Nadziejka Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 Kacperkowo calunie pozdrawiam niezmiernie ogromnie 1 Quote
Tyśka) Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 elik, Twoje bazarki są niesamowite :) Dobrze, że Kacperek nie zostawia po sobie długu. 2 Quote
elik Posted November 19, 2020 Posted November 19, 2020 3 godziny temu, Tyśka) napisał: elik, Twoje bazarki są niesamowite :) Dobrze, że Kacperek nie zostawia po sobie długu. Dzięki za miłe słowa :) Gdyby nie fanty od Was, nie byłoby bazarków, nie byłoby za co pomagać psiaczkom :) 1 Quote
b-b Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Ta sunia, którą pokazała ewu podobna jest do Kacperka. Elu pomogę. Jeśli nie dam rady stałą to bazarkiem. 1 Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 3 godziny temu, b-b napisał: Ta sunia, którą pokazała ewu podobna jest do Kacperka. Elu pomogę. Jeśli nie dam rady stałą to bazarkiem. Dzięki Boguniu :) Przekleję tu zdjęcia z wątku Basi i może wspólnie wybierzemy psiaka, któremu będziemy pomagać :) 1 Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Te psiaczki najbardziej potrzebują pomocy. Malutka sunia, waży 6,5 kg Ludwik ma około 4-5 lat , jest cudownym, wesołym, otwartym psiakiem. Ludwik jest średniej wielkości, jest wykastrowany i zaszczepiony.Taki pies "kumpel" Sunieczka, bardzo się boi, malutka, waży 7,5 kg. To jest Bertram. Bardzo łagodny. powolny, niewidomy staruszek. Bertram ma ponad 12 lat. Strasznie mi go żal. Człapie na tych biednych, starych łapinkach, słyszy ujadanie psów, nie widzi niczego :( I Lemon sam strach :( Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Ogromnie proszę wybierzmy któregoś psiaczka i dajmy mu szanse na leprze życie. Quote
Nesiowata Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Ja nie potrafię wybrać, przepraszam... Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 11 minut temu, Nesiowata napisał: Ja nie potrafię wybrać, przepraszam... Nesiu, sam się nie wybierze.Musimy my. Quote
Nesiowata Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 15 minut temu, elik napisał: Nesiu, sam się nie wybierze.Musimy my. Nie dam rady. Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Jeśli niewidomy piesek trafi do hoteliku deklaruję 30zł miesięcznie i fanty na bazarek. Może zapytać o miejsce mari23? Pozostałe pieski mogę poogłaszać, tylko proszę o zdjęcia i opis. 2 Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 8 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Jeśli niewidomy piesek trafi do hoteliku deklaruję 30zł miesięcznie i fanty na bazarek. Może zapytać o miejsce mari23? Pozostałe pieski mogę poogłaszać, tylko proszę o zdjęcia i opis. Asiu witam Cię serdecznie i ogromnie dziękuję za wspaniałą propozycję. Mi też najbardziej żal staruszka :( Czy wiesz może jaki jest koszt miesięcznego pobytu psiaka u mari23? Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: Czy wiesz może jaki jest koszt miesięcznego pobytu psiaka u mari23? Elu, nie wiem...Mój niewidomy Miluś z zamojskiego schroniska jest u niej na BDT. 1 Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 56 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, nie wiem...Mój niewidomy Miluś z zamojskiego schroniska jest u niej na BDT. To masz z Nią kontakt, czy mogłabyś zapytać? Może za karmę i opieką weterynaryjną mogłaby wystarczyć, to może dałoby się radę zabrać dwa psiaczki. 1 Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 3 godziny temu, Nesiowata napisał: Nie dam rady. Musimy wybrać. Mi też ciężko, ale nie mamy wyboru, musimy wybrać :) Quote
Alaskan malamutte Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 10 minut temu, elik napisał: To masz z Nią kontakt, czy mogłabyś zapytać? Może za karmę i opieką weterynaryjną mogłaby wystarczyć, to może dałoby się radę zabrać dwa psiaczki. Elu, zapytam o tego staruszka, 12 letniego niewidomego. 2 Quote
