Luna123 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 To cudowna wiadomość, że Zojeczka jest na nowej drodze życia:multi: Pieski na zdjęciach, tym bardziej robionych z bliska wydają się większe. Ja jak zobaczyłam Fryzię life u Murków, to taka mi się malutka wydawała:-o. A Misieńka jaka dopiero malizna, taka kochana kieszonkowa suczynka:loveu: Quote
Reno2001 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Zoja u mnie już po jedzonku. Zwiedza z wielkim zainteresowaniem wszystkie kąty mieszkania. Baaaardzo dziwi się na TV :diabloti:. Najbardziej mnie ucieszyło, że natychmiast po wejściu do mieszkania zjadła michę i wypiła wodę. Super. Oczywiście na specerku tez już byłyśmy ;). Quote
Ulka18 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ale Ewcia szybko dojechalas :crazyeye: Pewnie nie bylo korkow. A Zojka jak podrozowala, spokojnie? Dobrze, ze zjadla i sie napila. Teraz pewnie bedzie odsypiac trudy podrózy. Super sunia z Zojki, ktos bedzie mial wielką pociechę z niej :loveu: Quote
Reno2001 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Korki były a i owszem. Poza tym wyjechało sporo kierowców sobotnio-niedzielnych :razz:. No, ale jakoś dałyśmy z Zojką radę. Jechałam 3,5h :diabloti:. Zoja w samochodzie SUPER. Miałam straszne wyrzuty sumienia, ze wsadziłam ją do tej klatki. Wiadomo jakie są nasze drogi :angryy:. Momentami mnie samą już szlag trafiał na chrzęst prętów. Jutro jadę z Jarkiem, więc sunia na pewno bedzie jechała juz luzem. Generalnie Zoja jest przekochana :loveu:. Bezproblemowo weszła do klatki schodowej, potem do mieszkania. Na spacerku zrobiła siusiu. Teraz posypia, choc bardzo mnie pilnuje i kiedy tylko się ruszę, zaczyna za mną dreptac. Aha, ona chyba nie mieszkała nigdy w domu. Włączonego telewizora wręcz się boi i omija go szerokim łukiem :evil_lol:. Balkon nie zrobił na niej najmniejszego wrażenia. W sumie jej się dziwię :p. Quote
terra Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Wspaniale, że Zojka taka grzeczna i nie sprawia problemów. Mądra z niej sunia.:loveu: Quote
Reno2001 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 My już po wieczornym spacerku. Byłyśmy króciutko, bo obie padamy na pysk. Zoja to już właściwie spi. Trochę ciepło jej w domu (22st.), więc pomimo dostepnych wygód (posłania dziewczyn, dywan, koc) wybrała parkiet :eviltong:. Wklejam jedno i do tego kiepskie zdjęcie, ale obiecałam Zojce, że już więcej lampą po oczach nie będę błyskała :p. Nie obrobiłyśmy się wcześniej, by fotę pstryknąc przy świetle dziennym, więc musicie się zadowolic tym, co jest :eviltong::eviltong::eviltong:. Quote
halcia Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 To Wam super sprawnie poszło dziewczyny/Reno,Zoja/Ja troche posmierdziałam na koncercie,ale co tam:diabloti:wazne,ze te pare psiaków mogło sie chwila tulic do mnie. Quote
Ulka18 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Reno, wystarczy nam jedno zdjecie :lol: Zojka wyglada przeslicznie. Dzięki Tobie ma mozliwosc pojechac do wlasnego domu. Trzymamy kciuki za jutrzejsza podroz :kciuki: Quote
Murka Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Jak fajnie, że dojechałyście szczęśliwie :multi: Cieszę się, że Zoja była/jest grzeczna. Docelowo jej dom to: "Stajnia pod lasem" w Łosińcu - Strona główna Gracja jest przefajniasta, nasikała nam w samochodzie, ale to pewnie z wrażenia. Strasznie się cieszy i wciąż chce spacerować :cool3: Myśle, że szybko zrzuci trochę tłuszczyku ;) Quote
