Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 453
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To cudowna wiadomość, że Zojeczka jest na nowej drodze życia:multi:

Pieski na zdjęciach, tym bardziej robionych z bliska wydają się większe.

Ja jak zobaczyłam Fryzię life u Murków, to taka mi się malutka wydawała:-o.

A Misieńka jaka dopiero malizna, taka kochana kieszonkowa suczynka:loveu:

Posted

Zoja u mnie już po jedzonku. Zwiedza z wielkim zainteresowaniem wszystkie kąty mieszkania. Baaaardzo dziwi się na TV :diabloti:.
Najbardziej mnie ucieszyło, że natychmiast po wejściu do mieszkania zjadła michę i wypiła wodę. Super.
Oczywiście na specerku tez już byłyśmy ;).

Posted

Ale Ewcia szybko dojechalas :crazyeye: Pewnie nie bylo korkow.
A Zojka jak podrozowala, spokojnie? Dobrze, ze zjadla i sie napila. Teraz pewnie bedzie odsypiac trudy podrózy.
Super sunia z Zojki, ktos bedzie mial wielką pociechę z niej :loveu:

Posted

Korki były a i owszem. Poza tym wyjechało sporo kierowców sobotnio-niedzielnych :razz:. No, ale jakoś dałyśmy z Zojką radę. Jechałam 3,5h :diabloti:.

Zoja w samochodzie SUPER. Miałam straszne wyrzuty sumienia, ze wsadziłam ją do tej klatki. Wiadomo jakie są nasze drogi :angryy:. Momentami mnie samą już szlag trafiał na chrzęst prętów. Jutro jadę z Jarkiem, więc sunia na pewno bedzie jechała juz luzem.

Generalnie Zoja jest przekochana :loveu:. Bezproblemowo weszła do klatki schodowej, potem do mieszkania. Na spacerku zrobiła siusiu. Teraz posypia, choc bardzo mnie pilnuje i kiedy tylko się ruszę, zaczyna za mną dreptac.

Aha, ona chyba nie mieszkała nigdy w domu. Włączonego telewizora wręcz się boi i omija go szerokim łukiem :evil_lol:. Balkon nie zrobił na niej najmniejszego wrażenia. W sumie jej się dziwię :p.

Posted

My już po wieczornym spacerku. Byłyśmy króciutko, bo obie padamy na pysk. Zoja to już właściwie spi. Trochę ciepło jej w domu (22st.), więc pomimo dostepnych wygód (posłania dziewczyn, dywan, koc) wybrała parkiet :eviltong:.

Wklejam jedno i do tego kiepskie zdjęcie, ale obiecałam Zojce, że już więcej lampą po oczach nie będę błyskała :p. Nie obrobiłyśmy się wcześniej, by fotę pstryknąc przy świetle dziennym, więc musicie się zadowolic tym, co jest :eviltong::eviltong::eviltong:.

Posted

To Wam super sprawnie poszło dziewczyny/Reno,Zoja/Ja troche posmierdziałam na koncercie,ale co tam:diabloti:wazne,ze te pare psiaków mogło sie chwila tulic do mnie.

Posted

Reno, wystarczy nam jedno zdjecie :lol: Zojka wyglada przeslicznie.
Dzięki Tobie ma mozliwosc pojechac do wlasnego domu.

Trzymamy kciuki za jutrzejsza podroz :kciuki:

Posted

Murka napisał(a):
Jak fajnie, że dojechałyście szczęśliwie :multi:
Cieszę się, że Zoja była/jest grzeczna.

Docelowo jej dom to:
"Stajnia pod lasem" w Łosińcu - Strona główna

Gracja jest przefajniasta, nasikała nam w samochodzie, ale to pewnie z wrażenia. Strasznie się cieszy i wciąż chce spacerować :cool3: Myśle, że szybko zrzuci trochę tłuszczyku ;)

Dobrze, dobrze niech kobita chodzi jak najwięcej. Porządna dieta i ruch dobrze jej zrobi :diabloti:.

Posted

Murka napisał(a):
Gracja jest przefajniasta, nasikała nam w samochodzie, ale to pewnie z wrażenia. Strasznie się cieszy i wciąż chce spacerować :cool3: Myśle, że szybko zrzuci trochę tłuszczyku ;)

Pan Zbyszek mowil, ze to pies na tzw. diecie mieleckiej :evil_lol: Gracja to rzeczywiscie super miziak, wiekszosc psow wlasnie takich jest w schronisku.

Posted

Nocka minęła spokojniutko. Teraz pomalutku szykujemy się do wyjścia. Jedziemy najpierw na działkę po TZ, zamieniamy tam wehikuły i potem juz prosto pędzimy do Cioci bumerang :p.

Posted

Jak tam Zoja?
Nie rozrabia? ;)

Zrobię szybko jej rozliczenie:

Stan na 1 maja wynosił +94,15 zł
Wpłaty:

100 zł Luna123
Razem: 194,15 zł

Koszty:
80 zł hotelowanie (2-9.05)
30 zł tabletki
8 zł gentamecyna
Razem: 128 zł

194,15 zł - 128 zł = 66,15 zł
Pozostałość po hotelowaniu Zoi wynosi +66,15 zł.

Na czyje konto przeznaczyć tę kwotę?
Chyba na Amigo, bo on teraz "wskoczył" na miejsce Ulki18 :roll:

Posted

bumerang napisał(a):
Właśnie wyszła na ostatni spacerek i zrobila kupke.:loveu:

Jak minęła nocka?
Dziś chyba kolejny intensywny dzień dla Zoi, bo pewnie odwiedzi weta?

Posted

Murka napisał(a):
Pozostałość po hotelowaniu Zoi wynosi +66,15 zł.
Na czyje konto przeznaczyć tę kwotę?
Chyba na Amigo, bo on teraz "wskoczył" na miejsce Ulki18 :roll:

Ja sie juz pogubilam czyj pies jest na czyim miejscu :oops: jesli jest pozostalosc po Zoi, to moze na najbardziej 'zadluzonego' psa, jesli to Amigo, to niech bedzie na niego.

Bumerang, a jak tam Zojka? Wszystko dobrze, noc w miare spokojna?