elik Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Elu, zapytam o tego staruszka, 12 letniego niewidomego. Bardzo Cię Asiu proszę Quote
ewu Posted November 20, 2020 Author Posted November 20, 2020 Dziękuję bardzo że myślicie o kolejnym biedaku. Najbiedniejsze to dziadzius i Lemon. Quote
Havanka Posted November 20, 2020 Posted November 20, 2020 Gdyby niewidomy staruszek pojechał do Mari23, to w następnej kolejności dałabym szansę biało-czarnej, malutkiej przerażonej suni. Jeśli w domu tymczasowym u p. Kasi dałoby się pokonać jej strach, to szybko znalazłaby dom a wtedy można pomyśleć o nastepnej bidusi z przedstawionych tu zdjeć. 1 Quote
mari23 Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 17 godzin temu, elik napisał: Mi też najbardziej żal staruszka :( Czy wiesz może jaki jest koszt miesięcznego pobytu psiaka u mari23? Jeśli u mnie, to TYLKO BDT. Ale niestety ostatnio i fizycznie, i psychicznie ledwie sobie radzę, szwankuje mi zdrowie i chyba nie dam rady właściwie zaopiekować się takim dość dużym psiakiem. Miluś jest malutki, długo go nosiłam po 14 betonowych schodach, zanim ślepcio nauczył się po nich chodzić. Niby to parter, ale "wysoki" :( Od lata tak dużo psów u mnie było, że ledwie dałam radę. Młode domki znalazły, została "tylko" dziesiątka, starowinki - dwa ślepki, reszta z różnymi niedomaganiami, wśród nich i ja - też niedomagająca :( Serce mi pęka, pieszo bym po niego poszła, gdybym miała dość sił :( :( 1 Quote
Tyśka) Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 mari23, masz złote serce i juz teraz zastanawiam się jak sobie radzisz. Podziwiam Cie, ze mimo swojej dobroci umiesz mierzyć siły na zamiary. :) Wybrać następcę Kacperka będzie trudno. Może pani Kasia podpowie jakiego psiaka by preferowała? 2 Quote
mari23 Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 17 minut temu, Tyśka) napisał: mari23, masz złote serce i juz teraz zastanawiam się jak sobie radzisz. Podziwiam Cie, ze mimo swojej dobroci umiesz mierzyć siły na zamiary. :) Wybrać następcę Kacperka będzie trudno. Może pani Kasia podpowie jakiego psiaka by preferowała? no właśnie nie do końca :( :( to, co napisałam jest "wypadkową" rad kilku zaprzyjaźnionych osób z dogomanii, które o radę pytałam, bo u mnie rozum jest słabszy od serca, od wczoraj walczą ze sobą rozsądek i serce....to drugie ma przewagę :( :( Quote
elik Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 5 godzin temu, mari23 napisał: no właśnie nie do końca :( :( to, co napisałam jest "wypadkową" rad kilku zaprzyjaźnionych osób z dogomanii, które o radę pytałam, bo u mnie rozum jest słabszy od serca, od wczoraj walczą ze sobą rozsądek i serce....to drugie ma przewagę :( :( Bardzo dziękuję Ci za odpowiedź. Podziwiam Twoje siły, jak potrafisz radzić sobie z taka gromadką. Nie wiedziałam, że opiekujesz się aż tyloma psiaczkami. Quote
Tyśka) Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 20 godzin temu, Havanka napisał: (...)dałabym szansę biało-czarnej, malutkiej przerażonej suni. Jeśli w domu tymczasowym u p. Kasi dałoby się pokonać jej strach, to szybko znalazłaby dom a wtedy można pomyśleć o nastepnej bidusi z przedstawionych tu zdjeć. Też o niej myślę, jest malutka, krótkowłosa i wystraszona... A idzie zimniejszy czas. :( Nie mogę się wtrącać w wybór, bo i nie wspierałam przy Kacperku, ale jakoś tam Tami/Milka siedzi mi w głowie. Wygląd ma bardzo adopcyjny. 1 Quote
elik Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 17 minut temu, Tyśka) napisał: Też o niej myślę, jest malutka, krótkowłosa i wystraszona... A idzie zimniejszy czas. :( Nie mogę się wtrącać w wybór, bo i nie wspierałam przy Kacperku, ale jakoś tam Tami/Milka siedzi mi w głowie. Wygląd ma bardzo adopcyjny. Nie wspierałaś Kacperka, ale możesz wesprzeć Mikę :) To już 2 głosy na tą sunię. Faktycznie wygląda biedniutko. Strach w oczkach, krótka sierść :( Quote
Recommended Posts