Tyśka) Posted July 2, 2020 Posted July 2, 2020 Trochę antysocjalny człowiek z tego ex był. Aż określenie cham brzmi jak komplement... Straszne, Kamila!!! Quote
UlaFeta Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 7 godzin temu, Kamila Proc napisał: WSPOMINKI NR 4 Kiedy zapytalam bylego, dlaczego mnie nie szanuje, nie okazuje zadnych oznak przywiazania, milosci. Odparl, ze to nieprawda. Ja na to, zeby wskazal te oznaki. A on, ze "przeciez nie gasze ci papierosa na czole, nie bekam zbyt czesto w twarz, nie wysmiewam cie przy znajomych(bo nigdzie nie chodzimy). To malo?" Kamila,zaproś go na wątek:-D Dzien dobry. Quote
Poker Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 1 godzinę temu, UlaFeta napisał: Kamila,zaproś go na wątek:-D Dzien dobry. Świetny pomysł... Quote
Aska7 Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 2 godziny temu, UlaFeta napisał: Kamila,zaproś go na wątek:-D Dzien dobry. 29 minut temu, Poker napisał: Świetny pomysł... Fatalny, obrzyga nam tu wszystko. Od chamów trzeba trzymać się z daleka. 1 Quote
Kamila Proc Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 dzien dobry, zaspalam, uaktualnie wszystko kolo poludnia, lece Quote
jola&tina Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Dzień dobry ! Samohopający :) bazarek podrzucam ! 1 Quote
elik Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Jeśli Kamilka nie czerpie natchnienia z jakiegoś zbioru historyjek z tytułem, "mój były", to trzeba przyznać, że ma talenta :) 1 Quote
Koki-99 Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Fatalny, obrzyga nam tu wszystko. Od chamów trzeba trzymać się z daleka. O to, to, to... Quote
Malgoska Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 4 godziny temu, UlaFeta napisał: Kamila,zaproś go na wątek:-D Dzien dobry. nie wiem czy on by to przeżył; w nas siła :) a ja dla takich popaprańców nie mam usprawiedliwienia 1 Quote
Tyśka) Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Moja babcia miała takie brzydkie powiedzonko co nalezy robić z takimi okazami jak on, ale nie powiem bo się wstydzę :p Quote
UlaFeta Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 33 minuty temu, Malgoska napisał: nie wiem czy on by to przeżył; w nas siła :) I o to chodzi:-D Quote
Malgoska Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 34 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Moja babcia miała takie brzydkie powiedzonko co nalezy robić z takimi okazami jak on, ale nie powiem bo się wstydzę :p dawaj Quote
Tyśka) Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Jestem tutaj jedną z najmłodszych :p Chyba nie wypada:D (Moja babcia to w ogóle miała mistrzowskie powiedzonka, typowa prosta kobieta) Quote
Malgoska Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 29 minut temu, Tyś(ka) napisał: Jestem tutaj jedną z najmłodszych :p Chyba nie wypada:D (Moja babcia to w ogóle miała mistrzowskie powiedzonka, typowa prosta kobieta) wypada Quote
agat21 Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Jestem tutaj jedną z najmłodszych :p Chyba nie wypada:D (Moja babcia to w ogóle miała mistrzowskie powiedzonka, typowa prosta kobieta) Jak starszyzna pozwala - ba! nawet zachęca - to nie tylko wypada, ale wręcz grzeczność nakazuje :) Quote
Kamila Proc Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 15 godzin temu, agat21 napisał: Kostek, Kordian, Klaudiusz :) dzieki Quote
Kamila Proc Posted July 3, 2020 Author Posted July 3, 2020 15 godzin temu, Aska7 napisał: Ramzes coraz lepiej Quote
Recommended Posts