Ewa Marta Posted June 4, 2021 Author Posted June 4, 2021 Zapomniałam napisać, że nie otwarty worek karmy Josera Kids kupiony dla Baloo dostanie Luka. Baluś ma uczulenie na kurczaka. Po zjedzeniu eukanuby weterynaryjnej dostanie karmę Taste of the Wild dla szczeniąt z jagnięciną. Jacek już zamówił worek, żeby zacząć powoli mieszać. On je naprawdę dużo. Troszkę przytył, ale nadal jest chudy i potrzebuje karmy dla szczeniąt. Quote
Nadziejka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Najnajnajlepsiutkiego wszelkiego zycia szczesliwego wspolnego calej druzynce rodzince Bardzo bardzo sercem radujemy 1 Quote
Nadziejka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Dnia 21.05.2021 o 18:22, Nadziejka napisał: Rozliczony 60 zl Dziekuje Cudnie Dobreduszki! Sercem dla Luki i Balou 2.06! Ciocia Ewa Marta kramcik rozliczony Quote
Nadziejka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Dnia 23.05.2021 o 06:19, Ellig napisał: U Marty Dnia 23.05.2021 o 06:21, Ellig napisał: Poczaruje dzis kramik dla Lukuni niezwyklej Cudowna osoba cudowna Prosze serdecznie pozdrowic i usciskac z calego serca od Nadziejeczki 2 Quote
Ewa Marta Posted June 5, 2021 Author Posted June 5, 2021 4 minuty temu, Nadziejka napisał: Poczaruje dzis kramik dla Lukuni niezwyklej Cudowna osoba cudowna Prosze serdecznie pozdrowic i usciskac z calego serca od Nadziejeczki Bardzo dziękujemy:) Quote
Ellig Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Jacek oswaja Baloo z wodą. Nauka jest wyczerpująca i Baloo teraz odpoczywa.Położył się blisko Ewuni. 2 Quote
Nadziejka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Ksiegi nowe,wittchen,perfum Calem Sercem Dla Lukuni I 2 ksiegi Dla Kuleczki Zajrzyj Przybadz Dobraduszko 17.06! Quote
dwbem Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 Ja wiem, że waszym pieskom nie dzieje się krzywda, skoro sunie nie mają pretensji to nie ma sprawy. U mnie psy uważały, że jak coś daję to wszystkim ale grzecznie czekały na swoją kolej. 1 Quote
Ewa Marta Posted June 5, 2021 Author Posted June 5, 2021 6 godzin temu, Nadziejka napisał: Ciocia Ewa Marta kramcik rozliczony Nadziejko, ja chyba potwierdzalam 3 wpłaty z tego bazarku. Teraz piszę z telefonu i ciężko mi chodzić po wątkach. Z calego serca dziękujemy za Twoją pomoc:) Quote
Nadziejka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 21 minut temu, Ewa Marta napisał: Nadziejko, ja chyba potwierdzalam 3 wpłaty z tego bazarku. Teraz piszę z telefonu i ciężko mi chodzić po wątkach. Z calego serca dziękujemy za Twoją pomoc:) Rozliczony Dziekuje Cudnie! Cegielki Zycia Ciocia Nesiowata 10 zl Dziekuje Stokroc! Mam na koncie wysylam juz do Luki i Balou Cegielki Zycia Ciocia koja 20 zl Dziekuje Stokrosci! Mam na koncie !wyslalam juz dla Balou i Luki Pani Anna z Corcia Nadziejkowe znajome kup teraz num 7 piesrcien zielony atlasowy sercem 15 zl! Dziekuje Stokrosci wyslalam juz dla Balou i Luki Cegielki Zycia Besia11 10 zl Dziekuje Stokrosci!mam na koncie i posylam do Luki i Balou Cegielki Zycia Nadziejkowo 5 zl poslalam dla Luki i Balunia Wszystko dobrze tak ciociu tak razem 60 zl pozdrawiamy najmocniej Quote
Nadziejka Posted June 5, 2021 Posted June 5, 2021 zapraszam serduchem na nowy naprawde super pozycje ksiazkowe i na prezenty byc moga tez pr wszystkie rzezczy 1 Quote
