Jump to content
Dogomania

Nowe sunie z W. Nie wyjadą :(( Zabierzemy sunie z GH na podlasiu- psie smutne historie i MY- po to by je odmienić :) Muszka, Kropcia, Żabka, Efi i Ivi MAJĄ DOMY <3

Recommended Posts

Posted

3 godziny temu, kiyoshi napisał:

Osoby które chcą pozostać z deklaracjami to bardzo proszę o wpłaty. I DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE 

<3

To poproszę o nr konta.

Posted
7 godzin temu, kiyoshi napisał:

Tzn jest możliwość jak wypelnisz ankietę potem jest wizyta PA potem to musi zatwierdzić schron a potem na koniec się dowiadujesz że kilka rodzin się stara akurat o tego psa więc i tak nie wiadomo czy go dostaniesz... 

Staralysmy się z Mariola o kilka psów i akurat wszystkie były albo właśnie w procesie adopcji dla kogoś innego albo tyle osób akurat tego chciało że była kolejka... No cuda ludzie

To się do jakiegoś reportażu nadaje...Psiaków żal :(

• Like 1
Posted

Na koncie pieniążki od agat21- 30 zł, Małgorzata M. 30 zł (spadek po Krokusie ) i 60 zł- deklaracja za 6 m-cy od Onaa

<3 DZIĘKUJE

1 godzinę temu, Mruczka napisał:

To poproszę o nr konta.

55 minut temu, beataczl napisał:

i ja

Numer konta już wysyłam na priv ;) w tytule wpiszcie swój nick + sunie. DZIĘKUJE <3

Posted
57 minut temu, Olena84 napisał:

Kurcze bardzo przykro, mnie się bez problemu udało, oczywiście psiak na mnie ale bez wizyt. Nie wiedziałam że teraz robią takie problemy

Mi z Korcia też się udało bez żadnych problemów... Ale ona była z gminy która miała lada tydzień przeniesc swoje psy do innego schronu... Więc już im nie zależało. 

Wiele osób pisze na fb że mają takie same sytuację jak my- mimo starań, wizyt itd schron ostatecznie info muje, że jest kilka chętnych i nie wiadomo komu dadzą. W koncu blokują adopcje... Sądzę że wkrótce im się to odbije, bo ludzie zaczynają się wberwiac a tym samym także łączyć... 

Posted

Pamiętajcie jak pisąłam, że prosiłam, żeby druga sunie mi wybrać i już nic nie podsyłać....No ale standardowo- podesłano mi zdjecie, żebym wybrała, którą z nich chce zabrac...Obie małe, wysterylizowane, łagodne i przyjacielskie do ludzi, ok. 8 letnie....

Zobaczcie...Serce mi pękło, od razu zobaczyłam w nich Żabcie i Kropcie..... jak wybrać ...jak zostawić drugą w tym łajnie...w tej "budzie"......Ręce opadają i serce pęka...

Pomyślałam, że może jakimś cudem i im się uda...może ktos np miałby możliwość żeby zabrać jedna z nich na tymczas? nie wiem sama....Ta na rekach już zarezerwowana i tez żal zostawiać....

:(

153214008_487803455939024_5040834745464410198_n.jpg.18ae4f7ae5132da5b7cee593e8c7a539.jpg

• Like 1
Posted
51 minut temu, kiyoshi napisał:

Pamiętajcie jak pisąłam, że prosiłam, żeby druga sunie mi wybrać i już nic nie podsyłać....No ale standardowo- podesłano mi zdjecie, żebym wybrała, którą z nich chce zabrac...Obie małe, wysterylizowane, łagodne i przyjacielskie do ludzi, ok. 8 letnie....

Zobaczcie...Serce mi pękło, od razu zobaczyłam w nich Żabcie i Kropcie..... jak wybrać ...jak zostawić drugą w tym łajnie...w tej "budzie"......Ręce opadają i serce pęka...

Pomyślałam, że może jakimś cudem i im się uda...może ktos np miałby możliwość żeby zabrać jedna z nich na tymczas? nie wiem sama....Ta na rekach już zarezerwowana i tez żal zostawiać....

153214008_487803455939024_5040834745464410198_n.jpg.18ae4f7ae5132da5b7cee593e8c7a539.jpg

O matko, nie zazdroszczę...ale coś czuję, że wyjadą 3 sunie ;) 

Posted
54 minuty temu, kiyoshi napisał:

Do kiedy masz dać odpowiedź? Bo w środę wyjazd prawda? 

Posted
2 godziny temu, seramarias napisał:

O matko, nie zazdroszczę...ale coś czuję, że wyjadą 3 sunie ;) 

muszą miec albo dokąd...albo za co :(

2 godziny temu, agat21 napisał:

Do kiedy masz dać odpowiedź? Bo w środę wyjazd prawda? 

nie wiem nawet...pewnie w poniedziałek....tak mi ich żal :(

Posted
14 godzin temu, seramarias napisał:

Może Moli@ mogłaby przyjąć 1 sunię?  

Kasia dała się uprosić  <3  ....Moje wyliczenia wskazują, że przez 1szy miesiąc dam rade utrzymac całą trójkę, no więc będzie to walka o DOM pilny dla jednej z nich....W najgorszym całkiem razie, gdy zbankrutuje to najwyżej zabiore sunie do przytuliska i tak będą mieć lepiej niż w tym bagnie w tamtym schronie :( ale trzeba wierzyć że uda się szybko znaleść domy i wszystko się dobrze ułoży...Nie można przeciez zostawić jednej z nich samej ....

Trójka suniek dostały już imiona: Muszka, Żabka i Kropcia ;)

• Like 4
  • Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, kiyoshi napisał:

Kasia dała się uprosić  <3  ....Moje wyliczenia wskazują, że przez 1szy miesiąc dam rade utrzymac całą trójkę, no więc będzie to walka o DOM pilny dla jednej z nich....W najgorszym całkiem razie, gdy zbankrutuje to najwyżej zabiore sunie do przytuliska i tak będą mieć lepiej niż w tym bagnie w tamtym schronie :( ale trzeba wierzyć że uda się szybko znaleść domy i wszystko się dobrze ułoży...Nie można przeciez zostawić jednej z nich samej ....

:))))))

Posted
2 godziny temu, beataczl napisał:

dobrze,ze wyjada 3 :))))

coś czuje, że jeszcze pożałuje...  

miałam naprawde odpocząć... Mariolka dostanie zakaz podsyłania mi jakichkolwiek zdjęć, jakichkolwiek bid ;)

• Like 1
Posted

Na koncie suniek zapisuje 20 zł od koja i 40 zł od Pani Irenki <3 <3 Dziękuje Wam ślicznie anioły nasze.

Pojutrze sunie zaczynają nowe zycie...oby nic się nie zmieniło. Czekamy na nie <3

• Like 1
Posted
Dnia 6.03.2021 o 10:45, kiyoshi napisał:

42 minuty temu, kiyoshi napisał:

Pojutrze sunie zaczynają nowe zycie...oby nic się nie zmieniło. Czekamy na nie <3

Juź nie mogę się doczekać żeby je zobaczyć na wolnośći :-)) 

• Like 1