Jump to content
Dogomania

Do trzech razy sztuka? Mała Mela/Małgorzatka już w nowym domku. Wierzymy, że tym ostatnim, najlepszym:)

Recommended Posts

Posted

Ona wygląda na taką z charakterem typu: no chciej ode mnie coś mój człowieku, czekam, patrzę, słucham, czekam, co chcesz,no, co???

Agiliciaki mają coś takiego w oczach. Takie oczekiwanie na polecenie. On potrzebują porozumienia z człowiekiem. Sprawiania sobą radości przewodnika.

• Upvote 1
Posted
3 minuty temu, Dusia-Duszka napisał:

Ona wygląda na taką z charakterem typu: no chciej ode mnie coś mój człowieku, czekam, patrzę, słucham, czekam, co chcesz,no, co???

O to, to! Właśnie w sednoś utrafiła :) 

Posted
34 minuty temu, Poker napisał:

Mela to sam jeden wielki urok. Żeby tylko trochę cichsza była.

Coś w tym jest:)

16 minut temu, Dusia-Duszka napisał:

Agiliciaki mają coś takiego w oczach. Takie oczekiwanie na polecenie. On potrzebują porozumienia z człowiekiem. Sprawiania sobą radości przewodnika.

Zdecydowanie jakieś zajęcie bardzo by jej się przydało. Ona aż kipi od nadmiaru energii.

13 minut temu, agat21 napisał:

O to, to! Właśnie w sednoś utrafiła 🙂

Też tak myślę:)

Posted
4 godziny temu, Alaskan malamutte napisał:

Byl pierwszy telefon o Melcię.

Powiedzialabym poprawny, ale...

Czekam na kolejne, takie WOW..

Bardzo Ci jesteśmy z Elą wdzięczne, że wzięłaś na siebie te rozmowy. Ufamy Ci bardzo i jak mowisz, że to nie to, to na pewno tak jest, więc czekamy na TEN właściwy domek:)

• Like 1
Posted
22 minuty temu, Nadziejka napisał:

Lada dzien posle pieniazki z bazarku Melusiowego
             Bedzie ok 76 zlockow 

42823449_1900727439964202_7878489760681951232_n.jpg

Posted
2 godziny temu, Nadziejka napisał:

Lada dzien posle pieniazki z bazarku Melusiowego
             Bedzie ok 76 zlockow 

To wielka pomoc Nadziejko, z całego serca dziękujemy!

Posted
36 minut temu, Alaskan malamutte napisał:

Ewuniu, wydaje mi się, że warto zrobić ogłoszenie Meli na Wrocław...Przez weekend nikt nie dzwonił....

Jak ogarnę moja Lukę, to postaram się zrobić, bo Ela zrobiła już w dwóch miastach i może jej nie przejść kolejne ogłoszenie. Kiedyś miałam tam konto, może mam zapisany gdzieś login i hasło.

Posted
5 godzin temu, Alaskan malamutte napisał:

Ewuniu, wydaje mi się, że warto zrobić ogłoszenie Meli na Wrocław...Przez weekend nikt nie dzwonił....

4 godziny temu, Ewa Marta napisał:

Jak ogarnę moja Lukę, to postaram się zrobić, bo Ela zrobiła już w dwóch miastach i może jej nie przejść kolejne ogłoszenie. Kiedyś miałam tam konto, może mam zapisany gdzieś login i hasło.

Ogłoszenia są na Wrocław i Katowice.

https://www.olx.pl/d/oferta/malutka-slodka-sunia-czeka-na-dom-CID103-IDLLkOU.html

https://www.olx.pl/d/oferta/sliczna-sunia-mela-prosi-o-kochajacy-dom-CID103-IDIzy9y.html

Posted
28 minut temu, Tyśka) napisał:

Ja mogę jeszcze wrzucić na jakieś miasto:) Zdjęcia mam zapisane te stare, sprzed adopcji.

Super, dziękujemy bardzo.
zdjęcia sa jeszcze   na str. 28

Posted
1 godzinę temu, Tyśka) napisał:

A na jakie miasto ogłosić?

Na Wrocław bardzo prosimy. Tak sugerowała Alaskan:)

A Mela dostała od Nesiowatej 10 zł stałej. Z całego serca dziękujemy za pomoc naszym psiakom:)

Posted
5 minut temu, Ewa Marta napisał:

Na Wrocław bardzo prosimy. Tak sugerowała Alaskan:)

A Mela dostała od Nesiowatej 10 zł stałej. Z całego serca dziękujemy za pomoc naszym psiakom:)

Ewuniu jest moje ogłoszenie na Wrocław.

580-dziekujemy.jpg