Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 16.10.2021 o 17:46, elik napisał:

image.jpeg

Ooooo właśnie chciałam przelać  należność za leki, ale okazało się, że do Twojego nazwiska przypisane są dwa numery kont. Jedno zaczyna się na 62, a drugie na 65. Na który numer konta zrobić przelew??

Przelew

1930827216_Areslekprl.png.3dd9f75c3e9cb47f97cdb7e5c6325124.png

No i doleciały

Posted

Dziś mżawka, wilgotne podłoże więc nawet Ares nie ma ochoty nadreptanie. Zjadł, więc wypuściłam go na dwór. Ale pokręcił się trochę pod drzwiami i tylko patrzył czy są otwarte. Spaceruje po kuchni, normę trzeba wyroobić

• Like 1
Posted

Teraz mamy trochę słońca, przestało mżyć i Ares wymaszerował na podwórko nadrobić zaległości w dreptaniu, Udało mu się więc  teraz zasłużenie wypoczywa.

• Like 1
Posted
Dnia 19.10.2021 o 12:19, Nesiowata napisał:

Teraz mamy trochę słońca, przestało mżyć i Ares wymaszerował na podwórko nadrobić zaległości w dreptaniu, Udało mu się więc  teraz zasłużenie wypoczywa.

Dnia 20.10.2021 o 20:27, Nesiowata napisał:

No to dziś obchodzimy 6 miesięcznicę z Aresem. Szybko to zleciało.

Top 30 Tieing Me Up GIFs | Find the best GIF on Gfycat

Posted
Dnia 20.10.2021 o 20:27, Nesiowata napisał:

No to dziś obchodzimy 6 miesięcznicę z Aresem. Szybko to zleciało.

To dzisiaj były miesięcznice obu chłopaków.

Ares  miał  szóstą, a Fuks drugą.

Posted

Ares pozdrawia - chłopak przyzwyczaja się do chłodu, dzielnie rano wychodzi na dwór ale wraca dość szybko. Woli sobie podreptać w ciągu dnia., nawet jeśli coś tam lekko mży. Jeśli już nawet zrezygnuje z dreptania po dworze to nadrabia to w domu. Kochany dziadzio, podskoczy żeby go pogłaskać (potrafi być dość nachalny i uparty), klapnie na tyłek i na nowo podskakuje.

Posted
Dnia 22.10.2021 o 06:23, Nesiowata napisał:

Wieje znów niemiłosiernie. Ale dzielny Ares spokojnie rano wymaszerował, zrobił siusiu i w podskokach wrócił do domu. Imię zobowiązuje?!

Dnia 24.10.2021 o 08:06, Nesiowata napisał:

Ares pozdrawia - chłopak przyzwyczaja się do chłodu, dzielnie rano wychodzi na dwór ale wraca dość szybko. Woli sobie podreptać w ciągu dnia., nawet jeśli coś tam lekko mży. Jeśli już nawet zrezygnuje z dreptania po dworze to nadrabia to w domu. Kochany dziadzio, podskoczy żeby go pogłaskać (potrafi być dość nachalny i uparty), klapnie na tyłek i na nowo podskakuje.

Мишка Тедди - анимация на телефон №763125 | Teddy bear wallpaper, Teddy bear  cartoon, Teddy bear quotes

Najlepszego cieplutkiego wszystkim brzuszkom zasylam
Posted
Dnia 24.10.2021 o 12:14, Tyśka) napisał:

Podskakujący Ares - rozczulające  😍

To jest codzienne - w domu. Tylko sprint w podskokach jest rzadkością (i tylko na zewnątrz).

Posted

Wyszło słońce i Ares koniecznie musiał wyjść. Drepcze sobie po podwórku i wyrabia km. Już dwa razy po niego wychodziłam ale dochodził do progu i od razu jest w tył zwrot, naprzód marsz.

Posted
Dnia 24.10.2021 o 15:08, Nesiowata napisał:

Wyszło słońce i Ares koniecznie musiał wyjść. Drepcze sobie po podwórku i wyrabia km. Już dwa razy po niego wychodziłam ale dochodził do progu i od razu jest w tył zwrot, naprzód marsz.

Wcale mu się nie dziwię  🙂  Chłopak korzysta z może ostatnich promieni słonecznych.

Posted

Wypuściłam dziś kury z ogrodzenia. Akurat Ares był na dworze. Zainteresowały go, a jakże. Nawet pobiegł za nimi  podskakując. Tyle, że jego tempo jest znacznie wolniejsze niż "normalnego" psa i choć kury niby uciekały ale chyba z przyzwyczajenia, ze tak trzeba robić. Nawet nie gdakały tylko po prostu szybciej odchodziły. Jednak na wszelki wypadek zabrałam chłopaka do domu.

• Like 1