agat21 Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 Po portretach - zdjęcia zbiorowe :D W dodatku - nie będę ukrywać - dość szalone :D 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Ponguś z nowymi zdjęciami :-)) Łagodny, spokojny Pongo do adopcji. Wrocław Stare Miasto • OLX.pl Telefony powinny się rozdzwonić :-)) 1 Quote
agat21 Posted April 2, 2021 Author Posted April 2, 2021 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Ponguś z nowymi zdjęciami :-)) Łagodny, spokojny Pongo do adopcji. Wrocław Stare Miasto • OLX.pl Telefony powinny się rozdzwonić :-)) Dzięki! :)))) Oj, powinny! Quote
mari23 Posted April 2, 2021 Posted April 2, 2021 Kochany, słodki, śliczny Ponguś...aż trudno uwierzyć, że telefon się nie urywa.... Quote
Patmol Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 na Opole https://www.olx.pl/d/oferta/szukasz-optymistycznego-towarzyskiego-psiego-przyjaciela-CID103-IDJhMUG.html 1 Quote
kiyoshi Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Jeśli się nie pogniewacie, to i ja postanowiłam ogłosić Pongusia od siebie....Póki co na Katowice, ale miasto można zmienić https://www.olx.pl/d/oferta/pongo-pogodny-psi-seniorek-kochajacy-ludzi-psy-i-koty-adopcja-CID103-IDJhQgn.html Quote
Alaskan malamutte Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 3 minuty temu, kiyoshi napisał: Jeśli się nie pogniewacie, to i ja postanowiłam ogłosić Pongusia od siebie....Póki co na Katowice, ale miasto można zmienić https://www.olx.pl/d/oferta/pongo-pogodny-psi-seniorek-kochajacy-ludzi-psy-i-koty-adopcja-CID103-IDJhQgn.html Z tego co się orientuję to Pongo ma ogłoszenia na Katowice, a nie ma na Kraków. Możesz zmienić? Quote
kiyoshi Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Z tego co się orientuję to Pongo ma ogłoszenia na Katowice, a nie ma na Kraków. Możesz zmienić? ok, super,to zmieniam na Kraków edit: wyróznie mu na miesiąc od siebie :) może akurat Kraków będzie szczęśliwy 2 Quote
Alaskan malamutte Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Ogłoszenia Pongo: 1. agat21 - Katowice Spójrz mi w oczy i powiedz.. Katowice Bogucice • OLX.pl 2.Ellig Warszawa Pongo czeka na dom. Warszawa Wilanów • OLX.pl 3.Alaskan malamutte Wrocław Łagodny, spokojny Pongo do adopcji. Wrocław Stare Miasto • OLX.pl\ 4.Patmol: Legnica Uśmiechnięty, nieduży, masywny słodziak przytulak Pongo Legnica • OLX.pl Oole Szukasz optymistycznego, towarzyskiego psiego przyjaciela ? Opole • OLX.pl 5.kiyoshi Częstochowa PONGO pogodny psi seniorek kochający ludzi, psy i koty ADOPCJA Kraków Bieżanów-Prokocim • OLX.pl Poznań Najłagodniejszy, radosny PONGO seniorek kochający świat w tym koty Poznań Rataje • OLX.pl 6. Onaa Kraków Wyjątkowy Ponguś do adopcji Kraków Bieżanów-Prokocim • OLX.pl Gliwice Pan Kropeczka czyli Pongo czeka na dobry dom. Gliwice Stare Gliwice • OLX.pl 2 Quote
kiyoshi Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 To jeszcze warto zrobić na Częstochowe i Bielsko-Białą. Sorki , że Wam się tak "wpycham", mam nadzieje, że nie zostanie to źle odebrane. Quote
Alaskan malamutte Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 4 minuty temu, kiyoshi napisał: To jeszcze warto zrobić na Częstochowe i Bielsko-Białą. Sorki , że Wam się tak "wpycham", mam nadzieje, że nie zostanie to źle odebrane. Iza, wręcz przeciwnie!! Bardzo prosimy o pomoc!! 1 Quote
kiyoshi Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 daleko...lepiej chyba Poznań- Łódź też jest dość blisko Quote
Alaskan malamutte Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 2 minuty temu, kiyoshi napisał: daleko...lepiej chyba Poznań Rozumiem....to może poczekajmy, co wyniknie z tych ogłoszeń...jeśli cisza to poszerzymy zasięg Quote
