kiyoshi Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Dziewczyny proszę dodajcie się do grupy :Puszcza Mariańska i okolice - forum. Pomóżcie podbijać ogłoszenie o zaginięcia komentując. Mam przeczucie że to on. Byle go nie wywieźli do tego strasznego schronu Edit: poprawiłam nazwę grupy Quote
agat21 Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 8 minut temu, kiyoshi napisał: Chyba jest trop!!!! Miejscowość Radziwiłłów!!!! Gmina Puszcza Mariańska wczoraj wieczorem widziano podobnego psa- utykal na przednia łapę. Dostalam informacje z mojego udiste na spotted gminy! Edit : poprosiłam by ta Pani zadzwoniła pod numer z ogłoszenia i przekazała szczegółowe informacje ale nie wiem czy to zrobi. Czy ktoś może tam podjechać? Nie wiem!? Amber chyba miał problem z któraś łapa Właśnie weszłam na chwilę na dogo, pewnie mnie ściągnęłaś. Czy ta pani nie zostawiła żadnego kontaktu do siebie? Aga nie dawała mi znać, żeby ktoś do niej dzwonił :( Quote
agat21 Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 W nocy zrobiłam jeszcze ogłoszenie na gumtree na województwo łódzkie: https://www.gumtree.pl/a-zgubiono-lub-znaleziono/skierniewice/zaginal-pies-adoptowany-ze-schroniska/1008560609510912744542409 Quote
agat21 Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 2 minuty temu, kiyoshi napisał: Dziewczyny proszę dodajcie się do grupy SPOTTED puszcza Mariańska i. Okolice. Pomóżcie podbijać ogłoszenie o zaginięcia komentując. Mam przeczucie że to on. Byle go nie wywieźli do tego strasznego schronu Kiyoshi to na fb jest? Quote
kiyoshi Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 5 minut temu, agat21 napisał: Właśnie weszłam na chwilę na dogo, pewnie mnie ściągnęłaś. Czy ta pani nie zostawiła żadnego kontaktu do siebie? Aga nie dawała mi znać, żeby ktoś do niej dzwonił :( Skomentowała tylko. Mój post 39 minut temu Tak to jest grupa na fb wyszukaj ja i się dodaj. Trzeba zadzwonić do Urzędu Gminy Puszcza Mariańska poprosić o rozmowę z kimś kto się zajmuje psami- zostawić namiar i wysłać plakat. Quote
Tianku Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 kurde nie widze tego postu :( https://www.facebook.com/Spotted-Puszcza-Mariańska-i-okolice-111729870358256 o tą grupę chodzi? Quote
Tola Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 50 minut temu, kiyoshi napisał: Chyba jest trop!!!! Miejscowość Radziwiłłów!!!! Gmina Puszcza Mariańska wczoraj wieczorem widziano podobnego psa- utykal na przednia łapę. Dostalam informacje z mojego udiste na spotted gminy! Edit : poprosiłam by ta Pani zadzwoniła pod numer z ogłoszenia i przekazała szczegółowe informacje ale nie wiem czy to zrobi. Czy ktoś może tam podjechać? Nie wiem!? Amber chyba miał problem z któraś łapa O matko! Jak masz kontakt do tej kobiety, to może poprosić, aby próbowała zabezpieczyć psa, bo nim ktoś tam dojedzie, to pobiegnie dalej Quote
Tianku Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 to ta grupa kto może niech się doda https://www.facebook.com/groups/402368530245490 Quote
Onaa Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 https://www.facebook.com/Spotted-Puszcza-Mariańska-i-okolice-111729870358256/?ref=page_internal na tej grupie można pisać od razu, ale ostatni post jest z 8 grudnia, a czy ktoś już dzwonił do Nadleśnictwa w Radziwiłłowie ? Ja naraize zadzwoniłam do Nauki Jazdy (pan jeżdzi po Radziwiłłowie wiadomo) i do sklepu mięsnego , zostawiłam nr telefonu gdyby zobaczyli naszego uciekiniera. edit, aha to inna grupa, Quote
Mazowszanka13 Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Kibicuję Wam na odległość. Tylko tyle mogę w tej chwili :( Quote
Tianku Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 8 minut temu, Onaa napisał: https://www.facebook.com/Spotted-Puszcza-Mariańska-i-okolice-111729870358256/?ref=page_internal na tej grupie można pisać od razu, ale ostatni post jest z 8 grudnia, a czy ktoś już dzwonił do Nadleśnictwa w Radziwiłłowie ? Ja naraize zadzwoniłam do Nauki Jazdy (pan jeżdzi po Radziwiłłowie wiadomo) i do sklepu mięsnego , zostawiłam nr telefonu gdyby zobaczyli naszego uciekiniera. edit, aha to inna grupa, na tej otwartej dodałam post 10 minut temu też ale dziwne bo go nie widzę jak masz czas to podzwoń jeszcze po okolicy może tam gdzie mają maila plakat podeślij on się przemieszcza ale gdzieś musi zakotwiczyć oby tam... Quote
