elik Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 21 godzin temu, Ewa Marta napisał: wsparłyście sunię bazarkami, bo bez nich byłoby bardzo kiepsko, a tak to jest tylko kiepsko:( Dzisiaj zrobiłam wspólny przelew na 200,00 zł - po 100 dla Meluni i Figuni. Bardzo proszę Ewuniu o potwierdzenie na bazarku jak kasiorka wpłynie na Twoje konto. Bazarek 2 Quote
Ewa Marta Posted October 16, 2020 Author Posted October 16, 2020 14 minut temu, elik napisał: Dzisiaj zrobiłam wspólny przelew na 200,00 zł - po 100 dla Meluni i Figuni. Bardzo proszę Ewuniu o potwierdzenie na bazarku jak kasiorka wpłynie na Twoje konto. Bazarek Eli, to wspaniała wiadomość!! Bardzo dziękuję, jak tylko kaska dotrze, dam znać. Z całego serca dziękujemy!!! Quote
elik Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 1 minutę temu, Ewa Marta napisał: Eli, to wspaniała wiadomość!! Bardzo dziękuję, jak tylko kaska dotrze, dam znać. Z całego serca dziękujemy!!! To dzięki aktywności bazarkowiczów pomoc była możliwa :) Quote
Ellig Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 Przyjaciółki Figa i Natka Edycja, pomyliłam wątki :) 3 Quote
elik Posted October 16, 2020 Posted October 16, 2020 5 godzin temu, Ellig napisał: Edycja, pomyliłam wątki :) Fajne zdjęcia na każdym wątku można oglądać :) Quote
Ewa Marta Posted October 18, 2020 Author Posted October 18, 2020 Dnia 16.10.2020 o 13:01, Ewa Marta napisał: Eli, to wspaniała wiadomość!! Bardzo dziękuję, jak tylko kaska dotrze, dam znać. Z całego serca dziękujemy!!! Serdecznie dziękujemy za wsparcie naszych suniek. 100 zł dla Meli mam już na koncie:) 1 Quote
elik Posted October 18, 2020 Posted October 18, 2020 41 minut temu, Ewa Marta napisał: Serdecznie dziękujemy za wsparcie naszych suniek. 100 zł dla Meli mam już na koncie:) Pięknie dziękuję za potwierdzenie. Quote
Poker Posted October 19, 2020 Posted October 19, 2020 Zapraszam na bazarek , z którego 30% dochodu przeznaczam dla Meluni. https://www.dogomania.com/forum/topic/352495-w-trakcie-ciuszki-viii/ 1 Quote
Ewa Marta Posted October 20, 2020 Author Posted October 20, 2020 9 godzin temu, Poker napisał: Zapraszam na bazarek , z którego 30% dochodu przeznaczam dla Meluni. https://www.dogomania.com/forum/topic/352495-w-trakcie-ciuszki-viii/ O jak bardzo dziękujemy!!! Quote
Ewa Marta Posted October 21, 2020 Author Posted October 21, 2020 Dotarła do nas dzisiaj wpłata z poprzedniego bazarku Poker w wysokości 93 zł dla Meluni!!! Bardzo pięknie dziękujemy za pomoc! Quote
Ewa Marta Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 Opłaciłam pobyt Meli w hoteliku. Nie sądziłam, że ten miesiąc zakończy się minusem u wszystkich naszych podopiecznych:( Chyba tylko Gucio zostanie z plusem, ale co to za plus +6 zł:( Jakie to szczęście, że wspieracie nas , bo minus bez Waszej pomocy załamałby mnie mocno:( Quote
Gabi79 Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 4 minuty temu, Ewa Marta napisał: Opłaciłam pobyt Meli w hoteliku. Nie sądziłam, że ten miesiąc zakończy się minusem u wszystkich naszych podopiecznych:( Chyba tylko Gucio zostanie z plusem, ale co to za plus +6 zł:( Jakie to szczęście, że wspieracie nas , bo minus bez Waszej pomocy załamałby mnie mocno:( Ewuniu, robię mały bazarek, będzie dla Melusi Quote
teresaa118 Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 Moja Mileczka po dlugich latach znalazla swoj domek, daje stala 50 zl ale dopiero od 1 grudnia 2 Quote
Ewa Marta Posted November 1, 2020 Author Posted November 1, 2020 33 minuty temu, Gabi79 napisał: Ewuniu, robię mały bazarek, będzie dla Melusi Bardzo Ci dziękuję kochana! Ja od jakiegoś czasu klecę bazarek ciuszkowy dla naszych 6 psiaków, ale ciągle mnie coś od tego odsuwa. Wbrew pozorom praca zdalna z domu zajmuje znacznie więcej czasu niż ta w biurze. Rozmywają się godziny pracy i nawet dzisiaj siedzę i kończę coś, co muszę mieć gotowe na poniedziałek:( 1 Quote
