Marysia R. Posted September 2, 2020 Posted September 2, 2020 Właśnie przed chwilą dostałam wiadomość i zdjęcie od Pani Małgosi - Pajdka już po sterylizacji :) 4 Quote
Tola Posted September 3, 2020 Author Posted September 3, 2020 23 godziny temu, Marysia R. napisał: Właśnie przed chwilą dostałam wiadomość i zdjęcie od Pani Małgosi - Pajdka już po sterylizacji :) Reszka właśnie kończy cieczkę, ma umówiony zabieg na początek pażdziernika. Reszka rywalizuje z kotka rezydentką; rzadko używa swoje posłanko, cały czas czeka, kiedy kotka zwolni swoje;) Quote
Tola Posted September 3, 2020 Author Posted September 3, 2020 Czasami się udaje;) A kojec stoi pusty 4 1 Quote
Tola Posted September 6, 2020 Author Posted September 6, 2020 Dnia 2.09.2020 o 15:10, Marysia R. napisał: Właśnie przed chwilą dostałam wiadomość i zdjęcie od Pani Małgosi - Pajdka już po sterylizacji :) Jak Pajdunia, wszystko dobrze? Mizianka dla Pięknej, dużo uścisków!. Bardzo się cieszę, ze obie suczki tak świetnie trafiły, niech im się wiedzie.:) Quote
Tola Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 Dzisiaj dostałam informację, że i Reszka juz po sterylizacji, przy okazji wet usunął guzki w okolicy listwy mlecznej. 1 Quote
Poker Posted September 21, 2020 Posted September 21, 2020 Dobrze, że właściciele Reszki są słowni. No i wielki + , że są w kontakcie. Quote
Tola Posted September 21, 2020 Author Posted September 21, 2020 15 minut temu, Poker napisał: Dobrze, że właściciele Reszki są słowni. No i wielki + , że są w kontakcie. Tak, to wielki plus dla rodziny; pan często przysyła filmiki, zdjęcia, jednak tylko niektóre z nich pozwala pokazywać dalej, stąd i moja oszczędność w dzieleniu się nimi;) Quote
Havanka Posted September 22, 2020 Posted September 22, 2020 Dobrze, ze Reszka już po zabiegu. Oby tylko wszystko szybko się zagoiło. Quote
agat21 Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Właśnie przegadałam godzinę z Gosią. Nie tylko o Pajdzie, ale o niej było najwięcej :) Gosia bardzo się cieszy, że z Pajdy zrobił się radosny i żywiołowy pies. Szaleje na spacerach, biega z innymi psami, w domu bawi się wszelkimi tekstyliami pozostawionymi na podłodze :) Czyli jest wreszcie taka, jak pies w jej wieku powinien być. :D I oczywiście jest bardzo mądra! :)) 4 Quote
Poker Posted November 15, 2020 Posted November 15, 2020 Wspaniałe wieści. Ciekawe czy są jakieś o Reszce. Quote
Tola Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Dnia 15.11.2020 o 17:54, Poker napisał: Wspaniałe wieści. Ciekawe czy są jakieś o Reszce. Tak, u Reszki wszystko dobrze, pan Wojtek często pisze do mnie, tylko jest przeciwnikiem umieszczania zdjęć,więc tak mi dawkuje te, które mogę pokazać;). Oboje z żoną zakochani w suni, chwalą Reszkę za mądrość i za wspaniale dopasowanie się do ich rodziny. Reszka w jesiennym ogrodzie 2 Quote
Tola Posted November 18, 2020 Author Posted November 18, 2020 Dnia 15.11.2020 o 17:48, agat21 napisał: Właśnie przegadałam godzinę z Gosią. Nie tylko o Pajdzie, ale o niej było najwięcej :) Gosia bardzo się cieszy, że z Pajdy zrobił się radosny i żywiołowy pies. Szaleje na spacerach, biega z innymi psami, w domu bawi się wszelkimi tekstyliami pozostawionymi na podłodze :) Czyli jest wreszcie taka, jak pies w jej wieku powinien być. :D I oczywiście jest bardzo mądra! :)) Bardzo się cieszę, ze Pajda też tak wspaniale wkomponowała się w Rodzinę, że odżyła i cieszy serca swoich bliskich. Może wyprosisz zdjęcia Pajdki;) Quote
Poker Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 A niech pan Wojtek dawkuje zdjęcia, byle były. Cieszę się ,że obie dziewczynki maja super domki. Quote
agat21 Posted November 18, 2020 Posted November 18, 2020 3 godziny temu, Tola napisał: Bardzo się cieszę, ze Pajda też tak wspaniale wkomponowała się w Rodzinę, że odżyła i cieszy serca swoich bliskich. Może wyprosisz zdjęcia Pajdki;) Postaram się wyprosić :) Quote
Tola Posted November 21, 2020 Author Posted November 21, 2020 Dnia 18.11.2020 o 22:23, Poker napisał: A niech pan Wojtek dawkuje zdjęcia, byle były. Cieszę się ,że obie dziewczynki maja super domki. Chyba źle wytłumaczyłam - pan Wojtek często pisze i przysyła zdjęcia Reszki, ale nie chce, abym je dalej pokazywała;) Czasami tylko jest zgoda;). No taki jest. Dnia 18.11.2020 o 22:54, agat21 napisał: Postaram się wyprosić :) To czekamy:) Quote
Tyśka) Posted November 21, 2020 Posted November 21, 2020 Ważne, że Reszka jest szczęśliwa - a czy zdjęcia są dla nas, czy tylko dla Ciebie, Tolu to już nieistotne :) Cieszy mnie, że obie panny mają tak udane życie. Quote
agat21 Posted December 6, 2020 Posted December 6, 2020 I jeszcze raz Pajdka ze starszym bratem ;) 1 Quote
Tola Posted December 6, 2020 Author Posted December 6, 2020 20 godzin temu, agat21 napisał: Wyprosiłam :))) Cudna jest i bardzo podobna do Reszki, albo odwrotnie;). Kiedyś, jak Reszka miała chorą skórę, to podobieństwo nie było tak widoczne; teraz Reszka odrosła i są prawie identyczne:) Quote
Marysia R. Posted December 26, 2020 Posted December 26, 2020 Przychodzę ze świątecznymi pozdrowieniami od szczęśliwej, domowej Pajdki :) 5 Quote
Recommended Posts