Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
33 minuty temu, ewu napisał:

Szafirko z tym prześwietleniem może być problem. Wet jest zawalony robotą , kolega na chorobowym i powiedział ,że jak będzie miał czas to poszuka ...... Magda mówi , że chyba ten aparat jest przestarzały .

To Imbirek miał robione prześwietlenie?

Posted
54 minuty temu, Poker napisał:

Kochane psiaczki, spokojne, czują , że nic im nie grozi, że są zaopiekowane.

Tak,a ta trawka to dla nich na pewno sprawia przyjemność.Każdy psiak kocha trawę aby po niej pochodzić,pobiegać.W przypadku psiaczków może w przyszłości zobaczymy jak swobodnie biegają.Teraz na razie poznają teren.

• Like 1
Posted
9 godzin temu, Anula napisał:

To Imbirek miał robione prześwietlenie?

Tak, jak tylko przyjechał do schroniska ciągnął łapki. Dziewczyny  zaraz go zawiozły na prześwietlenie . Niestety wet  teraz nie dał płytki i nie umie wysłać zdjęcia mailem. Nie wiem jaka jest jakość tego prześwietlenia. Rozmawiałam o tym z Hanią.

• Like 1
Posted

Jak dla mnie to Imbirek wygląda bardzo groźnie na zdjęciach.No i trzeba będzie Imbirka szczotkować bo zrobią się kołtuny.Chociaż sierść z przodu nie wydaje się aby się kołtuniła tylko bardziej tył.

Posted

Anulko proszę o nr konta. Wpłacę grosik, bo mnie Imbirek też bardzo wzruszył. Bardzo Wam dziękuję za uratowanie chłopaczka  Fotolia_983807_Sa.jpg.8c78819f76f324cda36d30fa96b92380.jpg

Trafiłam na wątek Imbirka z linku na bazarku Nadziejki  :)

Posted
1 godzinę temu, szafirka napisał:

Dzisiaj ... Imbir rano przywitał nas merdającym ogonkiem :)))))))))

Ale wiadomość,zaraz poprawiła mi humor.Mój cudny Imbirek.

51 minut temu, Livka napisał:

Hurrra !

Brawo Imbirku :)

Jak cudnie !

Tak cudnie.Każda wiadomość tak ogromnie cieszy.

47 minut temu, elik napisał:

Anulko proszę o nr konta. Wpłacę grosik, bo mnie Imbirek też bardzo wzruszył. Bardzo Wam dziękuję za uratowanie chłopaczka  Fotolia_983807_Sa.jpg.8c78819f76f324cda36d30fa96b92380.jpg

Trafiłam na wątek Imbirka z linku na bazarku Nadziejki  :)

Eluniu,z całego serca bardzo dziękuję,zaraz podeślę.

• Like 1
Posted

A dzisiaj mamy cudną niespodziankę.Nadeszła pomoc finansowa dla Imbirka od P.Joli od Joszko;Nesiowata i elik.

Wszystkim darczyńcom bardzo,bardzo dziękuję.

W sercu z różą | Jadwiga Kaliwoda-Parzyńska