Jump to content
Dogomania

Szczeniorki mają DS :)) Ich mama Diana - też :)) Ogromne dzięki wszystkim za pomoc! :*

Recommended Posts

Posted
Posted
Dnia 9.11.2021 o 15:40, Mruczka napisał:

Ale mam perspektywy!  Czekam na Aurunię we czwartek, będzie się działo 🙃.   Jedzie do nas jednak Aura, bo zdaniem doświadczonych dogomaniaczek suczki trzeba mieć bardziej na oku 🙂.

Bardzo się cieszę, życzę malusiej spokojnej podróży, bo ta rozłąka z rodzeństwem, matką i jedynym znanym bezpiecznym światem też będzie dla niej sporym stresem, wrażliwością przypomina  chyba Almę i Airę. 

Posted
Dnia 9.11.2021 o 20:52, Tola napisał:

Bardzo się cieszę, życzę malusiej spokojnej podróży, bo ta rozłąka z rodzeństwem, matką i jedynym znanym bezpiecznym światem też będzie dla niej sporym stresem, wrażliwością przypomina  chyba Almę i Airę. 

Dokładnie tak. One we 3 bardzo wrażliwe, przylepne, rodzinne, trochę nieśmiałe, więc dobrze że długo na swoje Rodziny nie czekały. 

Posted
Dnia 9.11.2021 o 20:58, Tyśka) napisał:

Dokładnie tak. One we 3 bardzo wrażliwe, przylepne, rodzinne, trochę nieśmiałe, więc dobrze że długo na swoje Rodziny nie czekały. 

To tez będzie płacz u Mruczki i tylko przytulanie i noszenie na rękach ukoi maleństwo, tak było u Almy.

Posted
Dnia 9.11.2021 o 20:53, Tola napisał:

Czy trzeba dorobić OLX pozostałym maluchom?

Sama nie wiem... może agat21 podpowie. 🙂 Z jednej strony maluchy mają sporo ogłoszeń (Ada 7, Drops 6), z drugiej są nowe zdjęcia, a ja je wykorzystałam tylko do 2 ogłoszeń (dla każdego psiaka) w obawie przed usunięciem ich przez moderatorów. Może warto dorobić nowe olxy z tymi zdjęciami.

Spis ogłoszeń znajdziesz na pierwszej stronie, w moim pierwszym poście (pod zdjęciem o zakupie podkładów). Ogłoszenia są na Kraków i Warszawę (to ogłoszenia Alaskan Malamutte), Wrocław, Poznań, Katowice, Lublin, Ada ma jeszcze ogłoszenie na Opole.

Posted
Dnia 9.11.2021 o 22:15, Tyśka) napisał:

Sama nie wiem... może agat21 podpowie. 🙂 Z jednej strony maluchy mają sporo ogłoszeń (Ada 7, Drops 6), z drugiej są nowe zdjęcia, a ja je wykorzystałam tylko do 2 ogłoszeń (dla każdego psiaka) w obawie przed usunięciem ich przez moderatorów. Może warto dorobić nowe olxy z tymi zdjęciami.

Spis ogłoszeń znajdziesz na pierwszej stronie, w moim pierwszym poście (pod zdjęciem o zakupie podkładów). Ogłoszenia są na Kraków i Warszawę (to ogłoszenia Alaskan Malamutte), Wrocław, Poznań, Katowice, Lublin, Ada ma jeszcze ogłoszenie na Opole.

To może odczekam i zrobię bliżej soboty

Posted

Kilka organizacji prozwierzęcych udostępniło Dropsa na swoich stronach. Mam nadzieję, że to przyniesie mu domek 🙂 Ale nadal uśmiecham się o udostępnienia, podbijanie postów z nim w grupach itp.

Posted
Dnia 10.11.2021 o 13:08, Alaskan malamutte napisał:

Odezwal się fajny domek o Dropsa z Krakowa. Wysylam im ankietę.

Kto ew moze zrobić wizytę?

Byl tez tel o Adę z Kłodzka. 

Nie wysylam ankiety... 

Z Krakowa jest elik,  Sowa, Onaa nie wiem kto jeszcze. Trzymam kciuki za Dropsa 🙂

Posted
Dnia 10.11.2021 o 14:07, Alaskan malamutte napisał:

Jeszcze Ania, nie pamiętam dokladnie nicku...

Mam zwrot ankiety, za chwilkę poczytam.

Właśnie też nie pamiętam nicku.

Szybko odesłali 🙂 Kciuki na pokład.

Posted
Dnia 10.11.2021 o 14:27, Tyśka) napisał:

Właśnie też nie pamiętam nicku.

Szybko odesłali 🙂 Kciuki na pokład.

Młodzi ludzie, 25 lat, pracują zdalnie. Mieszkają w wynajmowanym mieszkaniu ale budują swój dom...

Ankietę wypełnili sensownie, myślę że można ich sprawdzić.

Posted
Dnia 10.11.2021 o 14:31, Alaskan malamutte napisał:

Młodzi ludzie, 25 lat, pracują zdalnie. Mieszkają w wynajmowanym mieszkaniu ale budują swój dom...

Ankietę wypełnili sensownie, myślę że można ich sprawdzić.

Świetnie 🙂 Jakby dogomaniackie wizytatorki nie mogły to poszukam kogoś zaufanego na FB, popytam czy ktoś zna. EDIT: Tylko potrzebuję znać rejon Krakowa.

Posted
Dnia 10.11.2021 o 14:40, Alaskan malamutte napisał:

Nie pamiętam nicku Ani...Może elik pomoże??

Anula chyba dysponuje spisem wizytatorów na Dogomanii, gdzie kto jest 🙂 Przynajmniej zawsze jest w tym pomocna.