Nadziejka Posted July 16, 2021 Posted July 16, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Bemol bez abażura, z kolegą goldenem Quote
Alaskan malamutte Posted July 17, 2021 Author Posted July 17, 2021 Już mam wizytatora. Będzię się umawiał z domkiem na spotkanie. Zobaczymy co z tego wyniknie. 2 1 Quote
Tyśka) Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Dnia 16.07.2021 o 10:02, Alaskan malamutte napisał: Czekam na zwrot ankiety przedadopcyjnej i dopiero wtedy będę umawiać wizytę. Nie wiem czy to będzie w poniedziałek ale dziękuję za chęci. Tola rozmawiala już z Supergogą. Też pomoże. Swietnie, to trzymam kciuki. Ja akurat jestem na urlopie i tylko wyjątkowo na jeden dzień wracam do Poznania, a potem znowu wyjeżdżam na tydzień. Trzymam kciuki za przystojniaka. Quote
szafirka Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Bemol szczęśliwy po zdjęciu klosza. Nie dostałam dyspozycji zapisania Bemolka do fryzjera. Czeszę go co drugi dzień. Pewnie DS skróci sierść wedle swoich upodobań. 1 Quote
Poker Posted July 18, 2021 Posted July 18, 2021 Przeuroczy. Są takie gatunki sierści, że po uczesaniu minie 5 minut i pies wygląda jakby nigdy grzebienia nie widział 1 Quote
Anula Posted July 19, 2021 Posted July 19, 2021 18 godzin temu, Poker napisał: Przeuroczy. Są takie gatunki sierści, że po uczesaniu minie 5 minut i pies wygląda jakby nigdy grzebienia nie widział To się zgadza bo mamy takiego rozczochrańca Lucy w rodzinie,zawsze wygląda tak jakby był zaniedbany,nie czesany. 1 Quote
mari23 Posted July 22, 2021 Posted July 22, 2021 Dnia 21.07.2021 o 09:26, Ellig napisał: Zagladam do Bemolka.🤩 Też zaglądam w oczekiwaniu na wynik wizyty przedadopcyjnej. I podziwiam cudnego Bemolka <3 Quote
Alaskan malamutte Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 Dnia 21.07.2021 o 09:26, Ellig napisał: Zagladam do Bemolka.🤩 6 godzin temu, mari23 napisał: Też zaglądam w oczekiwaniu na wynik wizyty przedadopcyjnej. I podziwiam cudnego Bemolka ❤️ Sprawy wizyty troszkę się pokomplikowaly. Domek nadal zainteresowany. Z uwagi na sytuację wizyta prawdopodobnie jutro. Czekam na info. Oby okazalo się że czekanie opłacilo się. Quote
Alaskan malamutte Posted July 22, 2021 Author Posted July 22, 2021 56 minut temu, Nadziejka napisał: ❤️❤️❤️ 30 minut temu, Poker napisał: zaciskamy dalej.. Wizyta jutro o godz 18. Kciuki na pokład!! 2 Quote
Alaskan malamutte Posted July 23, 2021 Author Posted July 23, 2021 BEMOL MA DOM!!Ii TO JAKI!! ZAMIESZKA W POZNANIU!!! 4 Quote
Alaskan malamutte Posted July 23, 2021 Author Posted July 23, 2021 Troszkę info o domku. Państwo po 30, mieszkają w swoim domku z piękną posesją. Państwo oboje są zawodowymi muzykami!! Tak, tak, wybor psiaka jest nieprzypadkowy!! Pan Mikołaj jak zobaczył ogłoszenie Bemolka, to od razu wiedział, że to jest właśnie TEN psiak. W domku jest koteczka, która przyszła z ulicy. wysterylizowali i została. Obok państwa mieszka siostra (nota bene też z branzy muzycznej), ma zaadoptowaną sunię. No i rodzice, którzy w razie czego, zaopiekują się Bemolkiem. Państwo chcą jutro pojechać po Bemolka. Szafirka powiadomiona. Zdjęcia i relacje obiecane. 2 Quote
Tyśka) Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Cudnie :) Może kiedyś spotkamy się na Cytadeli albo nad Wartą. Powodzenia, ślicznotko. Quote
Poker Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 Pewnie imię skusiło. Pociągnął swój do swego. Bardzo się cieszę. Ciekawe czy Bemol będzie śpiewać. Alaskan, nadałaś psom już imiona Bemol i Edur, pora na Krzyżyk, Amol - był, Cemol, Demol, Giemol itd., Adur, Bedur itd oraz Opus 🙂 Quote
Nadziejka Posted July 23, 2021 Posted July 23, 2021 3 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Troszkę info o domku. Państwo po 30, mieszkają w swoim domku z piękną posesją. Państwo oboje są zawodowymi muzykami!! Tak, tak, wybor psiaka jest nieprzypadkowy!! Pan Mikołaj jak zobaczył ogłoszenie Bemolka, to od razu wiedział, że to jest właśnie TEN psiak. W domku jest koteczka, która przyszła z ulicy. wysterylizowali i została. Obok państwa mieszka siostra (nota bene też z branzy muzycznej), ma zaadoptowaną sunię. No i rodzice, którzy w razie czego, zaopiekują się Bemolkiem. Państwo chcą jutro pojechać po Bemolka. Szafirka powiadomiona. Zdjęcia i relacje obiecane. Quote
Ellig Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 Ale super, bardzo się cieszę, powodzenia Bemolku! Rozumiem, ze zamykamy ogłoszenie Bemolka? Quote
Alaskan malamutte Posted July 24, 2021 Author Posted July 24, 2021 26 minut temu, Ellig napisał: Ale super, bardzo się cieszę, powodzenia Bemolku! Rozumiem, ze zamykamy ogłoszenie Bemolka? Jak tylko wyjedzie od Szafirki to zdejmujemy ogloszenia. Jesli masz jakieś wyrożnione to może podmienimy na Edurka? Quote
Ellig Posted July 24, 2021 Posted July 24, 2021 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Jak tylko wyjedzie od Szafirki to zdejmujemy ogloszenia. Jesli masz jakieś wyrożnione to może podmienimy na Edurka? Promowanie ogłoszenia Bemolka skończyło się dzisiaj. Poczekamy na promocję🙂 Quote
b-b Posted July 25, 2021 Posted July 25, 2021 Moje na Poznań nie było wyróżnione wiec osunęłam. Fajnie ,że chłopak ma już swój domek :) Quote
Recommended Posts