rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 Czy tylko ja się denerwuję jajkami Ogórka? Pewnie tak. Quote
Sowa Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Ogórek to Ananas, a ananas jajek nie ma, to się nie denerwuj już:-) A i u ogórka też tylko pesteczki... 1 Quote
rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 1 minutę temu, Sowa napisał: Ogórek to Ananas, a ananas jajek nie ma, to się nie denerwuj już:-) A i u ogórka też tylko pesteczki... Sama jesteś Ananas. Ja się martwię, żeby coś mu się z główką nie stało, to taki dobry pies... Przyznam się, że gdyby on u mnie miał być, to bym jajek nie ruszała. Quote
Sowa Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Rozi, czemu się obawiasz, on ma jakieś problemy zdrowotne? Wiesz, znałam wiele psów wykastrowanych pracujących np w ratownictwie, nie miały żadnych problemów emocjonalnych, były jak przed kastracją. Znałam też terwika, który musiał być wycięty w drugim roku życia, bo u ojca-reproduktora dopiero wtedy ujawniła się epilepsja, a w Kanadzie szanujący się hodowca zawiadamia o tym wszystkich nabywców szczeniąt - i wszystkie są kastrowane bądź sterylizowane. Ten terwik też nie zmienił się psychicznie ani trochę. Psy bardzo wcześnie kastrowane (3-6miesięcy) spośród tych, ktore poznałam, były nieco szczenięce, niedojrzałe mimo dwóch-trzech lat, ale to wszystko Quote
rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 Nie ma zdrowotnych. Ja tylko kocham tego psa. To się obawiam o wszystko, co go mogłoby zmienić. Hormony to potęga. No nic, trzeba wykastrować, no trzeba. Quote
Aska7 Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 1 godzinę temu, rozi napisał: Nie ma zdrowotnych. Ja tylko kocham tego psa. To się obawiam o wszystko, co go mogłoby zmienić. Hormony to potęga. No nic, trzeba wykastrować, no trzeba. Głos mu się zmieni na cieńszy 2 Quote
uxmal Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 Kurcze, siedzę w domu a na nic nie mam czasu. Ile kasy zostanie po odjajczaniu i badaniu? Quote
rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 5 minut temu, uxmal napisał: Kurcze, siedzę w domu a na nic nie mam czasu. Ile kasy zostanie po odjajczaniu i badaniu? Po czipowaniu może trzeba będzie pożyczyć z wpłat stałych, czego wolałabym nie robić, nie lubię bałaganu. A życie sobie. Korona mnie rozłożyła na łopatki, ale nie damy się! Quote
Tyśka) Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 4 godziny temu, rozi napisał: . Dodaj/ zamień zdjęcia, o Ogórku wiele mówią te: Jasne, podmienię - dziękuję :) Tylko powiedz mi, w którym ogłoszeniu dodać? Gdańskie ogłoszenie spróbuję "rozweselić". Za odjajczanie trzymam kciuki, będzie dobrze, nie martw się na zapas :) Nawet nie zauważy, to mądry piecho. Quote
rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 3 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Jasne, podmienię - dziękuję :) Tylko powiedz mi, w którym ogłoszeniu dodać? Gdańskie ogłoszenie spróbuję "rozweselić". Za odjajczanie trzymam kciuki, będzie dobrze, nie martw się na zapas :) Nawet nie zauważy, to mądry piecho. Ja bym w ogóle dała dwa/trzy zdjęcia, nie więcej. Siłą Ogórka jest jego wnętrze, nie aparycja. Choć dla mnie jest piękny! Quote
rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: Widać? No widać. Słucham Joan Baez na japończyku, ktoś w ogóle wie, co to? Quote
uxmal Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 1 minutę temu, rozi napisał: No widać. Słucham Joan Baez na japończyku, ktoś w ogóle wie, co to? Zaraz uruchomię Google... ti diii tiii Quote
rozi Posted April 7, 2020 Author Posted April 7, 2020 1 minutę temu, uxmal napisał: Zaraz uruchomię Google... ti diii tiii Nagranie cichsze trochę, niż typowe, ale czystość nie do porównania. Quote
uxmal Posted April 7, 2020 Posted April 7, 2020 6 minut temu, rozi napisał: I ma czyste zęby :) :))))))))) Quote
Alaa Posted April 8, 2020 Posted April 8, 2020 Ja do dzisiaj zaluje ze Albert - moj pierwszy pies- golden- nie byl wykastrowany. Moze bylby spokojniejszy? Nie dalam mu szansy, zginal pod kolami auta. Nie kumam Rozi o co Ci chodzi z tymi hormonami. Ze nioby co ma sie zmienic? Quote
Aska7 Posted April 9, 2020 Posted April 9, 2020 24 minuty temu, rozi napisał: To już dziś. Wyluzuj. Nawet nie zauważy. Quote
rozi Posted April 9, 2020 Author Posted April 9, 2020 18 godzin temu, Alaa napisał: Ja do dzisiaj zaluje ze Albert - moj pierwszy pies- golden- nie byl wykastrowany. Moze bylby spokojniejszy? Nie dalam mu szansy, zginal pod kolami auta. Nie kumam Rozi o co Ci chodzi z tymi hormonami. Ze nioby co ma sie zmienic? Moja wetka mówi, że charakter mu się raczej nie zmieni, w sensie na gorsze. Ale że będzie tyć. Quote
Recommended Posts