elik Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 6 minut temu, ewu napisał: na dworze zrobił kupkę która mnie zalamala..... Wściekle żółty płyn konsystencji mleka. Dalam znać Pani doktor, czekam na odpowiedź. Co z tobą biedaku :( ? Quote
Nadziejka Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 matko jedyno ewu dasz rade Janiele dasz rade razem przetrwacie sciskam tule serduchem dopiero teraz wrocilam i czytam Quote
Poker Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 ewu, psy z przepuklinami w tym miejscu mają pozorną biegunkę . Masy kałowe zalegają w jelitach i przepuklinie , a rzadzizna się przesącza. Są bardzo wyniszczone i wychudzone. Rokowanie jest bardzo ostrożne. Quote
ewu Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 1 godzinę temu, Poker napisał: ewu, psy z przepuklinami w tym miejscu mają pozorną biegunkę . Masy kałowe zalegają w jelitach i przepuklinie , a rzadzizna się przesącza. Są bardzo wyniszczone i wychudzone. Rokowanie jest bardzo ostrożne. O Boże:( Quote
ewu Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 Jego kupa wygląda jak mleko w którym ktoś rozpuścił kurkumę. Kupa ma kolor kurkumy Quote
agat21 Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 O boziu, straszne to wszystko. Jak on musi cierpieć. Czy da się to zoperować przy jego stanie ogólnym, o matko... :( Ewu jesteś nieziemskim stworzeniem.. ❤ Quote
Nadziejka Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 modlimy za was modlimy cala dusza mam nadzieje ze ewu ma pomoc jakas fizyczna jakies serce kolo siebie Quote
Poker Posted August 8, 2020 Posted August 8, 2020 17 minut temu, ewu napisał: Jego kupa wygląda jak mleko w którym ktoś rozpuścił kurkumę. Kupa ma kolor kurkumy Bo tak ona wygląda w jego przypadku z powodu przepukliny. Operacja jest bardzo poważna i nie zawsze możliwa. Quote
ewu Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 36 minut temu, agat21 napisał: O boziu, straszne to wszystko. Jak on musi cierpieć. Czy da się to zoperować przy jego stanie ogólnym, o matko... :( Ewu jesteś nieziemskim stworzeniem.. ❤ To jest wrak psa. Nie wiem czy to możliwe ale lekarka mówiła że to bardzo trudny i niebezpieczny zabieg. Rafi niknie w oczach. Dalam mu trochę mięska i nutribonda. Zrobił kolejna straszna kupkę a teraz śpi. Quote
ewu Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 32 minuty temu, Poker napisał: Bo tak ona wygląda w jego przypadku z powodu przepukliny. Operacja jest bardzo poważna i nie zawsze możliwa. To samo mówiła dr Sidorska. Quote
ewu Posted August 8, 2020 Author Posted August 8, 2020 Przepraszam że dopiero teraz podaje wpłaty. Na moje konto wpłynęło : Anna G-R 100 zl Dziękuję Na konto Stowarzyszenia wpłynęło : Anna K. 30 zl Marta S. 20 zl Bożena P-M 30 zl Razem 80 zl Dziękuję Quote
Nadziejka Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 trzymajcie sie serduszka trzymajcie przytulamy z calego serca 1 Quote
omi Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 9 godzin temu, ewu napisał: To jest wrak psa. Nie wiem czy to możliwe ale lekarka mówiła że to bardzo trudny i niebezpieczny zabieg. Rafi niknie w oczach. Dalam mu trochę mięska i nutribonda. Zrobił kolejna straszna kupkę a teraz śpi. Ale jesteś przy nim Ewu, oprócz ulgi w cierpieniu i jedzenia, dajesz Rafiemu miłość i poczucie bezpieczeństwa. Nie jest sam w betonowym boksie. Ewu przytulam, bo wiem, że Ci ciężko. 1 Quote
Sowa Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Czy on może i czy powinien dostawać jakieś przeciwbólowce? Quote
ewu Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 1 godzinę temu, Sowa napisał: Czy on może i czy powinien dostawać jakieś przeciwbólowce? Dostaje Pyralgine i Nospe w zastrzykach. Dzisiaj jest bardzo źle. Znowu nie je, potwornie przelewa mu się w jelitach. Dużo pije . Teraz leży pod kroplówką, jedna już dostał. Napisałam do wetki, czekam na odpowiedź. Jest bardzo słaby. Quote
ewu Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 Zasnął. Śpi spokojnie ale w brzuszku się przelewa. Quote
ewu Posted August 9, 2020 Author Posted August 9, 2020 Prevomax, Synolux, vit B12, Nospa, Pyralgina, Hes, vit C, Ringer, Acida balance, Helicid. Dokarmianie Nutribound, Oralade. Quote
kiyoshi Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 :( :( brak słów Basiu.....:( tak przykro. Biedny piesek, biedna Ty...Trzymaj się... Quote
Poker Posted August 9, 2020 Posted August 9, 2020 Poważna sprawa. On nie może wydalać, dochodzi do zatrucia organizmu. Nie ma apetytu. Błędne koło. Za słaby na operację , a niej będzie tylko gorzej. Nie wiadomo co robić. Quote
Recommended Posts