Nadziejka Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Ciociu jako bym te babe dorwalla...o matunku no jakze mozna istnienie zycie oddac ... nalezy im sie wielki balwan pluszowy i wietrzna cuchnaca ropiejaca ospa ..na calym cielsku...tak kulturalnie napisze ze tak powiem Quote
elik Posted February 4, 2021 Author Posted February 4, 2021 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Tylko z wateczku wiem przeciez Moze eliczkowa paczala gdzie indziej Szukałam wątku po imieniu psiaka Rabarbar, ale teraz funkcja szukania nie działa :( Quote
Nadziejka Posted February 4, 2021 Posted February 4, 2021 Okazalo sie ze poprzedniego psinunia jakiegos mieli,,panstwo,, i tez oddali .. hanba szok poprostu zal serca zal tych wszystkich bieduniow ktore byly u nich ... Quote
Nadziejka Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Spokojnosci ciepla calemu dt lapenkom z calego serducha Quote
elik Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 Dnia 4.02.2021 o 22:27, Nadziejka napisał: Okazalo sie ze poprzedniego psinunia jakiegos mieli,,panstwo,, i tez oddali .. hanba szok poprostu zal serca zal tych wszystkich bieduniow ktore byly u nich ... Tak, już byłam na wątku Rabarbaarka i strasznie mi go żal :( :( :( Quote
Nadziejka Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 17 minut temu, elik napisał: Tak, już byłam na wątku Rabarbaarka i strasznie mi go żal :( :( :( Ciociu ...teraz sie zastanawia ten caly,,ds,, czy moze jednak posla do corki i corka 2 tyg bedzie wychowywac ...ze chca dac pisnkowi szanse ...nie no jakis przekret hanba i ja bym tam nawet starego glizdunia jekiogos ogrodowego nie ostawila ale to nie moje decyzja przeciez Quote
elik Posted February 6, 2021 Author Posted February 6, 2021 12 minut temu, Nadziejka napisał: Ciociu ...teraz sie zastanawia ten caly,,ds,, czy moze jednak posla do corki i corka 2 tyg bedzie wychowywac ...ze chca dac pisnkowi szanse ...nie no jakis przekret hanba i ja bym tam nawet starego glizdunia jekiogos ogrodowego nie ostawila ale to nie moje decyzja przeciez Nie mamy wpływu na to co będzie. Onaa musi zadecydować. Nie zazdroszczę :( Quote
agat21 Posted February 6, 2021 Posted February 6, 2021 Lemonek na śniegu wygląda jak zawodowy łamacz. Ale nie lodu lecz serc ;) 1 Quote
elik Posted February 7, 2021 Author Posted February 7, 2021 8 godzin temu, agat21 napisał: Lemonek na śniegu wygląda jak zawodowy łamacz. Ale nie lodu lecz serc ;) Fajnie to ujęłaś :) Faktycznie Lemonek łapie za serce :) Quote
elik Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 Na Lemonkowe konto wpłynęły poniższe kwoty: 10,00 zł od Nesiowata II – 4.02. 20,00 zł od jaguska deklaracja II – 8.02. Bardzo serdecznie dziękuję Quote
mari23 Posted February 10, 2021 Posted February 10, 2021 Lemonek prosi o częste odwiedziny, więc tym razem nie tylko odwiedzam, ale i pozdrowienia zostawiam :) 1 Quote
elik Posted February 10, 2021 Author Posted February 10, 2021 2 godziny temu, mari23 napisał: Lemonek prosi o częste odwiedziny, więc tym razem nie tylko odwiedzam, ale i pozdrowienia zostawiam :) Pięknie dziękujemy za odwiedziny i pozdrowienia :) Także pozdrawiamy! Quote
