Gabi79 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 Dnia 2.05.2021 o 21:14, Tola napisał: Kciuki wciąż potrzebne, bo nadal nie wiadomo, czy Cynka ma ten domek, czy go nie ma. Rozmawiałam z panem po odwiedzinach w hoteliku, Cynka podobała się, byli zadowoleni z odwiedzin; wiedzą też, że adopcję poprzedza wizyta przedadopcyjna. No i na tym stanęliśmy, i nic się nie zmieniło, nie mam danych do wizyty. ;) Czekamy, może państwo jeszcze się zastanawiają Quote
Tola Posted May 3, 2021 Author Posted May 3, 2021 9 godzin temu, Gabi79 napisał: Cóż, wygląda na to, że pan unika tematu, bo nie chcą Cynki. Trochę asertywności by się przydało 3 godziny temu, Ellig napisał: Kciuki, nieustajaco trzymam. Dzisiaj bez zmian. Zobaczymy, co przyniesie jutro... Pisałam niedawno z Hanią, Cyneczkę czeka szczepienie, bo to już czas. Quote
mari23 Posted May 3, 2021 Posted May 3, 2021 3 godziny temu, Tola napisał: Dzisiaj bez zmian. Zobaczymy, co przyniesie jutro... Pisałam niedawno z Hanią, Cyneczkę czeka szczepienie, bo to już czas. Jeśli nie decydują się na adopcje - powinni zwyczajnie zadzwonić...ale poczekajmy, może jednak to TEN domek.... Cyneczka będzie zaszczepiona, więc nawet wskazane odczekanie kilka dni chociaż, a cudowny domek na pewno już gdzieś czeka i Cynkę odnajdzie :) Quote
Tola Posted May 4, 2021 Author Posted May 4, 2021 23 godziny temu, mari23 napisał: Jeśli nie decydują się na adopcje - powinni zwyczajnie zadzwonić...ale poczekajmy, może jednak to TEN domek.... Cyneczka będzie zaszczepiona, więc nawet wskazane odczekanie kilka dni chociaż, a cudowny domek na pewno już gdzieś czeka i Cynkę odnajdzie :) Pan Marcin dzisiaj przysłał dane do wizyty, cały czas są zainteresowani adopcją Cynki. Zobaczymy, co będzie dalej. Poprosiłam o wizytę Poker. 1 Quote
Nadziejka Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 13 minut temu, Tola napisał: Pan Marcin dzisiaj przysłał dane do wizyty, cały czas są zainteresowani adopcją Cynki. Zobaczymy, co będzie dalej. Poprosiłam o wizytę Poker. Quote
Poker Posted May 4, 2021 Posted May 4, 2021 Wczoraj byłam na wizycie dla Lili na tym samym osiedlu. Nie mogli wcześniej zadzwonić? BUUU. Naprawdę trzeba szukać moich następców, bo wygląda na to , że z dogo to tylko ja robię wizyty we Wrocławiu. Quote
Tola Posted May 4, 2021 Author Posted May 4, 2021 3 minuty temu, Poker napisał: Wczoraj byłam na wizycie dla Lili na tym samym osiedlu. Nie mogli wcześniej zadzwonić? BUUU. Naprawdę trzeba szukać moich następców, bo wygląda na to , że z dogo to tylko ja robię wizyty we Wrocławiu. Mieli podesłać adres parę dni temu. Już myślałam, ze zrezygnowali. Quote
jankamałpa Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 8 godzin temu, Poker napisał: Wczoraj byłam na wizycie dla Lili na tym samym osiedlu. Nie mogli wcześniej zadzwonić? BUUU. Naprawdę trzeba szukać moich następców, bo wygląda na to , że z dogo to tylko ja robię wizyty we Wrocławiu. To może zabieraj z sobą kogoś niech się uczy robić wizyty :). Quote
Poker Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 Kogo? Kiedyś było dużo pań z Wrocławia. Teraz praktycznie czynna jestem ja, NikaEla , mila-ada i Zosia123 pojawiają się. 1 Quote
