Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, Ewa Marta napisał:

wsparłyście sunię bazarkami, bo bez nich byłoby bardzo kiepsko, a tak to jest tylko kiepsko:(

Dzisiaj zrobiłam wspólny przelew na 200,00 zł - po 100 dla Meluni i Figuni. Bardzo proszę Ewuniu o potwierdzenie na bazarku jak kasiorka wpłynie na Twoje konto.

Bazarek

• Like 2
Posted
14 minut temu, elik napisał:

Dzisiaj zrobiłam wspólny przelew na 200,00 zł - po 100 dla Meluni i Figuni. Bardzo proszę Ewuniu o potwierdzenie na bazarku jak kasiorka wpłynie na Twoje konto.

Bazarek

Eli, to wspaniała wiadomość!! Bardzo dziękuję, jak tylko kaska dotrze, dam znać. Z całego serca dziękujemy!!!

Posted
1 minutę temu, Ewa Marta napisał:

Eli, to wspaniała wiadomość!! Bardzo dziękuję, jak tylko kaska dotrze, dam znać. Z całego serca dziękujemy!!!

To dzięki aktywności bazarkowiczów pomoc była możliwa  :)

Posted
Dnia 16.10.2020 o 13:01, Ewa Marta napisał:

Serdecznie dziękujemy za wsparcie naszych suniek. 100 zł dla Meli mam już na koncie:)

• Like 1
Posted
41 minut temu, Ewa Marta napisał:

Serdecznie dziękujemy za wsparcie naszych suniek. 100 zł dla Meli mam już na koncie:)

Pięknie dziękuję za potwierdzenie. 

• 2 weeks later...
Posted

Opłaciłam pobyt Meli w hoteliku. Nie sądziłam, że ten miesiąc zakończy się minusem u wszystkich naszych podopiecznych:( Chyba tylko Gucio zostanie z plusem, ale co to za plus +6 zł:(

Jakie to szczęście, że wspieracie nas , bo minus bez Waszej pomocy załamałby mnie mocno:(

Posted
4 minuty temu, Ewa Marta napisał:

Opłaciłam pobyt Meli w hoteliku. Nie sądziłam, że ten miesiąc zakończy się minusem u wszystkich naszych podopiecznych:( Chyba tylko Gucio zostanie z plusem, ale co to za plus +6 zł:(

Jakie to szczęście, że wspieracie nas , bo minus bez Waszej pomocy załamałby mnie mocno:(

Ewuniu, robię mały bazarek, będzie dla Melusi

Posted
33 minuty temu, Gabi79 napisał:

Ewuniu, robię mały bazarek, będzie dla Melusi

Bardzo Ci dziękuję kochana! Ja od jakiegoś czasu klecę bazarek ciuszkowy dla naszych 6 psiaków, ale ciągle mnie coś od tego odsuwa. Wbrew pozorom praca zdalna z domu zajmuje znacznie więcej czasu niż ta w biurze. Rozmywają się godziny pracy i nawet dzisiaj siedzę i kończę coś, co muszę mieć gotowe na poniedziałek:(

• Like 1
Posted
12 minut temu, Ewa Marta napisał:

Bardzo Ci dziękuję kochana! Ja od jakiegoś czasu klecę bazarek ciuszkowy dla naszych 6 psiaków, ale ciągle mnie coś od tego odsuwa. Wbrew pozorom praca zdalna z domu zajmuje znacznie więcej czasu niż ta w biurze. Rozmywają się godziny pracy i nawet dzisiaj siedzę i kończę coś, co muszę mieć gotowe na poniedziałek:(

Niestety tak właśnie jest. Bardzo nie lubię pracować w domu :/

• Like 1
Posted
41 minut temu, Tyśka) napisał:

Urządziłam trochę samowolki i ogłosiłam Melcię.

Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/po-jamnicze-cudo-drobinka-melcia-CID103-IDHcdxQ.html
Katowice: https://www.olx.pl/oferta/mini-jamniczek-kochana-delikatna-melcia-do-adopcji-CID103-IDHcehl.html

Ile Melcia waży i w jakim jest wieku? Czy już radzi sobie z chodzeniem na smyczy? Zachowuje czystość?
Dodałabym te informacje do ogłoszeń.

Ale zaskoczenie:) Nie ogłaszałyśmy jej jeszcze, bo cały czas duży z niej strachulec i chciałyśmy chwilę zaczekać. No, ale może trafi się ktoś, kto będzie potrafił zając się takim strachliwym piesusiem. Ona nawet zdjęć nie ma za dużo, bo ucieka przed nimi:)

Bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia, zobaczymy co z nich wyniknie. Tekst piękny:) Dopytam o wszystko Anetę, żebym nie pomyliła suniek. Moim zdaniem waży 7 kg i ma 2 lata, ale wstrzymajmy się z podaniem tego. Musze potwierdzić to u Anety:)

Posted

Wiem, że strachulec, ale może ktoś będzie zdeterminowany :) ewentualnie zawsze mogę na razie wrzucić do archiwum, a odnowić jak Melcia będzie bardziej ucywilizowana. Tak czy siak trzymam kciuki, aby ktoś odpowiedni dla niej się znalazł.

Posted
1 minutę temu, Tyśka) napisał:

Wiem, że strachulec, ale może ktoś będzie zdeterminowany :) ewentualnie zawsze mogę na razie wrzucić do archiwum, a odnowić jak Melcia będzie bardziej ucywilizowana. Tak czy siak trzymam kciuki, aby ktoś odpowiedni dla niej się znalazł.

Może to właśnie Ty masz rację, a nie my:) Już napisałam do Anetki, czekam na jej odpowiedź:) 

Posted
Dnia 1.11.2020 o 14:15, teresaa118 napisał:

Moja Mileczka po dlugich latach znalazla swoj domek, daje stala 50 zl ale dopiero od 1 grudnia

Grudzień to już niedługo, to jest super wiadomość.

• Like 1