elik Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 7 minut temu, uxmal napisał: uleci :))))) No to ryzyk, fizyk. Robimy oczko perski... znaczy sie wodne i potem karasia, karpika. A jak podrosną to z wendeczką można by się zaczaić. Quote
uxmal Posted January 30, 2020 Author Posted January 30, 2020 1 minutę temu, elik napisał: No to ryzyk, fizyk. Robimy oczko perski... znaczy sie wodne i potem karasia, karpika. A jak podrosną to z wendeczką można by się zaczaić. nieee wędeczką to już nieee. ..:... 1 Quote
uxmal Posted January 30, 2020 Author Posted January 30, 2020 Przed chwilą, uxmal napisał: nieee wędeczką to już nieee. ..:... nie jemy mięska i rybek... 1 Quote
elik Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 2 minuty temu, uxmal napisał: nieee wędeczką to już nieee. ..:... No ale wędeczka nie musi mieć na końcu haczyka.Może być glizdeczka przywiązana. Rybki nie są wege. Oczywiście wszystko czysto teoretycznie. Quote
uxmal Posted January 30, 2020 Author Posted January 30, 2020 16 minut temu, elik napisał: No ale wędeczka nie musi mieć na końcu haczyka.Może być glizdeczka przywiązana. Rybki nie są wege. Oczywiście wszystko czysto teoretycznie. Ok no to glizdeczka jako egzotyczny przysmak dla rybek to oki... Tylko tę glizdeczkę można włożyć do oczka :) po co na wędcę ?: ;) ps.. oki chyba że- tak sobie głośno myślę --- ta wędka to bungee dla glizdeczek przed ten tego.. czysto teoretycznie :))))) Quote
elik Posted January 30, 2020 Posted January 30, 2020 8 minut temu, uxmal napisał: . oki chyba że- tak sobie głośno myślę --- ta wędka to bungee dla glizdeczek przed ten tego.. czysto teoretycznie :))))) Trafiłaś w sedno :) Glizdeczki od czasu do czasu też lubią sobie poskakać. Oczywiście cały czas czysto teoretycznie. Quote
Dusia-Duszka Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 1 godzinę temu, uxmal napisał: Dobranoc Tam nie ma "noc". Z Wójcickim wyjechałaś na fotopolowanie??? :))))))) Quote
Nesiowata Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 Poproszę 1, 1 a - 5 szt, 2 b, i 3. A tak przy okazji - bez spychacza trudno będzie . 1 Quote
uxmal Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 5 godzin temu, Dusia-Duszka napisał: Tam nie ma "noc". Z Wójcickim wyjechałaś na fotopolowanie??? :))))))) Dzień dobry:) ale tam jest dobra ... Z Wójcickim nieee, nie chciał.że niby konkurencja? Byłam z Tubylcami. Oni 10 km dalej ja w namiocie.:) 1 1 Quote
uxmal Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 1 godzinę temu, Aska7 napisał: Dzień dobry : ) Dzień dooooobry..:) Quote
uxmal Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 20 minut temu, Nesiowata napisał: Poproszę 1, 1 a - 5 szt, 2 b, i 3. A tak przy okazji - bez spychacza trudno będzie . Dziękuję bardzo:)))))) Racja spychacz...też potrzebny. Quote
uxmal Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 Kto potrafi ciężkim sprzętem operować? Proszę o zgłoszenie. Przyjmujemy bez rozmowy kwalifikacyjnej.Wierzę na słowo. Gwarantujemy : Dobre słowo, miłą atmosferę pracy, kartę Sportową i owocowe piątki. Quote
Radek Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 9 godzin temu, uxmal napisał: taaaa bardzo "fajna" :)))) Kombinatoryce pewnie przykro się zrobiło;) 9 godzin temu, uxmal napisał: Dodałam jeszcze : 3b uwolniony futerkowy zwierzaczek 3 zł Już wiem, kogo będę uwalniał po wypłacie. 1 Quote
Onaa Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 To ja jeszcze chciałam uwolnić futerkowego zwierzaczka i zakupić dwie lampy grzewcze. 1 Quote
uxmal Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 50 minut temu, Radek napisał: Kombinatoryce pewnie przykro się zrobiło;) Ciągle coś przestawia z jednej urny do drugiej.Nie można nic znaleźć. Ma ciągi i permutacje i wariacje. Trudno ją polubić :)) 1 Quote
uxmal Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 38 minut temu, Aska7 napisał: To ja jeszcze 5 futerkowców Uwaaalniam ! I dziękuję bardzo :))) Quote
uxmal Posted January 31, 2020 Author Posted January 31, 2020 11 minut temu, Onaa napisał: To ja jeszcze chciałam uwolnić futerkowego zwierzaczka i zakupić dwie lampy grzewcze. Oooo, super. Uwaaaalniaaaam! Lampy są super. Bardzo dobry wybór.:) Quote
Aska7 Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 54 minuty temu, rozi napisał: Prosiak mi zwiał Hurra, jest wolny i szczęśliwy : ) 2 Quote
Iv_ Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 2 godziny temu, rozi napisał: Prosiak mi zwiał Bo zobaczył jak higieniczne serwujesz potrawy haha :))) Quote
rozi Posted January 31, 2020 Posted January 31, 2020 25 minut temu, Iv_ napisał: Bo zobaczył jak higieniczne serwujesz potrawy haha :))) Raczej menu mu nie odpowiadało, bo w przedpokoju leżała kartka: " IDE DO MIENSNEGO, ZARASZ WRUCE " Tylko że to już dawno było... Quote
Recommended Posts