Onaa Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 57 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Z tego co się orientuję to Pongo ma ogłoszenia na Katowice, a nie ma na Kraków. Możesz zmienić? Ode mnie ma na Kraków i na Gliwice, obydwa wyróżnione. https://www.olx.pl/d/oferta/wyjatkowy-pongus-do-adopcji-CID103-IDJfvRB.html https://www.olx.pl/d/oferta/pan-kropeczka-czyli-pongo-czeka-na-dobry-dom-CID103-IDIZpck.html Quote
agat21 Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Ogłoszenia Pongo: 1. agat21 - Katowice Spójrz mi w oczy i powiedz.. Katowice Bogucice • OLX.pl 2.Ellig Warszawa Pongo czeka na dom. Warszawa Wilanów • OLX.pl 3.Alaskan malamutte Wrocław Łagodny, spokojny Pongo do adopcji. Wrocław Stare Miasto • OLX.pl\ 4.Patmol: Legnica Uśmiechnięty, nieduży, masywny słodziak przytulak Pongo Legnica • OLX.pl Oole Szukasz optymistycznego, towarzyskiego psiego przyjaciela ? Opole • OLX.pl 5.kiyoshi Kraków PONGO pogodny psi seniorek kochający ludzi, psy i koty ADOPCJA Kraków Bieżanów-Prokocim • OLX.pl O, dziękuję Ci Asiu, miałam właśnie zbierać te ogłoszenia w jednym miejscu, a Ty już to zrobiłaś :) Wielkie wielkie dzięki :) Quote
agat21 Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: To jeszcze warto zrobić na Częstochowe i Bielsko-Białą. Sorki , że Wam się tak "wpycham", mam nadzieje, że nie zostanie to źle odebrane. Wpychaj się jak najwięcej :) Quote
agat21 Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 Lajki mi się skończyły, ale bardzo bardzo Wam dziękuję :) Wieści po wczorajszej wizycie u weta są takie, że brodawczak bardzo zmalał i przysechł i wet jednak na razie odradza wycięcie brodawczaka. Pongo przestał go wygryzać. Więc może w ogóle nie trzeba będzie tego ciachać. W sumie tak by było najlepiej, bo narkoza to zawsze obciążenie dla organizmu, zwłaszcza niezbyt młodego.. Quote
agat21 Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 Oczywiście to miejsce będzie pod obserwacją. Po świętach Pongo zostanie zaszczepiony na wirusówki, bo do tej pory były ważniejsze rzeczy, brał antybiotyk. Ale teraz to już będzie można. Pongo bardzo się polubił z jedną suńką właścicielską - to ta beżowa na zdjęciach. Chyba jest niewysterylizowana i Pongo poczuł "zew młodości" ;)) Quote
kiyoshi Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: Rozumiem....to może poczekajmy, co wyniknie z tych ogłoszeń...jeśli cisza to poszerzymy zasięg Alaskan, w związku z tym, że Onaa zrobiła olx na Kraków, ja zmieniłam swoje po raz kolejny, tym razem na CZĘŚTOchOWE i tak już zostawiam :) popraw prosze w tym zbiorczym poście Quote
KrystynaS Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Świetnie, że brodawczak zmalał i przysechł. Może jak Pongo przestanie go podrażniać prawie całkiem zaniknie. Quote
KrystynaS Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 Zdrowych, spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych spędzonych w serdecznej atmosferze razem z tymi, których kochamy. 1 Quote
agat21 Posted April 3, 2021 Author Posted April 3, 2021 Też wszystkim bywalcom wątku życzę, żeby tej wiosny triumfowało życie. Ludzkie i zwierzęce. Niech te stworzenia nie będą Waszymi gośćmi ... na stole. 1 Quote
Alaskan malamutte Posted April 3, 2021 Posted April 3, 2021 1 godzinę temu, kiyoshi napisał: Alaskan, w związku z tym, że Onaa zrobiła olx na Kraków, ja zmieniłam swoje po raz kolejny, tym razem na CZĘŚTOchOWE i tak już zostawiam :) popraw prosze w tym zbiorczym poście Już poprawiam Quote
Recommended Posts