcji nasza spanielka , staruszeczka , ślepaczek malutki.
Cuda się czasem zdarzają.
Wszystka kasa doszła , w tym 200 od Majki 50 na Mikołaja.
Rozliczę na dniach.
Jestem zarobiona po łokcie.
Po świętach mam kontrolę PIW ,np. każdy pies ma mieć na zmianę 3 kocyki, kocysie mają mieć nr psa , aby się nie mylić i takie tam pierdoły.
Idzie zwariować.Będą pobierane wymazy itd., bo mój doktor chce pokazać Sanepidowi, że u nas jest "czyściej" niż w szpitalu.

Posted

Hehehe. W myśl zasady "Nie ruszaj g..... to nie śmierdzi" nie zaglądają tam gdzie mogą cos znaleźć...
Cóż, dla takiego miejsca jak u mariamc, takie kontrole to tylko okazja do dodatkowej reklamy, nie ma się czym stresować :cool: