Tyśka) Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 4 minuty temu, Gabi79 napisał: A do którego hoteliku miał się przenieść Amiczek? Animal Inn w Lutyni :) Z polecenia mari23. Jest tam tylko 7 psiaków + 3 własne. Pieski mają nie tylko opiekę typu głaski, domowe warunki, jedzonko, trawkę, ale i kontakt indywidualny, spacerki 3x dziennie poza teren... ♡ 1 Quote
Tola Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 1 godzinę temu, Livka napisał: Tolu możesz się dowiedzieć czegoś więcej na jego temat ? Ile waży, ile ma lat. Jak długo siedzi w schronie. Postaram się w sobotę dowiedzieć o wiek no i jak długo jest w schronisku. Niestety wagi nie mają, zawsze jest problem z określeniem, ile psiak waży i tego nie przeskoczymy. To nieduży, drobny piesek. 1 Quote
jankamałpa Posted January 13, 2021 Posted January 13, 2021 2 godziny temu, Livka napisał: Chęci byłyby , ale czasu brakuje ... tak bardzo żal mi psiaka :( Może ktoś jednak podjąłby się poprowadzenia wątku - świetnie sobie radziła jankamałpa, może ją poprosić. Odpisałam Ci na priv. Muszę się "przespać" z tematem. Najtrudniej o hotelik. 1 Quote
Livka Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 Rudy ! Już odliczam - jeszcze całe 7 dni i zakosztujesz wolności. Na tą chwilę nie mam niestety miejsca dla Biszkopcika chyba, że zdarzy się cud do dnia transportu. Quote
Tyśka) Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 A może Biszkopcik pojechałby do p. Elizy skoro Białasek Onaa ma miejsce u Jagny? :) Quote
Gabi79 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Cały czas myślę o przerażonym Biszkopciku. Tysiu, jaki jest miesięczny koszt utrzymania u P. Elizy? 1 Quote
Tyśka) Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 5 minut temu, Gabi79 napisał: Cały czas myślę o przerażonym Biszkopciku. Tysiu, jaki jest miesięczny koszt utrzymania u P. Elizy? 300zł + karma, może udałoby się uzbierać. Quote
mari23 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 14 minut temu, Tyśka) napisał: A może Biszkopcik pojechałby do p. Elizy skoro Białasek Onaa ma miejsce u Jagny? :) 7 minut temu, Gabi79 napisał: Cały czas myślę o przerażonym Biszkopciku. Tysiu, jaki jest miesięczny koszt utrzymania u P. Elizy? wprawdzie dzisiaj uzgodniłam, że w razie adopcji Amika na jego miejsce przyjedzie białas podobny do "naszej" ulubienicy Dianki....ale w tej sytuacji będzie kolejna zmiana - pojedzie Biszkopcik Quote
Gabi79 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: 300zł + karma, może udałoby się uzbierać. Czy to ten hotelik polecony przez mari23? Przepraszam za taki chaos, ale z braku czasu piszę z telefonu i nie jestem na bieżąco Quote
Tyśka) Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Przed chwilą, Gabi79 napisał: Czy to ten hotelik polecony przez mari23? Przepraszam za taki chaos, ale z braku czasu piszę z telefonu i nie jestem na bieżąco Tak - mam nadzieję, że pani Eliza sie zgodzi na Biszkopcika... oczywiście o ile wizyta przed/a dla Amika wypadnie dobrze. Quote
mari23 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 1 minutę temu, Gabi79 napisał: Czy to ten hotelik polecony przez mari23? Przepraszam za taki chaos, ale z braku czasu piszę z telefonu i nie jestem na bieżąco tak, mea culpa ;) 2 Quote
Gabi79 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Tak - mam nadzieję, że pani Eliza sie zgodzi na Biszkopcika... oczywiście o ile wizyta przed/a dla Amika wypadnie dobrze. A kiedy będzie wizyta? Quote
Tyśka) Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Przed chwilą, Gabi79 napisał: A kiedy będzie wizyta? Właśnie czekam na odpowiedź... wstępnie miała być jutro... Wysłałam smsa o 16 i ciągle czekam z nadzieją, że może wizyta jest dzisiaj... Panicznie boję się tej adopcji. To specyficzny psiak, wrażliwiec ale ze skórą twardziela - jak nie dostanie spokoju na dzieńdobry... i nie pomoże mu się w złapaniu psiego zen to może kłapać zębami :( Quote
Gabi79 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Przed chwilą, Tyśka) napisał: Właśnie czekam na odpowiedź... wstępnie miała być jutro... Wysłałam smsa o 16 i ciągle czekam z nadzieją, że może wizyta jest dzisiaj... Panicznie boję się tej adopcji. To specyficzny psiak, wrażliwiec ale ze skórą twardziela - jak nie dostanie spokoju na dzieńdobry... i nie pomoże mu się w złapaniu psiego zen to może kłapać zębami :( Tak, wiem, że to specyficzny psiak, podczytuję wątek. Oby wreszcie znalazł odpowiednich ludzi Quote
mari23 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Właśnie czekam na odpowiedź... wstępnie miała być jutro... Wysłałam smsa o 16 i ciągle czekam z nadzieją, że może wizyta jest dzisiaj... Panicznie boję się tej adopcji. To specyficzny psiak, wrażliwiec ale ze skórą twardziela - jak nie dostanie spokoju na dzieńdobry... i nie pomoże mu się w złapaniu psiego zen to może kłapać zębami :( będzie dobrze! będzie dobrze! będzie dobrze! tego się trzymajmy, tak sobie powtarzajmy, no i kciuki! 1 Quote
b-b Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 5 minut temu, mari23 napisał: będzie dobrze! będzie dobrze! będzie dobrze! tego się trzymajmy, tak sobie powtarzajmy, no i kciuki! !!!! Quote
Anula Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 31 minut temu, Tyśka) napisał: Właśnie czekam na odpowiedź... wstępnie miała być jutro... Wysłałam smsa o 16 i ciągle czekam z nadzieją, że może wizyta jest dzisiaj... Panicznie boję się tej adopcji. To specyficzny psiak, wrażliwiec ale ze skórą twardziela - jak nie dostanie spokoju na dzieńdobry... i nie pomoże mu się w złapaniu psiego zen to może kłapać zębami :( Jeżeli państwo mieli psiaki już to nie powinni być zaskoczeni różnymi zachowaniami psów a mały przystosuje się do domu,do ludzi i powinno być dobrze. 1 Quote
Livka Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 Zapraszam Was do Biszkopcika - pomożecie ? KLIK 2 Quote
Tyśka) Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 1 minutę temu, Anula napisał: Jeżeli państwo mieli psiaki już to nie powinni być zaskoczeni różnymi zachowaniami psów a mały przystosuje się do domu,do ludzi i powinno być dobrze. Mieli, ale wszystkie od maleńkości czyli od otwartej, lagodnej, słodkiej psiej kulki. :( Ale juz nie będę spamować, przepraszam :( Panikuję. Quote
Livka Posted January 14, 2021 Author Posted January 14, 2021 Znalazłam jeszcze taką fotkę Rudego - wytrzymaj jeszcze trochę piesuniu 2 Quote
mari23 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Piękny on! Aż trudno uwierzyć, że przez 7 lat nikomu nie wpadł w oko, nikt go nie adoptował :( Quote
Gabi79 Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 8 minut temu, Livka napisał: Znalazłam jeszcze taką fotkę Rudego - wytrzymaj jeszcze trochę piesuniu Jeszcze tylko parę dni, w porównaniu do 7u lat, to bardzo niewiele. Quote
b-b Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 1 godzinę temu, Livka napisał: Zapraszam Was do Biszkopcika - pomożecie ? KLIK :*** Quote
seramarias Posted January 14, 2021 Posted January 14, 2021 Rudy jest bardzo urodziwy, odkarmiony, odświeżony będzie przepiękny. Cieszę się, że i mu się poszczęściło. Quote
Recommended Posts