Jo37 Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 A może Bursztyn? Chip na pośladku - ciekawostka! Quote
agat21 Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 No to fajny psiulek się znowu trafił :) Cudnie :) Quote
kiyoshi Posted March 8, 2020 Author Posted March 8, 2020 Rudzik dostał 120 zł od zachary... DZIĘKUJE <3 <3 coś nie mam weny na robienie tego bazarku imiennego...:( Quote
Filipki Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Przelałam Rudzikowi stałą na marzec i mały bonusik na początek, mam nadzieję ,że nie pomyliłam konta. A może Rudzik to po prostu Rudzik. czasem proste imiona są najlepsze, a jak znajdzie dom to pewnie znowu go nazwą inaczej. 1 Quote
bakusiowa Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Mnie też podoba się Rudzik co można zaproponować na bazarku imiennym. 1 Quote
uxmal Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 1 minutę temu, agat21 napisał: Obłędnie piękny! :D Tak, piękny i świetnie zdjęcia ma zrobione. 1 Quote
Tianku Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 ojeju ależ radosny psiaczek :) i ta łapka nakrapiana Quote
kiyoshi Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 W imieniu maluszka dziękuję za zachwyt :) sama zresztą też uważam że jest śliczny. Dzięki też za pomysły imion wszystkie są bardzo ładne ale chyba faktycznie zostawimy Rudzika. Myślę że szybko ktoś go przygarnie i wtedy niech już sam go nazywa Rozmawiałam z Aneta i z Rudzikiem m nie ma problemow. Cieszy się ogromnie z tego nowego życia. Dziś zrobię mu ogłoszenie bo mam wolne wyróżnienie. 2 Quote
Tyśka) Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Ojejku, jaki prześliczmy :-) Trochę przypomina Pupelka w mojej rodzinie... oraz Fokusa, brata [*] mojego psiaka. Obłędny <3 Quote
kiyoshi Posted March 9, 2020 Author Posted March 9, 2020 :) wszystko prawda :) jest ujmujący po prostu słodziak ! Na koncie chłopaczka kolejne pieniązki: - 50 zł od Filipki (słata+ bonus) - 20 zł od Pani Irenki (z wątku Sali i reszty) - 50 zł od Kasi (fb) DZIEKUJE <3 :) :) Quote
kiyoshi Posted March 14, 2020 Author Posted March 14, 2020 Dla Rudzika wpłynęło 150 zł od Pauli K. z fb :) DZIĘKUJE <3 Quote
kiyoshi Posted March 15, 2020 Author Posted March 15, 2020 Dla Rudzika wpłynłęo 10 zł deklaracji od Livki- przeniesionej z wątku Sali :) DZIĘKUJE <3 Quote
Livka Posted March 15, 2020 Posted March 15, 2020 Jestem. Rudzik fajnie, psiak mojej kuzynki tak się nazywał, zresztą bardzo do Rudzika podobny :) Ta dycha to deklaracja stała :) 1 Quote
kiyoshi Posted March 16, 2020 Author Posted March 16, 2020 2 godziny temu, Tyś(ka) napisał: Zaglądam do przystojniaka :) :)) Nic nie pisze bo nie wiele się zmienia :) piesiu szaleje u Anetki, jest mega przylepkiem szczęśliwym z nowego życia. Z ogłoszeń póki co dzwonił tylko jeden Pan dziś który my lał że Rudzik to sunia--samca nie chcial Quote
agat21 Posted March 18, 2020 Posted March 18, 2020 Zaproszę na bazarek, którego beneficjentem jest między innymi Rudzik :) bazar Quote
kiyoshi Posted March 19, 2020 Author Posted March 19, 2020 Zadzwonił do mnie Pan z Wrocławia o Rudziks z Krzykow. Bardzo mi się miło z nim rozmawiało ale Pan mieszka sam jest emerytem (po głosie - młodym). Całe życie mial psy aktywny - terier i sznaucera. Ma rodzinę ale nie mieszkają razem w każdym razie pomogli y w razie czego No ale teraz kłopot - kto mi zrobi wizytę PA? A co jak np. Pana obejmą kwarantanna po adopcji? Przecież wszystko jest możliwe a Wrocław chyba ma jedną z poważniejszych ych sytuacji w Polsce?? Nie wiem co robic Na razie odmowilam Panu tzn poprosiłam o czas Dziewczyny z Wrocławia - jak wygląda sytuacja?? Quote
kiyoshi Posted March 20, 2020 Author Posted March 20, 2020 16 minut temu, Jo37 napisał: Ja bym szukała wizytatora. dziś zadzwoniła kolejna osoba o Rudzika, bardzo fajna młoda kobietka z drugim psem aktywnym mocno. Meszka w Katowicach więc juz w niedziele spotkają się z Anecik i psiakami na wspólnym spacerze zapoznawczym. Trzymajcie kciuki. Myśle, że to byłby fajny dom dla Rudzika gdzie byłby i mądrze wychowywany i porządnie wymęczony spacerami, zabawami.... ZObaczymy :) 2 Quote
Recommended Posts