Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
17 godzin temu, malagos napisał:

Dziękuję Wam! Za kibicowanie, za dobre słowo :)

A my Tobie dziękujemy za wielkie, cudowne serducho...i za radość, jaką nam tu  sprawiłaś :) :)

• Like 2
Posted
11 godzin temu, mari23 napisał:

A my Tobie dziękujemy za wielkie, cudowne serducho...i za radość, jaką nam tu  sprawiłaś :) :)

Maryniu, ale sama sobie mowię: Iguś jest cudna, adoptowalna...a jak się trafi coś starego, chorego... i tak juz Kama "zalega na stanie :(

Posted
Dnia 16.06.2021 o 21:25, malagos napisał:

Maryniu, ale sama sobie mowię: Iguś jest cudna, adoptowalna...a jak się trafi coś starego, chorego... i tak juz Kama "zalega na stanie :(

oj tam, zaraz "zalega" ;) ;) tymczasowiczka trochę nie tymczasowa, jak wszystkie u mnie :)

A zmiana tytułu w pierwszej chwili mnie "ukłuła", bo zazwyczaj piszemy "zostaje na stałe w DT" lub podobnie, jak przeczytałam "Igusia ma dom" to mi się troszeczkę smutno zrobiło, że może jednak "obcy dom"....ale chwilkę później radość :) :) teraz już spokojnie zaglądam, żeby się nacieszyć Igusiowo-malagosowym szczęściem :)

• Like 2
Posted

Mamy już w kojcu 4 dzieciaki - przywiezione w pudełku przez pracowników gminy. W kojcu zaraz się schowały za budę i na razie dam im spokój. Mają miskę z wodą, za chwilkę zaniosę jedzenie.

• Like 1
Posted
Dnia 18.06.2021 o 13:48, konfirm31 napisał:

Miały maluchy szczęście, że do Was trafiły :) 

oj, ogromne szczęście miały! U nas na działkach jakiś potwór wyrzucił dwoje malutkich szczeniąt w zamkniętym kartonie. Zanim je ktoś znalazł, jedno już nie żyło :( :(

• Like 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted
Dnia 5.07.2021 o 20:23, mari23 napisał:

Odwiedzam Igusię w jej cudownym, wspaniałym domku... taka "wizyta poadopcyjna" ;) ;) ;)

Ależ miłe odwiedzinki! :)

Jako rezydentka Igusia ma się doskonale :)

• Like 1
Posted
6 godzin temu, malagos napisał:

Ależ miłe odwiedzinki! 🙂

Jako rezydentka Igusia ma się doskonale 🙂

A któż by śmiał wątpić.

Posted
22 godziny temu, malagos napisał:

Ależ miłe odwiedzinki! :)

Jako rezydentka Igusia ma się doskonale :)

Tego, że ma się doskonale jesteśmy pewne w 200% :)

Ja właśnie też mam za sobą podobną, niełatwą decyzję, choć sunia zupełnie "nie w moim typie", to jednak nie byłam w stanie Tiny oddać.

• Like 1
Posted
Dnia 16.07.2021 o 10:00, mari23 napisał:

Ja właśnie też mam za sobą podobną, niełatwą decyzję, choć sunia zupełnie "nie w moim typie", to jednak nie byłam w stanie Tiny oddać.

i to jest ryzyko bycia domem tymczasowym :)

A czasem Los podejmuje decyzje za nas, jak było u nas w przypadku Zulki, Milki, i wielu innych, i aż się boję, co Los powie na brak zainteresowania naszą stareńką owczarką Kamą

• Like 2
Posted
Dnia 17.07.2021 o 11:26, konfirm31 napisał:

Nie wiem, co powie Los, ale wiem, co powiecie Wy :) 

Dokładnie tak, jak u mnie....stareńkich gromadka się uzbierała już...

• Like 1
  • 4 weeks later...
Posted

Kama ma niezwykle czuły nos - w przeciwieństwie do Dianki, która nie chodzi tak z nosem przy ziemi. I zawsze znajdzie jeża! Jak nie w sadzie, to na ulicy na trawniku, albo przydrożnych krzakach. Nie miałam pojęcia, ze tyle jeży mamy wokół domu, chyba że to jeden i ten sam, tylko się przemieszcza, i Kama go wszędzie wywącha :)