Anula Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 33 minuty temu, ewu napisał: Szafirko z tym prześwietleniem może być problem. Wet jest zawalony robotą , kolega na chorobowym i powiedział ,że jak będzie miał czas to poszuka ...... Magda mówi , że chyba ten aparat jest przestarzały . To Imbirek miał robione prześwietlenie? Quote
Anula Posted May 1, 2020 Author Posted May 1, 2020 54 minuty temu, Poker napisał: Kochane psiaczki, spokojne, czują , że nic im nie grozi, że są zaopiekowane. Tak,a ta trawka to dla nich na pewno sprawia przyjemność.Każdy psiak kocha trawę aby po niej pochodzić,pobiegać.W przypadku psiaczków może w przyszłości zobaczymy jak swobodnie biegają.Teraz na razie poznają teren. 1 Quote
Bogusik Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 Ja już widzę poprawę a to dopiero chwila jak Imbirek jest u Hani :) Ehhhh i znowu oczy mam mokre.... 2 Quote
ewu Posted May 1, 2020 Posted May 1, 2020 9 godzin temu, Anula napisał: To Imbirek miał robione prześwietlenie? Tak, jak tylko przyjechał do schroniska ciągnął łapki. Dziewczyny zaraz go zawiozły na prześwietlenie . Niestety wet teraz nie dał płytki i nie umie wysłać zdjęcia mailem. Nie wiem jaka jest jakość tego prześwietlenia. Rozmawiałam o tym z Hanią. 1 Quote
Anula Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 Jak dla mnie to Imbirek wygląda bardzo groźnie na zdjęciach.No i trzeba będzie Imbirka szczotkować bo zrobią się kołtuny.Chociaż sierść z przodu nie wydaje się aby się kołtuniła tylko bardziej tył. Quote
Nadziejka Posted May 2, 2020 Posted May 2, 2020 Witaj kradziejku serc wszystkich witaj przecudny Quote
Anula Posted May 2, 2020 Author Posted May 2, 2020 59 minut temu, Bogusik napisał: Hania zapomniała wstawić rachunek za spa: Zaraz przeleję. 1 Quote
szafirka Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Dzisiaj ... Imbir rano przywitał nas merdającym ogonkiem :))))))))) 4 1 Quote
Livka Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 29 minut temu, szafirka napisał: Dzisiaj ... Imbir rano przywitał nas merdającym ogonkiem :))))))))) Hurrra ! Brawo Imbirku :) Jak cudnie ! Quote
elik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Anulko proszę o nr konta. Wpłacę grosik, bo mnie Imbirek też bardzo wzruszył. Bardzo Wam dziękuję za uratowanie chłopaczka Trafiłam na wątek Imbirka z linku na bazarku Nadziejki :) Quote
Anula Posted May 3, 2020 Author Posted May 3, 2020 1 godzinę temu, szafirka napisał: Dzisiaj ... Imbir rano przywitał nas merdającym ogonkiem :))))))))) Ale wiadomość,zaraz poprawiła mi humor.Mój cudny Imbirek. 51 minut temu, Livka napisał: Hurrra ! Brawo Imbirku :) Jak cudnie ! Tak cudnie.Każda wiadomość tak ogromnie cieszy. 47 minut temu, elik napisał: Anulko proszę o nr konta. Wpłacę grosik, bo mnie Imbirek też bardzo wzruszył. Bardzo Wam dziękuję za uratowanie chłopaczka Trafiłam na wątek Imbirka z linku na bazarku Nadziejki :) Eluniu,z całego serca bardzo dziękuję,zaraz podeślę. 1 Quote
Havanka Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Mała rzecz, a cieszy ogromnie !!! Będzie dobrze ! 1 Quote
Tola Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Zgadzam się - inne spojrzenie, inny pies:) Tak niewiele trzeba, aby zobaczyć nadzieję w oczach psa, a może tak wiele.... Quote
Bogusik Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Dobre wiadomości zawsze cieszą,a puki co dzisiaj jest ich trochę....:) Quote
Poker Posted May 3, 2020 Posted May 3, 2020 Bazarek również dla Imbira https://www.dogomania.com/forum/topic/351826-materiały-edycja-v-na-imbira-i-ajkę-do-8-maja-godz-22/ 1 Quote
Anula Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 12 godzin temu, Poker napisał: Bazarek również dla Imbira https://www.dogomania.com/forum/topic/351826-materiały-edycja-v-na-imbira-i-ajkę-do-8-maja-godz-22/ Poker,bardzo bardzo dziękuję. Quote
Anula Posted May 4, 2020 Author Posted May 4, 2020 Hania poprosiła o zamówienie karmy mokrej dla Imbirka.Karmę suchą sama zamówiła,jest to karma dla szczeniaków wysokoenergetyczna,tak zalecił wet. Imbirek zjada 1/2 puszki 800g + sucha. Produkt Cena Ilość Kwota Zestaw Animonda GranCarno Original Adult, 24 x 800 g Wołowina z kurczakiem Oceń produkt 144,80 zł 1 144,80 zł suma 144,80 zł Cena razemWszystkie ceny zawierają podatek VAT 144,80 zł Quote
Anula Posted May 6, 2020 Author Posted May 6, 2020 A dzisiaj mamy cudną niespodziankę.Nadeszła pomoc finansowa dla Imbirka od P.Joli od Joszko;Nesiowata i elik. Wszystkim darczyńcom bardzo,bardzo dziękuję. Quote
Recommended Posts