Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 171
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
2 godziny temu, Gabi79 napisał:

Jaka ona jest cudowna, taka bidula nieporadna i zagubiona. Zrobię za jakiś czas dla niej bazarek z fantami od cudownej p. Irenki z Katowic 

Bardzo dziękujemy!!! Mnie strasznie rozwalają takie przestraszone skarby...

2 godziny temu, Poker napisał:

Fajna suńka. Sunia mojej córki ma na imię Sunia.

Bardzo fajna sunia. 

1 godzinę temu, agat21 napisał:

Biedactwo :( Oby szybko nauczyła się spać tylko na posłanku. 

Tego na szczescie uczą się szybko:)

Posted

Sunia coraz lepiej.  Już dzisiaj zacznie Aneta poznawać ja ze swoimi psami. Malutka niestety  nie chcejesc suchej karmy.

Z całego serca dziękujemy  Anuli za wpłatę 50 zł dla Suni. 

Oraz Dorocie od Wikuni za wpłatę  100 zł .

Posted
2 godziny temu, Ellig napisał:

Sunia coraz lepiej.  Już dzisiaj zacznie Aneta poznawać ja ze swoimi psami. Malutka niestety  nie chcejesc suchej karmy.

Z całego serca dziękujemy  Anuli za wpłatę 50 zł dla Suni. 

Oraz Dorocie od Wikuni za wpłatę  100 zł .

No właśnie:) Bardzo, bardzo dziękujemy za pomoc!!! Jakbyś Dorotko wiedziała, że teraz ta pomoc jest bardzo potrzebna:)

Posted

Zapraszam na bazarek IMIENNY

z którego dochód zostanie przeznaczony dla:

Suni, która niestety ma na imię  Sunia :(

Link do bazarku

Prawie  wszystkie miejsca na statku wycieczkowym zarezerwowane.

Kucharze gotowi do przygotowania najwspanialszych dań,  sprzęt nawigacyjny gotowy do pracy,  kajuty posprzątane i zdezynfekowane. Wszystko gotowe ale statek nie wypłynął z portu,  nie ma też dokładnej trasy podróży. 

Wszyscy czekają na Matkę Chrzestną i symbolicznego szampana,  czekają na TE słowa:

Płyń po morzach i oceanach marzeń , sław imię  dogomaniaka, bądź  szczęśliwa i przynoś chwałę Dogomanii.  Nadaję Ci imię…

spacer.png

• Like 1
Posted
1 minutę temu, uxmal napisał:

Link do bazarku

Kucharze gotowi do przygotowania najwspanialszych dań,  sprzęt nawigacyjny gotowy do pracy,  kajuty posprzątane i zdezynfekowane. Wszystko gotowe ale statek nie wypłynął z portu,  nie ma też dokładnej trasy podróży. 

Wszyscy czekają na Matkę Chrzestną i symbolicznego szampana,  czekają na TE słowa:

Płyń po morzach i oceanach marzeń , sław imię  dogomaniaka, bądź  szczęśliwa i przynoś chwałę Dogomanii.  Nadaję Ci imię…

spacer.png

No na to czekałam! Lecę ;)))

• Like 1
Posted
7 minut temu, uxmal napisał:

Link do bazarku

spacer.png

Och jak bardzo Ci dziękuję!!! Lece:)

Posted
24 minuty temu, Mazowszanka13 napisał:

W tych pięknych oczach można się zakochać:)

Oj tak. Dobrze, że jest daleko ode mnie, bo miałabym cztery sunie w domu.

Witaj Mazowszanko:)

• Upvote 1
Posted
1 godzinę temu, Marta Strzyżewska napisał:

Skąd Sunię można odebrać na stałe?

1 godzinę temu, Marta Strzyżewska napisał:

Ja Sunię wezmę do siebie. Zaopiekuję się nią na stałe. Mam warunki i możliwości. A przede wszystkim chęci. Proszę o kontakt.

Sunia jeszcze nie jest ogłaszana. Najpierw musimy zdjąć jej szwy. Po moim urlopie zaczniemy szukać jej domu. Trzeba będzie przejść całą procedurę, czyli rozmowę, ankietę i wizytę przed adopcyjną. A skąd Pani jest? Sunia jest w okolicach Będzina. 

Posted

Tyle dobrych Aniołów krąży wokół Suni, że płakać mi się chce ze wzruszenia:) Mamy kolejne wpłaty:)

20 zł przyszło od Dorci01 - bardzo serdecznie dziękujemy kochana! 

100 zł przyszło do Małgosi D. z dopiskiem "od Dorci i Vikuni dla suni bez imienia" Małgosia, to siostra Doroty, która już wpłaciła dla naszej suni 100 zl:) Bardzo Wam pięknie dziękujemy!!!

• Like 1
Posted

A u nas niespodzianek ciąg dalszy:) Bardzo serdecznie dziękujemy za wpłatę 40 zł Agnieszce znajomej elik. Również wielkie podziękowania dla elik, bo to Ona podejmuje decyzje, który psiak otrzymuje wsparcie:)

• Like 1
Posted

Sunia boi się burzy. Wczoraj cały dzień przesiedziała pod stołem. Nie wiem, jak radziła sobie mieszkając na dworze. Jest nieśmiała i w tej chwili cały czas chodzi za Anetą. Na pewno w pierwszym kontakcie z potencjalnym domkiem będzie onieśmielona. Potem będzie wiernie podążała za swoim opiekunem. 

Jest urocza:)

e23a74429b3af98emed.jpg

• Like 3