Jump to content
Dogomania

Mały piesek wywieziony do schroniska oddalonego 300 km od "domu" do radys. Rudzik został GUCIEM i znalazł DOM <3

Recommended Posts

Posted

Przelałam Rudzikowi stałą na marzec i mały bonusik na początek, mam nadzieję ,że nie pomyliłam konta. A może Rudzik  to po prostu Rudzik. czasem proste imiona są najlepsze, a jak znajdzie dom to pewnie znowu go nazwą inaczej.

• Upvote 1
Posted

W imieniu maluszka dziękuję za zachwyt :) sama zresztą też uważam że jest śliczny.

Dzięki też za pomysły imion wszystkie są bardzo ładne ale chyba faktycznie zostawimy Rudzika. Myślę że szybko ktoś go przygarnie i wtedy niech już sam go nazywa

Rozmawiałam z Aneta i z Rudzikiem m nie ma problemow. Cieszy się ogromnie z tego nowego życia. Dziś zrobię mu ogłoszenie bo mam wolne wyróżnienie. 

• Like 2
Posted

:) wszystko prawda :) jest ujmujący po prostu słodziak !

Na koncie chłopaczka kolejne pieniązki:

- 50 zł od Filipki (słata+ bonus)

- 20 zł od Pani Irenki (z wątku Sali i reszty)

- 50 zł od Kasi (fb)

DZIEKUJE <3 :)  :)

Posted
2 godziny temu, Tyś(ka) napisał:

Zaglądam do przystojniaka :)

:)) 

Nic nie pisze bo nie wiele się zmienia :) piesiu szaleje u Anetki, jest mega przylepkiem szczęśliwym z nowego życia. Z ogłoszeń póki co dzwonił tylko jeden Pan dziś który my lał że Rudzik to sunia--samca nie chcial

Posted

Zadzwonił do mnie Pan z Wrocławia o Rudziks z Krzykow. Bardzo mi się miło z nim rozmawiało ale Pan mieszka sam jest emerytem (po głosie - młodym). Całe życie mial psy aktywny - terier i sznaucera. Ma rodzinę ale nie mieszkają razem w każdym razie pomogli y w razie czego

No ale teraz kłopot - kto mi zrobi wizytę PA? A co jak np. Pana obejmą kwarantanna po adopcji? Przecież wszystko jest możliwe a Wrocław chyba ma jedną z poważniejszych ych sytuacji w Polsce?? Nie wiem co robic

Na razie odmowilam Panu tzn poprosiłam o czas 

Dziewczyny z Wrocławia - jak wygląda sytuacja?? 

Posted
16 minut temu, Jo37 napisał:

Ja  bym szukała wizytatora.

dziś zadzwoniła kolejna osoba o Rudzika, bardzo fajna młoda kobietka z drugim psem aktywnym mocno. Meszka w Katowicach więc juz w niedziele spotkają się z Anecik i psiakami na wspólnym spacerze zapoznawczym. Trzymajcie kciuki. Myśle, że to byłby fajny dom dla Rudzika gdzie byłby i mądrze wychowywany i porządnie wymęczony spacerami, zabawami....

ZObaczymy :)

• Like 2