Tola Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Dzwoniłam do UG- pani zajmująca się sprawami zwierząt będzie od 12 Quote
agat21 Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 Pani zadzwoniła do Agi, ale żadnych konkretów nie podała, tylko tyle, co w poście na fb. Wydaje jej się, że podobnego psa widziała, obroży nie zauważyła. Pies kulał na przednią łapę. Próbowałam dzwonić do urzędu gminy, nikt nie odebrał telefonu. Napisałam maila do nich z opisem sytuacji z prośbą o udostępnienie plakatu na ich stronie. Tyle teraz mogłam. Za jakiś czas spróbuję znowu. 2 Quote
agat21 Posted December 16, 2020 Author Posted December 16, 2020 2 minuty temu, Tola napisał: Dzwoniłam do UG- pani zajmująca się sprawami zwierząt będzie od 12 Super, że Ci się udało dodzwonić. Na stacjonarny? Quote
Tola Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Przed chwilą, agat21 napisał: Super, że Ci się udało dodzwonić. Na stacjonarny? Tak Quote
bakusiowa Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Hotelik dostał sygnał, że czekoladowy pies był widziany w Raddziwiłłowie Maz. 300 m od dworca kolejowego.Kulał na przednią łapę. Pani nie zauważyła czy miał obrożę. Powiedziała, że to obcy pies. Do plakatowania nikt się na razie nie zgłosił. Zapytałam na fb czy jest ktoś z tamtego rejonu kto mógłby sprawdzić sygnał. Radziwiłłów Maz.podlega pod urząd gminy w Puszczy Mariańskiej. Quote
kiyoshi Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 21 minut temu, Onaa napisał: https://www.facebook.com/Spotted-Puszcza-Mariańska-i-okolice-111729870358256/?ref=page_internal na tej grupie można pisać od razu, ale ostatni post jest z 8 grudnia, a czy ktoś już dzwonił do Nadleśnictwa w Radziwiłłowie ? Ja naraize zadzwoniłam do Nauki Jazdy (pan jeżdzi po Radziwiłłowie wiadomo) i do sklepu mięsnego , zostawiłam nr telefonu gdyby zobaczyli naszego uciekiniera. edit, aha to inna grupa Dobra robota Renato. On raczej nie wroci na teren gminy Skierniewice bo tam na granicy gmin płynie rzeka z tego co patrzyłam na mape. Musiałby wejść na jakąś drogę asfaltową a jest przerażony i głodny więc tego nie zrobi Quote
Tianku Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 napisałam na fb do Mój przyjaciel futrzak https://www.facebook.com/Mój-Przyjaciel-Futrzak-102186167990445/ i nie jestem gorszy https://www.facebook.com/Nie-jestem-gorszy-102411237969495 to jacyś młodzi ludzie z Puszczy Mariańskiej zwierzoluby może pomogą 1 Quote
kiyoshi Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Miejscowość Bartniki- tam mógł dobiec droga asfaltową mijając rzekę, potem skręcił. Jest jakas minimalna opcja ze będzie próbował tamtędy wracać... Nie tracimy czujności w gminie Skierniewice. Trzeba naprawdę obserwować te lokalne grupy gminne. Quote
Onaa Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Dzwoniłam do Nadleśnictwa, mam wysłać maila z plakatem - tylko poprzedni link do plakatu AMberka mi się nie otwiera. Quote
Tianku Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Plakat Amber kopia.pdf 2 minuty temu, Onaa napisał: Dzwoniłam do Nadleśnictwa, mam wysłać maila z plakatem - tylko poprzedni link do plakatu AMberka mi się nie otwiera. Quote
kiyoshi Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 Dziewczyny nie widzę plakatu ale jak mogę jeszcze podpowiedzieć to przesylajcie tym ludziom więcej zdjęć psa- widok z boku i zdjęcie gdzie widać to ucho. Quote
Onaa Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 6 minut temu, Tianku napisał: Plakat Amber kopia.pdf 291.44 kB · 4 downloads Dziękuję :), pani z Nadleśnictwa obieca ła wysłać do wszystkich leśników. 1 Quote
Tianku Posted December 16, 2020 Posted December 16, 2020 kochani to na 99 % Amber dostałam info że był widziany kulawy koło pizzeri Tośka Pan który go widział da szybko znać jak go zobaczy 3 Quote
Recommended Posts