elik Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 5 godzin temu, Aska7 napisał: Kacpi Jasna sprawa :) Już popr :) Quote
elik Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Dnia 19.06.2020 o 18:28, Aska7 napisał: Może zmienić tytuł ? Soreczki, że to tak długo trwa, ale Basi padła klawiatura w laptopie i nie da rady nic napisać, a z telefonu zmiana tytułu, to wyższa matematyka. W najbliższych dniach będzie próba naprawy, a jeśli się nie uda, to zakup nowego laptopa i wtedy będzie możliwa zmiana tytułu. Na razie musimy uzbroić się w cierpliwość. Quote
elik Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Pani Kasia napisała, że Kacperkowi z pewnością nic nie dolega, bo ma apetyt i nie jest osowiały. On tak bardzo się boi :( Trzyma go jeszcze stres. Coraz częściej wychodzi z domu i wyleguje się na słońcu. W czwartek Kacperek był na szczepieniu p/wściekliźnie i przed szczepieniem wet rutynowo go zbadał. Nie stwierdził przeciwwskazania do szczepienia. Za 2 tygodnia Kacperek ma mieć szczepienie p/chorobom wirusowym. Może przed szczepieniem zbadać mu krew? Jak myślicie ? Quote
Aska7 Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Zbadać. Ja już miałam kilka niefajnych historii przed. No niestety, ale wyłażą po szczepieniu rakowo hormonalno skórne uśpione rzeczy : ( Quote
elik Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 1 minutę temu, Aska7 napisał: Zbadać. Ja już miałam kilka niefajnych historii przed. No niestety, ale wyłażą po szczepieniu rakowo hormonalno skórne uśpione rzeczy : ( Badanie podstawowe, czy rozszerzone? Quote
elik Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Rozszerzone Ok dzięki :) Quote
Havanka Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 Ja też jestem za tym, zeby zrobic Kacperkowi badania. Przynajmniej dowiemy się, czy wszystko jest w porzadku i wykluczymy jeden z mozliwych powodów jego smutku. Quote
elik Posted June 27, 2020 Posted June 27, 2020 44 minuty temu, Havanka napisał: Ja też jestem za tym, zeby zrobic Kacperkowi badania. Przynajmniej dowiemy się, czy wszystko jest w porzadku i wykluczymy jeden z mozliwych powodów jego smutku. Bardzo Wam dziękuję za wsparcie :) Jutro poproszę Panią Kasię o rozszerzone badanie krwi. 1 Quote
elik Posted July 3, 2020 Posted July 3, 2020 Konto Kacperka wzbogaciło się o poniższe kwoty: 260,00 zł część majątku nie wykorzystanego przez Binia - 26.06. 50,00 zł od Anny G-R deklaracja VI - 29.06. 30,00 zł od Binio deklaracja VII - 1.07. 20,00 zł od dorcia01 deklaracja VII - 2.07. Bardzo serdecznie dziękuję 30,00 zł od elik deklaracja VII - 3.07. Quote
ewu Posted July 4, 2020 Author Posted July 4, 2020 Dnia 26.06.2020 o 11:29, Livka napisał: Jest przesłodki :) Kto go tak skrzywdził ? Biedne psiątko ... Kacperek przyjechał z bratem , brat znalazł szybko dom a on został . Quote
ewu Posted July 4, 2020 Author Posted July 4, 2020 Tytuł zmieniony. Mam piekne zdjęcia Tolusia z domu komu mogę wysłać ? Quote
elik Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 2 godziny temu, ewu napisał: Mam filmiki , komu moge wysłać ? 1 godzinę temu, ewu napisał: Tytuł zmieniony. Mam piekne zdjęcia Tolusia z domu komu mogę wysłać ? Jeśli dasz radę na e-mail, to prosze4 do mnie. Tak jak mówiłam Basiu, mój telefon już nie przyjmuje, ani nie chce wysyłam MMS-ów :( Nie wiem co zrobić, bo przecież ja ciągle odbieram, albo wysyłam psiaki, kociaki... Quote
ewu Posted July 4, 2020 Author Posted July 4, 2020 Dnia 27.06.2020 o 12:40, elik napisał: Pani Kasia napisała, że Kacperkowi z pewnością nic nie dolega, bo ma apetyt i nie jest osowiały. On tak bardzo się boi :( Trzyma go jeszcze stres. Coraz częściej wychodzi z domu i wyleguje się na słońcu. W czwartek Kacperek był na szczepieniu p/wściekliźnie i przed szczepieniem wet rutynowo go zbadał. Nie stwierdził przeciwwskazania do szczepienia. Za 2 tygodnia Kacperek ma mieć szczepienie p/chorobom wirusowym. Może przed szczepieniem zbadać mu krew? Jak myślicie ? A nie był szczepiony? Quote