agat21 Posted November 1, 2020 Posted November 1, 2020 12 minut temu, Ewa Marta napisał: Bardzo Ci dziękuję kochana! Ja od jakiegoś czasu klecę bazarek ciuszkowy dla naszych 6 psiaków, ale ciągle mnie coś od tego odsuwa. Wbrew pozorom praca zdalna z domu zajmuje znacznie więcej czasu niż ta w biurze. Rozmywają się godziny pracy i nawet dzisiaj siedzę i kończę coś, co muszę mieć gotowe na poniedziałek:( Niestety tak właśnie jest. Bardzo nie lubię pracować w domu :/ 1 Quote
Tyśka) Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Urządziłam trochę samowolki i ogłosiłam Melcię. Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/po-jamnicze-cudo-drobinka-melcia-CID103-IDHcdxQ.html Katowice: https://www.olx.pl/oferta/mini-jamniczek-kochana-delikatna-melcia-do-adopcji-CID103-IDHcehl.html Ile Melcia waży i w jakim jest wieku? Czy już radzi sobie z chodzeniem na smyczy? Zachowuje czystość? Dodałabym te informacje do ogłoszeń. Quote
Ewa Marta Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 41 minut temu, Tyśka) napisał: Urządziłam trochę samowolki i ogłosiłam Melcię. Wrocław: https://www.olx.pl/oferta/po-jamnicze-cudo-drobinka-melcia-CID103-IDHcdxQ.html Katowice: https://www.olx.pl/oferta/mini-jamniczek-kochana-delikatna-melcia-do-adopcji-CID103-IDHcehl.html Ile Melcia waży i w jakim jest wieku? Czy już radzi sobie z chodzeniem na smyczy? Zachowuje czystość? Dodałabym te informacje do ogłoszeń. Ale zaskoczenie:) Nie ogłaszałyśmy jej jeszcze, bo cały czas duży z niej strachulec i chciałyśmy chwilę zaczekać. No, ale może trafi się ktoś, kto będzie potrafił zając się takim strachliwym piesusiem. Ona nawet zdjęć nie ma za dużo, bo ucieka przed nimi:) Bardzo Ci dziękuję za ogłoszenia, zobaczymy co z nich wyniknie. Tekst piękny:) Dopytam o wszystko Anetę, żebym nie pomyliła suniek. Moim zdaniem waży 7 kg i ma 2 lata, ale wstrzymajmy się z podaniem tego. Musze potwierdzić to u Anety:) Quote
Tyśka) Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Wiem, że strachulec, ale może ktoś będzie zdeterminowany :) ewentualnie zawsze mogę na razie wrzucić do archiwum, a odnowić jak Melcia będzie bardziej ucywilizowana. Tak czy siak trzymam kciuki, aby ktoś odpowiedni dla niej się znalazł. Quote
Ewa Marta Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 1 minutę temu, Tyśka) napisał: Wiem, że strachulec, ale może ktoś będzie zdeterminowany :) ewentualnie zawsze mogę na razie wrzucić do archiwum, a odnowić jak Melcia będzie bardziej ucywilizowana. Tak czy siak trzymam kciuki, aby ktoś odpowiedni dla niej się znalazł. Może to właśnie Ty masz rację, a nie my:) Już napisałam do Anetki, czekam na jej odpowiedź:) Quote
Ewa Marta Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 Wpłaciłam dzisiaj swoją deklarację 30 zł dla Meli za listopad. Przez chwilę mamy zero, a nie minus:) Quote
Ewa Marta Posted November 2, 2020 Author Posted November 2, 2020 5 minut temu, mgog napisał: Dziś wpłaciłam swoją deklarację. Bardzo dziękuję! Pewnie jutro po 12 będzie u mnie na koncie. Od razu wtedy ją wpiszę:) Quote
Gabi79 Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Zapraszam na mały bazarek na potrzeby Melusi: Quote
Aldrumka Posted November 2, 2020 Posted November 2, 2020 Dnia 1.11.2020 o 14:15, teresaa118 napisał: Moja Mileczka po dlugich latach znalazla swoj domek, daje stala 50 zl ale dopiero od 1 grudnia Grudzień to już niedługo, to jest super wiadomość. 1 Quote
Recommended Posts