Nadziejka Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Dnia 17.01.2021 o 11:31, Nadziejka napisał: Rozliczony Lmonkowi 61 zl Kamie 35 zl Tobiaszkowi 28 Prosze o wplatenki Dziekuje Wielki Kot zdobyla Kamilka3.02. Ciociu Elu poslalam teraz 61 zl dla cudnego Rudunia Lemonka z zakonczonego kramku na trzy biedunie 1 Quote
elik Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 Ciociu Nadziejeczko bardzo serdecznie dziękuję Dam znać i potwierdzę na bazarku, gdy kasiorka zamelduje się na koncie. Quote
elik Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 Lemonek zaczyna się bawić różnymi przedmiotami, ale dotyk jeszcze go przeraża :( Co ten psiak przeszedł???" Quote
Nesiowata Posted February 11, 2021 Posted February 11, 2021 Biedny on, ale będzie lepiej. W końcu przekona się, że to inne życie niż to, które nadal wspomina. Ale lajki znów poszły w diabły. Quote
elik Posted February 11, 2021 Author Posted February 11, 2021 4 godziny temu, Nesiowata napisał: Biedny on, ale będzie lepiej. W końcu przekona się, że to inne życie niż to, które nadal wspomina. Ale lajki znów poszły w diabły. Moje też się pogubiły Quote
Nadziejka Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Sciskuniam za serduszka wszytkie za Lemonka Moze jeszcze troszke i bedzie coraz bardziej ku czlowiekowi Ten ostatni bazarusko rozliczony juz moze przybyly na konta pieniazki wiec zapraszam na kolejny Juz poczarowalam dla Lemonka i Kamy malagosiowej Z calego serca Lemonkowi i Kamie Zajrzyj Dobraduszko do 23.02 niechaj ta zima te mroziska ida precz Quote
mari23 Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Dnia 11.02.2021 o 16:07, Nesiowata napisał: Biedny on, ale będzie lepiej. W końcu przekona się, że to inne życie niż to, które nadal wspomina. Ale lajki znów poszły w diabły. 22 godziny temu, elik napisał: Moje też się pogubiły Moje też gdzieś poszły i wracać nie chcą :( Cudny Lemonek, aż żal ściska w sercu na widok jego zalęknionego spojrzenia. Najważniejsze, że robi postępy, jeszcze trochę i przełamie swoje lęki. Nieźle mu życie dało w kość... choć chyba źle to ujęłam, nie życie, a zły człowiek :( Quote
elik Posted February 12, 2021 Author Posted February 12, 2021 46 minut temu, mari23 napisał: Nieźle mu życie dało w kość... choć chyba źle to ujęłam, nie życie, a zły człowiek :( Właśnie, to zły człowiek, a nie los, tak skrzywdził Lemonka :( Quote
Onaa Posted February 12, 2021 Posted February 12, 2021 Biedny Lemonek, to okrutne tak musieć się bać, a do tego przyczynił się "człowiek" :(. 1 Quote
Tyśka) Posted February 13, 2021 Posted February 13, 2021 Kacperkowi się udało wierzyć w dobro człowieka, to i Lemonek uwierzy. Zaciskam kciuki. Quote
elik Posted February 13, 2021 Author Posted February 13, 2021 15 godzin temu, Onaa napisał: Biedny Lemonek, to okrutne tak musieć się bać, a do tego przyczynił się "człowiek" :(. 23 minuty temu, Tyśka) napisał: Kacperkowi się udało wierzyć w dobro człowieka, to i Lemonek uwierzy. Zaciskam kciuki. Jedne pieski mają mocniejszą, inne delikatniejszą psychikę, a że są bardzo nastawione na człowieka więc człowiek może łatwo je zranić. Biedactwa cierpią potem i czasem trudno jest wyleczyć rany :( Quote
elik Posted February 14, 2021 Author Posted February 14, 2021 Na konto Lemonka wpłynęła kwota 61,00 zł od Cioci Nadziejeczki z bazarku Bardzo serdecznie dziękuję Quote
Recommended Posts