elik Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 1 minutę temu, ewu napisał: A nie był szczepiony? To pytanie Basiu do Ciebie :) Quote
dorcia01 Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 19 godzin temu, elik napisał: Konto Kacperka wzbogaciło się o poniższe kwoty: 260,00 zł część majątku nie wykorzystanego przez Binia - 26.06. 50,00 zł od Anny G-R deklaracja VI - 29.06. 30,00 zł od Binio deklaracja VI - 1.07. 20,00 zł od dorcia01 deklaracja VI - 2.07. Bardzo serdecznie dziękuję 30,00 zł od elik deklaracja VI - 3.07. Moje za VII :) Quote
elik Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 4 godziny temu, dorcia01 napisał: Moje za VII :) Przepraszam oczywiście za VII i tak jest zapisane w poście rozliczeniowym. Binia i moje z resztą też :) Quote
elik Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 Mamy nowe wiadomości z kacperkowego domku :) Dzień dobry, dziś mija dwa tygodnie jak Kacperek jest u mnie, chyba pierwszy stres już za nim więc od dziś pracujemy nad tematem chodzenia na smyczy. Małymi kroczkami próbujemy oswajać się powoli z szelakami i smyczą. Niestety strach jest wielki i mała chęć współpracy ze strony chłopaka, nadal strach ma bardzo wielkie oczy. Potrzeba wiele czasu, ale nie jest najgorzej. Pomaga mu Blues który już bardzo pięknie chodzi na smyczy i teraz uczy się przychodzić na zawołanie, oby Kacperkowi też tak łatwo i szybko poszła nauka. Mięsko i kiełbaska niezastąpione w przekupstwie ;) Udało mi się też obciąć największe dredy koło uszu i ogonka.Pozdrawiamy☺️ :) :) I oczywiście nowe zdjęcia. Quote
elik Posted July 4, 2020 Posted July 4, 2020 I kolejna wiadomoś e-mail. Dzień dobry U nas w końcu lekki postęp, wreszcie się miziamy i wreszcie nie uciekamy :) Widać, że mój dotyk już go tak nie paraliżuje, choć daleka droga jeszcze przed tym, jak być powinno. Dziś nawet mogłam się położyć obok niego na trawie i go spokojnie głaskać. Pierwszy raz widziałam w jego oczkach jakby błogość i spokój. Wczoraj wieczorem jak go karmiłam już w domku to nawet mnie dwa razy łapką zachęcał do zabawy. Życzymy miłego wieczoru I zdjęcia z błogim wyrazem pysia :) 1 Quote
Nesiowata Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 1 godzinę temu, elik napisał: I kolejna wiadomoś e-mail. Dzień dobry U nas w końcu lekki postęp, wreszcie się miziamy i wreszcie nie uciekamy :) Widać, że mój dotyk już go tak nie paraliżuje, choć daleka droga jeszcze przed tym, jak być powinno. Dziś nawet mogłam się położyć obok niego na trawie i go spokojnie głaskać. Pierwszy raz widziałam w jego oczkach jakby błogość i spokój. Wczoraj wieczorem jak go karmiłam już w domku to nawet mnie dwa razy łapką zachęcał do zabawy. Życzymy miłego wieczoru I zdjęcia z błogim wyrazem pysia :) Nie dość, że wstałam w środku nocy to jeszcze lajków nie mam! I gdzie tu sprawiedliwość?! Kacperek cudny! 2 Quote
Sowa Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Sądzę, że on musiał mieć najpierw bardzo dobry dom, a potem bardzo zły - teraz uwierzył, że znowu będzie dobrze. Czy cokolwiek wiadomo o jego przeszłości? 1 Quote
Gabi79 Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Bardzo proszę o kacperkowe konto, czekam na jeszcze jedną wpłatę, jak tylko wpłynie przeleję pieniążki 1 Quote
Poker Posted July 5, 2020 Posted July 5, 2020 Ona ma ciągle wyraz twarzy taki smutno - zamyślony. Licho wie co przeszedł. Może miał kiedyś dobry dom , a potem licho wie dlaczego go stracił. Może coś sobie przypomina i tęskni do tego. Quote
Recommended Posts