Havanka Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 12 godzin temu, Nesiowata napisał: Nieustająco zapraszamy - jest w czym wybierać (a nawet przebierać)! Witaj Nesiu ! Nasza kuchnia zaspokoi każde podniebienie ! Cały czas mamy świeżutkie potrawy. Jeszcze dziś i jutro można sobie pofolgować ! Zapraszamy !!! Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Co za uparciuszek! Proszę, kawę podano. Wstawaj i na bazarek marsz! Quote
Havanka Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 2 godziny temu, elik napisał: Wstawaj śpiochu ! Zerknij w dół. Kawa już podana ! Pachnie, aż u mnie w domu. 1 godzinę temu, elik napisał: Co za uparciuszek! Proszę, kawę podano. Wstawaj i na bazarek marsz! Witaj Eluś ! Tobie również życzymy miłego i udanego dnia ! 1 godzinę temu, bakusiowa napisał: Ode mnie druga na poprawienie humoru Małgosiu, wiesz jak poprawić humor z rana... Moja ulubiona ze spienionym mleczkiem... Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 13 minut temu, Havanka napisał: ... Moja ulubiona ze spienionym mleczkiem... I z cynamonem? A może z czekoladą? Quote
Havanka Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 2 minuty temu, elik napisał: I z cynamonem? A może z czekoladą? Z czekoladą, a jeszcze lepiej z amaretto. Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 1 minutę temu, Havanka napisał: Z czekoladą, a jeszcze lepiej z amaretto. No niestety to nie dla mnie. Jestem abstynentem od wielu lat. Czasem żałuję tej decyzji, bo nieraz przychodzi ochota na jakiś trunek, ale konsekwencja to podstawa bytu :) Quote
ona03 Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Dzień dobry :) Poproszę żurek, troszkę zgłodniałam .... 1 Quote
Havanka Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 2 godziny temu, elik napisał: No niestety to nie dla mnie. Jestem abstynentem od wielu lat. Czasem żałuję tej decyzji, bo nieraz przychodzi ochota na jakiś trunek, ale konsekwencja to podstawa bytu :) Eliczku, mała łyżeczka amaretto do filiżanki kawy, zmienia jej smak o 180 stopni i w żaden sposób nie wpływa na decyzję o nietrunkowości. Mimo wszystko spróbuj, jak będziesz miała okazję. 56 minut temu, ona03 napisał: Dzień dobry :) Poproszę żurek, troszkę zgłodniałam .... Dzień dobry ! Witamy stałą klientkę i zapraszamy na pyszny żurek z jajkiem i kiełbaską, podany w chlebie. Taka porcja zaspokoi głód, aż do kolacji. Życzę smacznego i bardzo, bardzo dziękuję za kolejne zamówienie ! Quote
Figunia Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Takiej babeczce nie mozna sie oprzec...! Polecialo wiec 15 zlociszy:) Pozdrawiam wszystkich :) 1 1 Quote
elik Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 45 minut temu, Figunia napisał: Takiej babeczce nie mozna sie oprzec...! Aniu :) 1 Quote
Havanka Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 1 godzinę temu, seramarias napisał: Zaglądam z zaproszenia Witamy w naszej kuchni świątecznej ! Nie dasz się skusić na pyszną babeczkę? 1 godzinę temu, Figunia napisał: Takiej babeczce nie mozna sie oprzec...! Polecialo wiec 15 zlociszy:) Pozdrawiam wszystkich :) Super !!! Figuniu, babeczka - palce lizać ! Dziękujemy i też serdecznie pozdrawiamy !!! 18 minut temu, elik napisał: Aniu :) Eluś, ja też sie tak cieszę, ale nie umiem tak zrobić jak Ty... 1 Quote
Havanka Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 Przed nami już tylko 24 godziny i 12 minut. Wciąż zapraszamy do naszej światecznej kuchni !!! Quote
Figunia Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 5 godzin temu, elik napisał: Aniu :) Dziekuje I wzajemnie...wszystkiego naj...zdrowego I smacznego tez :) 1 Quote
jola&tina Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Zapraszamy - bo tylko do jutra do godz. 20 można tutaj zjeść smacznie, tanio i na dodatek bez wychodzenia z domu!!!! 1 Quote
Radek Posted March 16, 2020 Posted March 16, 2020 Dziękuję za zaproszenie. Poproszę talerz jajek w majonezie i dane do przelewu:) 1 Quote
Jolanta08 Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Dzień dobry , kochana Hawanka już od rana przygotowuje pyszności ,zapraszamy 1 Quote
Havanka Posted March 17, 2020 Author Posted March 17, 2020 11 godzin temu, helli napisał: 10 babeczek poproszę, i nr konta Helli, serdecznie witamy na naszym bazarku !!! Dziękuję, ze przyszłaś i to jeszcze z tak dużą pomocą ! Numerek za chwilę prześlę. Miłego i słonecznego dnia Ci życzę !!! 10 godzin temu, jola&tina napisał: Zapraszamy - bo tylko do jutra do godz. 20 można tutaj zjeść smacznie, tanio i na dodatek bez wychodzenia z domu!!!! Witaj Joluś. Tak, dzisiaj o godz. 20.00 zamykamy już naszą świąteczną kuchnię. Czekamy na miłych gości i serdecznie zapraszamy ! 9 godzin temu, Radek napisał: Dziękuję za zaproszenie. Poproszę talerz jajek w majonezie i dane do przelewu:) Witaj Radku ! Cieszę sie bardzo, że wpadłeś do nas zjeść pyszne śniadanko. Pięknie dziękuję a numerek zaraz wyślę. Dobrego dnia !!! 1 godzinę temu, Radek napisał: Nikt nic nie je? Może to jeszcze za wcześnie? 13 minut temu, Jolanta08 napisał: Dzień dobry , kochana Hawanka już od rana przygotowuje pyszności ,zapraszamy Dzień dobry Joluś !!! Tak, skoro świt już krzątam się w naszej kuchni, by przygotować świeżutkie potrawy na dzisiejszy, ostatni dzień. Mam nadzieję, ze ktoś jeszcze przyjdzie i spróbuje naszych dań. Pozdrawiam Cię i dziekuję, że wciąż jesteś z nami ! Quote
Poker Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 3 godziny temu, Radek napisał: Nikt nic nie je? Wczoraj zjadłam połowę porcji żurku , taka była wielka. Dzis dokończę. Pyychaaaaaaaaaaaaaa 1 Quote
Havanka Posted March 17, 2020 Author Posted March 17, 2020 54 minuty temu, Poker napisał: Wczoraj zjadłam połowę porcji żurku , taka była wielka. Dzis dokończę. Pyychaaaaaaaaaaaaaa Miło słyszeć taką opinię ! Cieszę się, ze żurek smakował. Dobrego dnia Ci życzę Pokerku ! Quote
tomcug Posted March 17, 2020 Posted March 17, 2020 Dnia 8.03.2020 o 21:58, Havanka napisał: Mazurek kajmakowy Nie wytrzymałam - poproszę 2 porcje. Taaaakie pyszności!!!! 1 Quote
Recommended Posts