mari23 Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 10 godzin temu, Poker napisał: Kogo? Kiedyś było dużo pań z Wrocławia. Teraz praktycznie czynna jestem ja, NikaEla , mila-ada i Zosia123 pojawiają się. A ja mam do Wrocławia prawie 50 km :( Quote
Poker Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 10 minut temu, mari23 napisał: A ja mam do Wrocławia prawie 50 km 😞 wiem... I co z tą wizytą? Quote
Tola Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 1 minutę temu, Poker napisał: wiem... I co z tą wizytą? Z wizytą dla Cynki? Quote
Poker Posted May 5, 2021 Posted May 5, 2021 54 minuty temu, Tola napisał: Z wizytą dla Cynki? Tak Quote
Tola Posted May 5, 2021 Author Posted May 5, 2021 1 godzinę temu, Poker napisał: wiem... I co z tą wizytą? 1 godzinę temu, Tola napisał: Z wizytą dla Cynki? 36 minut temu, Poker napisał: Tak Poprosiłam Ciebie o wizytę, podesłałam dane...Czy będziesz mogła tam podjechać? Bardzo prosimy obie z Cynką. Quote
Mruczka Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Ja tez jestem z Wrocławia, jakby co. Ale zupełnie zielona, jeśli chodzi o wizyty PA. Quote
jankamałpa Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 20 minut temu, Mruczka napisał: Ja tez jestem z Wrocławia, jakby co. Ale zupełnie zielona, jeśli chodzi o wizyty PA. O to zagoleguj się z Poker i chodź z nią na wizytu to odrazu się nauczysz :). Quote
Nadziejka Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Wiosenne pozdrowienia i niechaj moc bedzie z Wami Fajnie byloby fajnie gdyby sie Panie zapoznaly i w przyszlosci razem maszerowaly na wizyty ale nie tylko Dobrze jest miec kogos znajomego z sercem poprostu z sercem 1 Quote
Poker Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Dziś zadzwonię do chętnych. Ale wcześniej skontaktuję się z Mruczką, by zgrać terminy. 2 Quote
Tola Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 2 godziny temu, Poker napisał: Dziś zadzwonię do chętnych. Ale wcześniej skontaktuję się z Mruczką, by zgrać terminy. Bardzo dziękuję, czekam na dalsze informacje,żeby trzymać kciuki. Quote
Tola Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 Bardzo dobry pomysł z tym wspólnym wyjazdem na wizyty, Poker będzie miała wsparcie, psy i my też;) Quote
Onaa Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Cyneczka będzie miała ekipę wizytową :), zaciskam mocno kciuki żeby to był ten domek. 1 1 Quote
Tola Posted May 6, 2021 Author Posted May 6, 2021 4 godziny temu, Onaa napisał: Cyneczka będzie miała ekipę wizytową :), zaciskam mocno kciuki żeby to był ten domek. Trzymajmy, trzymajmy, bo to ważny dzień, zadecyduje o przyszłym życiu Cynki:) Quote
szafirka Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 Za hotel w kwietniu wyszło 140 zł + wet 90 = 230 zł. Od Poker dostałam pieniążki po Tyci 250 zł, więc na razie z opłatami Cynka jest na bieżąco. Jutro zaszczepimy sunię na choroby zakaźne. Quote
Poker Posted May 6, 2021 Posted May 6, 2021 250 zł było na zamojskie psy ogólnie. Może niech Tola zdecyduje ile na którego piesia. Wizyta w niedzielę o 12. Pomyślałam , że jak wizyta wypadnie pomyślnie, to może ci chętni są zmotoryzowani i mogliby zabrać ze sobą chętnych na Lili. Oba domki mieszkają na tym samym osiedlu. 2 ulice od siebie. Quote
Recommended Posts