Reno2001 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Murka napisał(a):Jak fajnie, że dojechałyście szczęśliwie :multi: Cieszę się, że Zoja była/jest grzeczna. Docelowo jej dom to: "Stajnia pod lasem" w Łosińcu - Strona główna Gracja jest przefajniasta, nasikała nam w samochodzie, ale to pewnie z wrażenia. Strasznie się cieszy i wciąż chce spacerować :cool3: Myśle, że szybko zrzuci trochę tłuszczyku ;) Dobrze, dobrze niech kobita chodzi jak najwięcej. Porządna dieta i ruch dobrze jej zrobi :diabloti:. Quote
bumerang Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Czekamy jutro za Zojką z niecierpliwoscia:loveu: co mała je i co dostała bo nie chcę jej roztroju żołądka zrobić i tak ma dosyć przezyc:oops: Quote
Reno2001 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 U mnie zjadła suchą karmę (niedużą garśc) i mokrą karmę. Generalnie nic ludzkiego. Mam nadzieję, ze obie to przezyjemy :diabloti:. Quote
Ulka18 Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Murka napisał(a):Gracja jest przefajniasta, nasikała nam w samochodzie, ale to pewnie z wrażenia. Strasznie się cieszy i wciąż chce spacerować :cool3: Myśle, że szybko zrzuci trochę tłuszczyku ;) Pan Zbyszek mowil, ze to pies na tzw. diecie mieleckiej :evil_lol: Gracja to rzeczywiscie super miziak, wiekszosc psow wlasnie takich jest w schronisku. Quote
Reno2001 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Nocka minęła spokojniutko. Teraz pomalutku szykujemy się do wyjścia. Jedziemy najpierw na działkę po TZ, zamieniamy tam wehikuły i potem juz prosto pędzimy do Cioci bumerang :p. Quote
halcia Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 No to my juz tylko czekamy na relacje.....,a Zoja faktycznie super i nie taka duza jak myślałam. Quote
agusiazet Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Powodzenia Zojka!!! Taka fajna sunia jak Ty na pewno sobie poradzi!!! Quote
bumerang Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Zojka jest juz u nas:multi: To śliczna ,grzeczna i naj naj najkochansza sunia, poprostu brak słów:oops::loveu: Quote
bumerang Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Zapomniałam dodać:oops: Reno i TZ też wspaniali,ciepli młodzi ludzie kochający zwierzaki i całkowicie oddani swojej bezinteresownej pracy,:loveu: Quote
Ulka18 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Taka wlasnie jest Zojka, mialam okazje poznac ja wczoraj. A Reno z TZ jak blyskawica :multi: Quote
Murka Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Jak tam Zoja? Nie rozrabia? ;) Zrobię szybko jej rozliczenie: Stan na 1 maja wynosił +94,15 zł Wpłaty: 100 zł Luna123 Razem: 194,15 zł Koszty: 80 zł hotelowanie (2-9.05) 30 zł tabletki 8 zł gentamecyna Razem: 128 zł 194,15 zł - 128 zł = 66,15 zł Pozostałość po hotelowaniu Zoi wynosi +66,15 zł. Na czyje konto przeznaczyć tę kwotę? Chyba na Amigo, bo on teraz "wskoczył" na miejsce Ulki18 :roll: Quote
bumerang Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Właśnie wyszła na ostatni spacerek i zrobila kupke.:loveu: Quote
Reno2001 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 bumerang napisał(a):Właśnie wyszła na ostatni spacerek i zrobila kupke.:loveu: Jak minęła nocka? Dziś chyba kolejny intensywny dzień dla Zoi, bo pewnie odwiedzi weta? Quote
Ulka18 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Murka napisał(a):Pozostałość po hotelowaniu Zoi wynosi +66,15 zł. Na czyje konto przeznaczyć tę kwotę? Chyba na Amigo, bo on teraz "wskoczył" na miejsce Ulki18 :roll: Ja sie juz pogubilam czyj pies jest na czyim miejscu :oops: jesli jest pozostalosc po Zoi, to moze na najbardziej 'zadluzonego' psa, jesli to Amigo, to niech bedzie na niego. Bumerang, a jak tam Zojka? Wszystko dobrze, noc w miare spokojna? Quote
Recommended Posts