Ewa Marta Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 Sterylka Figi została jednak przeniesiona na za tydzień. Trzeba dać maleńkiej troszkę nabrać ciałka. Zakładamy, że nie dostanie cieczki w tym czasie. Quote
Tyśka) Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 To trzymam kciuki, aby nie dostała ;) i... przywitam się na wątku :) DZIEŃ DOBRY. 1 Quote
Ewa Marta Posted September 16, 2020 Author Posted September 16, 2020 13 minut temu, Tyśka) napisał: To trzymam kciuki, aby nie dostała ;) i... przywitam się na wątku :) DZIEŃ DOBRY. Dzień dobry, miło Cię widzieć:) Quote
Isiak Posted September 16, 2020 Posted September 16, 2020 Miałam wpłacić w poniedziałek, przepraszam za zwłokę - ale za to poleciało "z odsetkami" :))) 1 Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 12 godzin temu, Isiak napisał: Miałam wpłacić w poniedziałek, przepraszam za zwłokę - ale za to poleciało "z odsetkami" :))) Podziękuję i tu za wpłatę i za odsetki:) Przyda się każdy grosik:) Jesteśmy bardzo wdzięczne, że pomyślałaś o naszych suniach:) Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 Dotarła już wpłata od Isiak! Daj nam losie takie odsetki za zwłokę 1 dnia:) Sunie dostały zamiast obiecanych 25 zl dla każdej aż 40 zl dla każdej:) Pięknie dziękujemy!!!! Dziękujemy też baaaardzo mocno Dorci 01 za wpłatę 20 zł stałej dla Figi i 20 zł stałej dla Meli:) 1 Quote
Livka Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Dzień dobry :) Podzieliłam Tuptusiowe pieniążki z Cukierenki Livki , gdzie zbieraliśmy na transport. Tuptuś Borysek szybciutko znalazł super dom i pieniędzmi dzieli się z innymi. Dla Figi przeznaczył 100 zł. Konto już mam. 2 Quote
Ewa Marta Posted September 17, 2020 Author Posted September 17, 2020 24 minuty temu, Livka napisał: Dzień dobry :) Podzieliłam Tuptusiowe pieniążki z Cukierenki Livki , gdzie zbieraliśmy na transport. Tuptuś Borysek szybciutko znalazł super dom i pieniędzmi dzieli się z innymi. Dla Figi przeznaczył 100 zł. Konto już mam. O matulu, Figuszka też się załapała na dużą pomoc! Serdecznie dziękujemy! Jak tylko kasa dotrze, zapiszę w rozliczeniach:) 1 Quote
ewu Posted September 17, 2020 Posted September 17, 2020 Dnia 16.09.2020 o 11:20, Ewa Marta napisał: Sterylka Figi została jednak przeniesiona na za tydzień. Trzeba dać maleńkiej troszkę nabrać ciałka. Zakładamy, że nie dostanie cieczki w tym czasie. Uff jak dobrze, dopiero doczytałam. Trzeba policzyć kiedy się oszczeniła . Bajka za szybko była ciachnięta i był krwotok. Quote
Ewa Marta Posted September 18, 2020 Author Posted September 18, 2020 Doszła do nas wpłata 100 zł i z bazarku dla Tuptusia dla Figi. Z całego serca dziękujemy!!! Quote
elik Posted September 20, 2020 Posted September 20, 2020 Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego 20 % będzie dla Figuni. Link do bazarku Quote
Ewa Marta Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 15 godzin temu, elik napisał: Serdecznie zapraszam na bazarek, z którego 20 % będzie dla Figuni. Link do bazarku Elu, jesteś kochana i dobra:) Bardzo Ci dziękuję! Prawdopodobnie w tym tygodniu Figa będzie miała sterylkę. Niedługo potem zaczniemy ogłaszać panienkę. Quote
elik Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 7 minut temu, Ewa Marta napisał: Elu, jesteś kochana i dobra:) Bardzo Ci dziękuję! Prawdopodobnie w tym tygodniu Figa będzie miała sterylkę. Niedługo potem zaczniemy ogłaszać panienkę. Dziękuję za tak bardzo miłe słowa :) Trzymam za bezproblemową sterylkę i super domek :) Quote
Ewa Marta Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 Uwielbiam zdjęcia psich nosków:) Figuszka miała dzisiaj sterylkę. Właśńie wraca do domu od weta. Wszystko poszło dobrze:) A tak prezentowała się przed południem. Była na czczo przed zabiegiem, może dlatego taka poważna: Quote
Ewa Marta Posted September 22, 2020 Author Posted September 22, 2020 Figuszka już w domu. Uffff!!! Za sterylkę zapłacone zostało 280 zł. Z tego 100 zl odda schronisko. Aneta wzięła na siebie odebranie tej kasy, w związku z tym tu na wątku wpiszę tylko fakturę, którą my opłacamy. Jutro dostanę zestawienie wszystkich kosztów suni. Odrobaczanie, jazda i powrót od weta. Dzisiaj wrzucam fakturę, żeby nie zapomnieć: Quote
Ewa Marta Posted September 23, 2020 Author Posted September 23, 2020 Figa pół nocy chodziła i szukała sobie miejsca. Nad ranem w końcu się ułożyła i poszła spać. A pod rana miała co chwilę jakiegoś opiekuna obok siebie. Najpierw naszą Natkę, teraz Toczkę Poker:) Niesamowite, jak one czują, że cos jest nie tak z innym psiakiem. Quote
Sowa Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Po operacji zmienia się trochę zapach zwierzaka, po kuracji antybiotykowej także. 1 Quote
seramarias Posted September 23, 2020 Posted September 23, 2020 Piękna sesja zdjęciowa, sunia prezentuje się rewelacyjnie. 1 Quote
Ewa Marta Posted September 24, 2020 Author Posted September 24, 2020 Przyszedł czas na rozliczenie dotychczasowych wydatków na Figę. Wygląda to tak: 18,00 zł - 2 x odrobaczanie 13,00 zł - Preparat na kleszcze i pchły 180,00 zł - Sterylka 20,00 zł - Transport do weta na sterylkę i powrót Razem przelewam dzisiaj 231 zł za nią. Na szczęście sunia czuje się już dobrze, dopomina się o smaczki i ogonek ma już podniesiony do góry. Ufff!!! Quote
ewu Posted September 27, 2020 Posted September 27, 2020 Tak się cieszę, że Figunia już po zabiegu i wszystko jest w porządku. 1 Quote
Recommended Posts