Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pozwoliłam sobie zdjąć zdjęcia Majki w tamty tygodniu bo jeszcze u Tomka w lecznicy wisiały, a Ona już w domku:multi:

Zojeczka dla Ciebie wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:loveu:

Posted

Gonia miała telefon od p. Gosi, mała poprostu jest ksiezniczką na włosciach,
pieski chodzą koło niej tak jak im zagra,mała kokietuje i rozkochała w sobie pana.
:loveu:

Posted

bumerang napisał(a):
Gonia miała telefon od p. Gosi, mała poprostu jest ksiezniczką na włosciach,
pieski chodzą koło niej tak jak im zagra,mała kokietuje i rozkochała w sobie pana.
:loveu:

Dlaczego ja nie jestem tym zdziwiona :hmmmm::diabloti: ...

Posted

Dziewczyny, chciałabym wykorzystać Wasze zdjęcia i razem z naszymi wsadzić na stronę naszego oddziału Emir. Czy mam Waszą zgodę???

Zojka ostatnio wystraszyła dzieci :evil_lol: Tzn. zaczęła je traktować w harcach jak szczeniaczki i troszkę podgryzała. Dzieci uciekły z piskiem, a Zojka musiała wrócić do domu.
Pani Małgosia mówi, że ta cwaniara teraz próbuje co jej wolno, a czego nie.
Zjadła jakieś kapcie, nie chciała wrócić do domu, bo fajnie jej się przebywało na dworze, początkowo goniła inne koty (tylko z rudasek może z nią robić co chce, łącznie z chodzeniem po niej) i inne takie szczeniaczkowe wariacje. Z innymi psami jest za pan brat. Któregoś dnia dostała do obgryzania wielką kość i z lubością ją memlała. Na to podbiegł wielkolud czarnuch i nie zważając na warknięcia, po prostu jej tą kośc odebrał. Z miną skrzywdzonego dziecka, pobiegła po pomoc do Pani Małgosi, i co?? Dostała następną do schrupania w skrytości ducha :evil_lol:

Posted

Zoja zachowuje sie jak wyrosniety szczeniak, trzeba ją troche nauczyc, wychowac, co wolno, a czego nie. Biegajace dzieci zawsze sa traktowane przez psy jak szczeniaki ze stada, a niegonienie uciekajacych musi byc wytrenowane, bo nie lezy to w naturze psa. Jak cos ucieka, trzeba gonic.

Goniu, a o jakie zdjecia Ci chodzi, ze strony schroniska czy te z hoteliku?

• 2 weeks later...
Posted

Ulka18 napisał(a):
Ale szczesliwy pies :lol: I jaka dobra rodzinka, pozwala kopac taaakie dziuuury :p
Ja bym zamordowała :eviltong::diabloti:
No i jeszcze jeden numer Zojki... Zniknęła nagle i nie odpowiadała na wołania. To Pani poszła jej szukać, i znalazła przy oczku wodnym... Zojka stała w wodzie i wywalała rybki na brzeg :shake: Szczęściem była delikatna i przeżyły :cool1:

Posted

:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Zoja, ty się uspokój!!! :nono::diabloti:

Ja swój ogród zaczęłam dostosowywac do moich psów. Znudziło mi się naprawianie rabatek :eviltong:.

Posted

Dokładnie,ja tez!Mały ogród,a nawet wszystkich dziur pod drzewami które Filip wykopał nie znam:evil_lol:Drzewka sie przyzwyczaiły,ze z jednej strony korzenie maja na wierzchu.