Jump to content
Dogomania

TOBIASZEK JUŻ W SWOIM DOMKU ! TRZYMAJCIE KCIUKI PROSZĘ ZA AKLIMATYZACJĘ ! Tobiś - niedowidzący maleńki dziadeczek już w hoteliku u szafirki.

Recommended Posts

Posted
21 godzin temu, Havanka napisał:

Tobiś faktycznie wygląda i trzyma się świetnie ! Dziarski z niego staruszek. Oby jak najdłużej zdrowie mu dopisywało.

Kacperek od Elik znalazł już swój domek i ofiarował swoje wyróżnienie na OLX Tobisiowi. Moze i naszemu maluszkowi przyniesie szczęście ?

Ogłoszenie będzie wyróżnione do 1. 12.

https://www.olx.pl/oferta/pokaz-tobiemu-lepszy-swiat-i-dobroc-ludzka-CID103-IDGcGjN.html

Bardzo, bardzo dziękuję :)

Oby przyniosło Tobisiowi wymarzony domek :)

Gify kwiaty - róże na bloga i stronę

Posted
21 godzin temu, kiyoshi napisał:

nie wiem czy moge się wtrącić...ale wydaje mi się, że on by wyglądał cudnie na zdjęciach, gdyby go ktoś trzymał na rękach....ja bym go tak promowała gdyby np był u nas w przytulisku ;)

Kiedyś podsyłałam go jednej Pani która pytała o Manie....ale domyślam się, że nie dzwoniła :(

Pewnie, że możesz :)

Szafirka obiecała nowe zdjęcia, może będą takie na rączkach :)

Posted

Nie ma fotek na rączkach bo Tobiś to wiercipięta - na siłę nic nie zrobimy bo to charakterny dziadeczek i może dziabnąć.

No to się prezentujemy - jesiennie :)

f5a093ef876585efmed.jpg

fca19c518da22d94med.jpg

66c278aae2c012a8med.jpg

bf17b8ab93e1d870med.jpg

56976adb49b75b7amed.jpg

Posted

Taka informacja od Szafirki:

"Dzwoniła Pani, która jest zainteresowana Tobisiem, brzmiała bardzo odpowiedzialnie, obiecująco.

Ma porozmawiać z rodziną i zadzwonić w czwartek z decyzją.

Jest z Poznania, mieszka w domu z ogrodem.

Pani już adoptowała wcześniej ze Śląska staruszka, ale odszedł i chce dać dom kolejnemu."

Tak więc zaciskamy kciuki i czekamy na decyzję.

Jest ktoś z Poznania, kto mógłby przeprowadzić ewentualną wizytę przedadopcyjną ?

• Like 2
Posted
1 minutę temu, Livka napisał:

Taka informacja od Szafirki:

"Dzwoniła Pani, która jest zainteresowana Tobisiem, brzmiała bardzo odpowiedzialnie, obiecująco.

Ma porozmawiać z rodziną i zadzwonić w czwartek z decyzją.

Jest z Poznania, mieszka w domu z ogrodem.

Pani już adoptowała wcześniej ze Śląska staruszka, ale odszedł i chce dać dom kolejnemu."

Tak więc zaciskamy kciuki i czekamy na decyzję.

Jest ktoś z Poznania, kto mógłby przeprowadzić ewentualną wizytę przedadopcyjną ?

To zaciskam :).

• Like 1
Posted
Przed chwilą, Tyśka) napisał:

ojejku... :) Ja jestem spod Poznania, ale na razie nie jeżdżę na wizyty (unikam ryzyka). Mogę tylko popytać i poszukać kogoś, kto jest na miejscu.

Będę wdzięczna :)

Powolutku, na wszelki wypadek wypytaj  ;)

Posted

Ale super wiadomość  !  Niechby to była ciepła przystań dla Tobisia na wszystkie jego dni!  Czwartek - to już jutro będzie wiadomo, czy Tobiś ma szanse na własny domek.

• Like 1