Tyśka) Posted January 12, 2020 Posted January 12, 2020 Jeszcze niepewny... ale niedługo zobaczymy uśmiechniętego pełnym pyskiem psa, wpatrzonego w swoich Ludzi - wierzę w to :) Quote
Tola Posted January 13, 2020 Author Posted January 13, 2020 Dnia 10.01.2020 o 16:20, Onaa napisał: Po mojej wątkowej Misi zostały pieniażki i połowa tego tj. 110zł została wysłana dla Nugacika, Misia księżniczka jak pieniążki przyjdą poproszę o potwierdzenie na wątku Misi. Kwota 110 zł już na koncie fundacji, jeszcze raz pięknie dziękuję Quote
Tola Posted January 14, 2020 Author Posted January 14, 2020 22 godziny temu, b-b napisał: Czy są jakieś nowe wieści? Tak, jestem z panią w stałym kontakcie. Nugat aklimatyzuje się, wychodzi już na spacery poza posesję, ogonek w górze, uśmiech na pysiu. Ewidentnie wybrał sobie panią na przewodnika stada;) Wczoraj trochę popiskiwał, gdy pani wyszła do pracy, ale córka zabrała go do swojego pokoju i tam się trochę uspokoił. Do pana podchodzi tylko w domu, ale robi to jeszcze bardzo nieśmiało; boi się, gdy pan ubiera kurtkę i wychodzi z domu - Nugat zwiewa wtedy do pokoju; może boi się, ze znowu gdzieś pojedzie, bo do tej pory przewozili go sami faceci... Myślę, ze z każdym dniem będzie lepiej, Nugat nie jest psem lękliwym, szybko się przystosowuje i bardzo się państwu podoba:) 2 1 Quote
Tola Posted January 14, 2020 Author Posted January 14, 2020 Opłaciliśmy fakturę za Nugata - 572 zł (pobyt, kastracja, badanie krwi, szczepienie wirusówek i p/wściekliznie). Wszystkim dziękuję za pomoc i wsparcie na wątku, są dla mnie zawsze bardzo ważne. Dziękuję za ogłoszenia, bo bez nich nie byłoby tego domu i kolejnego szczęśliwego psa:). Szafirkom dziękuję za przyjecie Nugata do hoteliku i za opiekę:) 2 Quote
b-b Posted January 15, 2020 Posted January 15, 2020 20 godzin temu, Tola napisał: Tak, jestem z panią w stałym kontakcie. Nugat aklimatyzuje się, wychodzi już na spacery poza posesję, ogonek w górze, uśmiech na pysiu. Ewidentnie wybrał sobie panią na przewodnika stada;) Wczoraj trochę popiskiwał, gdy pani wyszła do pracy, ale córka zabrała go do swojego pokoju i tam się trochę uspokoił. Do pana podchodzi tylko w domu, ale robi to jeszcze bardzo nieśmiało; boi się, gdy pan ubiera kurtkę i wychodzi z domu - Nugat zwiewa wtedy do pokoju; może boi się, ze znowu gdzieś pojedzie, bo do tej pory przewozili go sami faceci... Myślę, ze z każdym dniem będzie lepiej, Nugat nie jest psem lękliwym, szybko się przystosowuje i bardzo się państwu podoba:) Takie wieści cieszą :)) Powodzenia chłopaku :) Quote
Tola Posted January 16, 2020 Author Posted January 16, 2020 Dnia 14.01.2020 o 20:34, Tola napisał: Opłaciliśmy fakturę za Nugata - 572 zł (pobyt, kastracja, badanie krwi, szczepienie wirusówek i p/wściekliznie). Doszła jeszcze faktura na 110 zł - hotelowanie za styczeń. Quote
Tola Posted January 18, 2020 Author Posted January 18, 2020 U Nugacika wszystko dobrze, jest bardzo grzeczny, posłuszny, nie sprawia żadnych problemów na spacerach. Wczoraj pani zauważyła zgrubienie na brzuszku, od razu podjechała do lecznicy - okazało się, że jest mała przepuklina, za jakiś czas trzeba będzie ją usunąć. 2 2 Quote
Gabi79 Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Piękny Nugacik, ma wspaniały dom i kotka do towarzystwa, SUPER!!! Quote
Bogusik Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Wiadomości bardzo dobre,a Nugacik cudo!:) Quote
b-b Posted January 18, 2020 Posted January 18, 2020 Szkoda ,że czeka go jeszcze zabieg ale dobrze,że już w swoim kochającym domku. Quote
Jo37 Posted January 19, 2020 Posted January 19, 2020 Z mojego bazarku dla Nugacika są 82,00 zł. Jak przelew dotrze na konto ZEA to proszę o potwierdzenie https://www.dogomania.com/forum/topic/350886-rozliczamy-różności-dla-klary-bubu-leosia-i-nugata-do-0812-do-2100/#comments Quote
Tola Posted January 20, 2020 Author Posted January 20, 2020 23 godziny temu, Jo37 napisał: Z mojego bazarku dla Nugacika są 82,00 zł. Jak przelew dotrze na konto ZEA to proszę o potwierdzenie https://www.dogomania.com/forum/topic/350886-rozliczamy-różności-dla-klary-bubu-leosia-i-nugata-do-0812-do-2100/#comments Wpłata już na naszym koncie, pięknie dziękuję Quote
Tola Posted February 17, 2020 Author Posted February 17, 2020 Wczoraj rozmawiałam z panią Nugata i wieści są bardzo dobre:) Piesio już całkiem zadomowiony, radosny, wyprzytulany, bo wielki z niego pieszczoch. Miał robione powtórne badanie krwi, bo pojawiły się rzadkie koopki i wetka zaleciła badanie kału i krwi. Nugat jest zdrowy jak przysłowiowy rydz;). 2 Quote
Tola Posted April 12, 2020 Author Posted April 12, 2020 Zdrowych, spokojnych Świąt, abyśmy wszyscy przetrwali ten trudny czas. Quote
Havanka Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Ale ślicznota z naszego Nugacika ! Wyczesany, błyszczący i uśmiechnięty.Teraz ma własną posiadłość i własnego kota a wyraz pysia nie wyraża już smutku ani cierpienia. Quote
Tola Posted April 18, 2020 Author Posted April 18, 2020 3 minuty temu, Havanka napisał: Ale ślicznota z naszego Nugacika ! Wyczesany, błyszczący i uśmiechnięty.Teraz ma własną posiadłość i własnego kota a wyraz pysia nie wyraża już smutku ani cierpienia. Tak Elu, dzięki Twojemu ogłoszeniu Nugacik ma naprawdę wspaniały, ciepły dom, w którym jest bardzo kochany:) Pańcia bardzo stara się, aby Nugatowi niczego nie brakowało - pomimo, że przy domu jest spory ogród to codziennie wychodzi z nim na długi spacer, bo ...Nugacik to bardzo lubi:) 1 Quote
Tola Posted July 19, 2020 Author Posted July 19, 2020 Nie mogę wstawić tekstu, nie wiem, co się dzieje Quote
Tola Posted July 19, 2020 Author Posted July 19, 2020 To już 6 miesięcy .... "Dzisiaj mija pół roku pobytu Nugata u nas. Jest cudowny. Dziękujemy bardzo za nasze "szczęście". Pozdrawiamy. Rodzinka z Wadowic". 1 2 Quote
Recommended Posts