Dusia-Duszka Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Ona wygląda na taką z charakterem typu: no chciej ode mnie coś mój człowieku, czekam, patrzę, słucham, czekam, co chcesz,no, co??? Agiliciaki mają coś takiego w oczach. Takie oczekiwanie na polecenie. On potrzebują porozumienia z człowiekiem. Sprawiania sobą radości przewodnika. 1 Quote
agat21 Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 3 minuty temu, Dusia-Duszka napisał: Ona wygląda na taką z charakterem typu: no chciej ode mnie coś mój człowieku, czekam, patrzę, słucham, czekam, co chcesz,no, co??? O to, to! Właśnie w sednoś utrafiła :) Quote
Ewa Marta Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 34 minuty temu, Poker napisał: Mela to sam jeden wielki urok. Żeby tylko trochę cichsza była. Coś w tym jest:) 16 minut temu, Dusia-Duszka napisał: Ona wygląda na taką z charakterem typu: no chciej ode mnie coś mój człowieku, czekam, patrzę, słucham, czekam, co chcesz,no, co??? Agiliciaki mają coś takiego w oczach. Takie oczekiwanie na polecenie. On potrzebują porozumienia z człowiekiem. Sprawiania sobą radości przewodnika. Zdecydowanie jakieś zajęcie bardzo by jej się przydało. Ona aż kipi od nadmiaru energii. 13 minut temu, agat21 napisał: O to, to! Właśnie w sednoś utrafiła 🙂 Też tak myślę:) Quote
Ewa Marta Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 Opłaciłam 10 dni pobytu Meli w hotelu. Dzięki Waszej pomocy mogłam to zrobić bez problemu i zastanawiania się skąd na to weźmiemy fundusze. Dziękujemy bardzo:) Quote
Ewa Marta Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 12 minut temu, mgog napisał: Przelałam stalą. Mizianki dla małej 🙂 Bardzo dziękujemy. Jak tylko dojdzie, od razu wpiszę w rozliczenia:) Quote
Ewa Marta Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 Wpłata od mgog właśnie doszła. Serdecznie dziękujemy za wpłatę 20 zł dla Meli 🙂 Quote
Alaskan malamutte Posted October 1, 2021 Posted October 1, 2021 Byl pierwszy telefon o Melcię. Powiedzialabym poprawny, ale... Czekam na kolejne, takie WOW.. 1 Quote
Ewa Marta Posted October 1, 2021 Author Posted October 1, 2021 4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: Byl pierwszy telefon o Melcię. Powiedzialabym poprawny, ale... Czekam na kolejne, takie WOW.. Bardzo Ci jesteśmy z Elą wdzięczne, że wzięłaś na siebie te rozmowy. Ufamy Ci bardzo i jak mowisz, że to nie to, to na pewno tak jest, więc czekamy na TEN właściwy domek:) 1 Quote
agat21 Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 13 godzin temu, Ellig napisał: To dowód, że psinka nie biega cały czas. Czasem sypia ;)) 1 Quote
Nadziejka Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Dnia 22.09.2021 o 07:59, Nadziejka napisał: Rozliczam Dziekuje Cudnie! dla Meli Malgorzatki wyrzuconej..3.10 zapraszam w odwiedzinka na kramik maly Lada dzien posle pieniazki z bazarku Melusiowego Bedzie ok 76 zlockow Quote
Ellig Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 22 minuty temu, Nadziejka napisał: Lada dzien posle pieniazki z bazarku Melusiowego Bedzie ok 76 zlockow Quote
Ewa Marta Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 2 godziny temu, Nadziejka napisał: Lada dzien posle pieniazki z bazarku Melusiowego Bedzie ok 76 zlockow To wielka pomoc Nadziejko, z całego serca dziękujemy! Quote
Alaskan malamutte Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Ewuniu, wydaje mi się, że warto zrobić ogłoszenie Meli na Wrocław...Przez weekend nikt nie dzwonił.... Quote
Ewa Marta Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 36 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Ewuniu, wydaje mi się, że warto zrobić ogłoszenie Meli na Wrocław...Przez weekend nikt nie dzwonił.... Jak ogarnę moja Lukę, to postaram się zrobić, bo Ela zrobiła już w dwóch miastach i może jej nie przejść kolejne ogłoszenie. Kiedyś miałam tam konto, może mam zapisany gdzieś login i hasło. Quote
Ellig Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał: Ewuniu, wydaje mi się, że warto zrobić ogłoszenie Meli na Wrocław...Przez weekend nikt nie dzwonił.... 4 godziny temu, Ewa Marta napisał: Jak ogarnę moja Lukę, to postaram się zrobić, bo Ela zrobiła już w dwóch miastach i może jej nie przejść kolejne ogłoszenie. Kiedyś miałam tam konto, może mam zapisany gdzieś login i hasło. Ogłoszenia są na Wrocław i Katowice. https://www.olx.pl/d/oferta/malutka-slodka-sunia-czeka-na-dom-CID103-IDLLkOU.html https://www.olx.pl/d/oferta/sliczna-sunia-mela-prosi-o-kochajacy-dom-CID103-IDIzy9y.html Quote
Tyśka) Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Ja mogę jeszcze wrzucić na jakieś miasto:) Zdjęcia mam zapisane te stare, sprzed adopcji. Quote
Ellig Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 28 minut temu, Tyśka) napisał: Ja mogę jeszcze wrzucić na jakieś miasto:) Zdjęcia mam zapisane te stare, sprzed adopcji. Super, dziękujemy bardzo. zdjęcia sa jeszcze na str. 28 Quote
Ewa Marta Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 32 minuty temu, Tyśka) napisał: Ja mogę jeszcze wrzucić na jakieś miasto:) Zdjęcia mam zapisane te stare, sprzed adopcji. Tyśka, bardzo dziękujemy tylko zmienia się numer telefonu. ten aktualny jest w tym ogłoszeniu: https://www.olx.pl/d/oferta/malutka-slodka-sunia-czeka-na-dom-CID103-IDLLkOU.html Quote
Tyśka) Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 7 minut temu, Ellig napisał: Super, dziękujemy bardzo. zdjęcia sa jeszcze na str. 28 5 minut temu, Ewa Marta napisał: Tyśka, bardzo dziękujemy tylko zmienia się numer telefonu. ten aktualny jest w tym ogłoszeniu: https://www.olx.pl/d/oferta/malutka-slodka-sunia-czeka-na-dom-CID103-IDLLkOU.html A na jakie miasto ogłosić? Quote
Ewa Marta Posted October 4, 2021 Author Posted October 4, 2021 1 godzinę temu, Tyśka) napisał: A na jakie miasto ogłosić? Na Wrocław bardzo prosimy. Tak sugerowała Alaskan:) A Mela dostała od Nesiowatej 10 zł stałej. Z całego serca dziękujemy za pomoc naszym psiakom:) Quote
Ellig Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 5 minut temu, Ewa Marta napisał: Na Wrocław bardzo prosimy. Tak sugerowała Alaskan:) A Mela dostała od Nesiowatej 10 zł stałej. Z całego serca dziękujemy za pomoc naszym psiakom:) Ewuniu jest moje ogłoszenie na Wrocław. Quote
Recommended Posts