Ellig Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 Baloo to jeszcze dzieciak, zaczyna się bawić i dużo uczy się od Figi i Peruszki. Dzisiejszy poranny spacer. 2 Quote
Ellig Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 "Luka nadal bardzo grzeczna. Była u mnie znajoma na 1h to nie dała się pogłaskać, smaczka z ręki nie wzięła, ale leżała sobie spokojnie. Bardzo cały czas jest za człowiekiem, chodzi za mną krok w krok i asystuje. Zaczęła schodzić na noc na podłogę, bo chyba jej gorąco, ale też kładzie się tak żeby być blisko mnie. Cały czas się nadstawia żeby ją głaskać po brzuszku, zaczepia tak śmiesznie łapkami. Na spacery chodzi chętnie, szeleczki zakłada bez problemu potem zawsze pamięta po spacerze żeby przybiec do ich zdjęcia. Jak ja zostawiam to nadal jest bardzo grzeczna, wcześniej niż nie jadła i też widziałam że niewiele piła. A teraz jak wróciłam to i zjedzone i popite Nadal sporo śpi zwłaszcza po spacerze, ale to mi się wydaje normalne u pieska" 3 Quote
Nadziejka Posted June 6, 2021 Posted June 6, 2021 18 minut temu, Ellig napisał: "Luka nadal bardzo grzeczna. Była u mnie znajoma na 1h to nie dała się pogłaskać, smaczka z ręki nie wzięła, ale leżała sobie spokojnie. Bardzo cały czas jest za człowiekiem, chodzi za mną krok w krok i asystuje. Zaczęła schodzić na noc na podłogę, bo chyba jej gorąco, ale też kładzie się tak żeby być blisko mnie. Cały czas się nadstawia żeby ją głaskać po brzuszku, zaczepia tak śmiesznie łapkami. Na spacery chodzi chętnie, szeleczki zakłada bez problemu potem zawsze pamięta po spacerze żeby przybiec do ich zdjęcia. Jak ja zostawiam to nadal jest bardzo grzeczna, wcześniej niż nie jadła i też widziałam że niewiele piła. A teraz jak wróciłam to i zjedzone i popite Nadal sporo śpi zwłaszcza po spacerze, ale to mi się wydaje normalne u pieska" ♡ ♡ ♡♡♡ ♡ ♡ Quote
Ewa Marta Posted June 6, 2021 Author Posted June 6, 2021 2 godziny temu, b-b napisał: Dwa chodzące ideały :)) Bardzo jestem ciekawa jutrzejszego ich spotkania. Baluś zadomowił się bardzo i psiaka podporządkowanego Luce stał się wesołym i bardzo do nas się garnącym psem. Luka z kolei z przebojowej suni stała się cicha i spokojna. Chcemy podjechać z Jackiem i z Baloo po nią i przejść się razem na jej terenie najpierw. Mamy też w głowie pewną myśl z nią związaną, ale boję się o tym nawet pisać, żeby nie zapeszyć. Bo jest ktoś, kto mógłby być dla niej idealną rodziną.... 5 Quote
Ewa Marta Posted June 6, 2021 Author Posted June 6, 2021 10 minut temu, Poker napisał: Ciekawe kto ? Nie my, ale ktoś nam bliski, komu oddalibyśmy ją bez wahania. 3 Quote
Ellig Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 https://youtu.be/EMb-p-LuuCI https://youtu.be/ADyBs3Uqu7c 1 Quote
Nadziejka Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 8 godzin temu, Ewa Marta napisał: Nie my, ale ktoś nam bliski, komu oddalibyśmy ją bez wahania. Quote
Ellig Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Baloo i minka 🙂 Jest śpiący, ale usiłuje do końca zjeść ścięgno wołowe zjadł i zasnął w sekunde 2 Quote
Ellig Posted June 7, 2021 Posted June 7, 2021 Ewunia z Jackiem i z Baloo, pojechali po Lukę do Marty /DT/. Sunia ich poznała i bardzo się ucieszyła. 1 Quote
Recommended Posts