Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczony. Zapraszam na pyszne potrawy wielkanocne dla Cyganka na operację łapki. Do 17.03, do godz. 20.00

Recommended Posts

Posted
12 godzin temu, Nesiowata napisał:

Nieustająco zapraszamy - jest w czym wybierać (a nawet przebierać)!

Witaj Nesiu ! Nasza kuchnia zaspokoi każde podniebienie ! Cały czas mamy świeżutkie potrawy. Jeszcze dziś i jutro można sobie pofolgować !  Zapraszamy !!!

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

1207253624_czyjupodanokaw.jpg.007322576606726688c65da8e952d087.jpg         

Wstawaj śpiochu ! Zerknij w dół. Kawa już podana ! Pachnie, aż u mnie w domu.

1 godzinę temu, elik napisał:

Co za uparciuszek!   Proszę, kawę podano.  Wstawaj i na bazarek marsz!

images.jpg.19ed1d57fbb5d521270f552fc9916452.jpg   

Witaj Eluś ! Tobie również życzymy miłego i udanego dnia !

1 godzinę temu, bakusiowa napisał:

Ode mnie druga na poprawienie humoru

Znalezione obrazy dla zapytania: kawa na dzień dobry

Małgosiu, wiesz jak poprawić humor z rana... Moja ulubiona ze spienionym mleczkiem...

Posted
1 minutę temu, Havanka napisał:

Z czekoladą, a jeszcze lepiej z amaretto.

No niestety to nie dla mnie.  Jestem abstynentem  od wielu lat.  Czasem żałuję tej decyzji, bo nieraz przychodzi ochota na jakiś trunek, ale konsekwencja to podstawa bytu  :)

Posted
2 godziny temu, elik napisał:

No niestety to nie dla mnie.  Jestem abstynentem  od wielu lat.  Czasem żałuję tej decyzji, bo nieraz przychodzi ochota na jakiś trunek, ale konsekwencja to podstawa bytu  :)

Eliczku, mała łyżeczka amaretto do filiżanki kawy, zmienia jej smak o 180 stopni i w żaden sposób nie wpływa na decyzję o nietrunkowości. Mimo wszystko spróbuj, jak będziesz miała okazję.

56 minut temu, ona03 napisał:

Dzień dobry :)

Poproszę żurek, troszkę zgłodniałam ....

Dzień dobry ! Witamy stałą klientkę i zapraszamy na pyszny żurek z jajkiem i kiełbaską, podany w chlebie. Taka porcja zaspokoi głód, aż do kolacji. Życzę smacznego i bardzo, bardzo dziękuję za kolejne zamówienie !

image.jpeg.770938121bd9d32dc15af809dc3e4f02.jpeg

Posted
1 godzinę temu, seramarias napisał:

Zaglądam z zaproszenia

Witamy w naszej kuchni świątecznej ! Nie dasz się skusić na pyszną babeczkę?

1 godzinę temu, Figunia napisał:

Takiej babeczce nie mozna sie oprzec...!

Polecialo wiec 15 zlociszy:)

Pozdrawiam wszystkich :)

Super !!! Figuniu, babeczka - palce lizać ! Dziękujemy i też serdecznie pozdrawiamy !!!

18 minut temu, elik napisał:

241685259_Skaczceserduszkosmacznego.gif.fb95fc04a0c767956202187f92c7e16e.gif  Aniu  :)

Eluś, ja też sie tak cieszę, ale nie umiem tak zrobić jak Ty...

• Upvote 1
Posted
11 godzin temu, helli napisał:

10 babeczek poproszę, i nr konta

Helli, serdecznie witamy na naszym bazarku !!! Dziękuję, ze przyszłaś i to jeszcze z tak dużą pomocą ! Numerek za chwilę prześlę. Miłego i słonecznego dnia Ci życzę !!!

10 godzin temu, jola&tina napisał:

Zapraszamy - bo tylko do jutra do godz. 20 można tutaj zjeść smacznie, tanio i na dodatek bez wychodzenia z domu!!!!

Witaj Joluś. Tak, dzisiaj o godz. 20.00 zamykamy już naszą świąteczną kuchnię. Czekamy na miłych gości i serdecznie zapraszamy !

9 godzin temu, Radek napisał:

Dziękuję za zaproszenie. Poproszę talerz jajek w majonezie i dane do przelewu:)

Witaj Radku !  Cieszę sie bardzo, że wpadłeś do nas zjeść pyszne śniadanko. Pięknie dziękuję a numerek zaraz wyślę. Dobrego dnia !!!

1 godzinę temu, Radek napisał:

Nikt nic nie je?

Może to jeszcze za wcześnie?

13 minut temu, Jolanta08 napisał:

Dzień dobry , kochana Hawanka już od rana przygotowuje pyszności ,zapraszamy

ciasto.gif

Dzień dobry Joluś !!! Tak, skoro świt już krzątam się w naszej kuchni, by przygotować świeżutkie potrawy na dzisiejszy, ostatni dzień. Mam nadzieję, ze ktoś jeszcze przyjdzie i spróbuje naszych dań. Pozdrawiam Cię i dziekuję, że wciąż jesteś z nami !

Posted
3 godziny temu, Radek napisał:

Nikt nic nie je?

Wczoraj zjadłam połowę porcji żurku , taka była wielka. Dzis dokończę. Pyychaaaaaaaaaaaaaa

• Upvote 1
Posted
54 minuty temu, Poker napisał:

Wczoraj zjadłam połowę porcji żurku , taka była wielka. Dzis dokończę. Pyychaaaaaaaaaaaaaa

Miło słyszeć taką opinię ! Cieszę się, ze żurek smakował. Dobrego dnia Ci życzę Pokerku !