Jump to content
Dogomania

Zakończony, rozliczany. Już otwarte. Góra fantówe czeka na właścicieli :) 18-31.12.2019 r.

Recommended Posts

Posted
1 godzinę temu, WiosnaA napisał:

Eluniu , najserdeczniej dziękuję za uwzględnienie Promyczka w bazarku!

Duży bazar i ogrom pracy włożyłaś, zwłaszcza w tak  trudnym okresie :(... szacunek Elu!

Poszaleć zakupowo nie mogę,ale symboliczny zakup zrobię, poproszę nr 111 KT- ochraniacze na stolik.

A tak w ogóle, takie same kiedyś sprzedawałam na bazarku :), a teraz przydadzą się dla wnusia :)

Witaj Wiosenko   kwietki-Kopia.jpg     bardzo dziękuję za przybycie i ciepłe słowa, które potrafią rekompensować wszelkie trudy.

Takie narożniki mogą uchronić przed wieloma guzami  :)

Pędzę zanotować   biegne.gif

Posted
9 godzin temu, Isiak napisał:

Podnoszę bazarek :)

4 godziny temu, Livka napisał:

Dzień dobry :)

3 godziny temu, Nesiowata napisał:

Nieustająco zapraszamy do zakupów.

2 godziny temu, WiosnaA napisał:

Dzień dobry.

Witam serdecznie dobre wróżki i bardzo dziękuję za czuwanie nad bazarkiem

3-wr-ki.jpg      kwiatki-6.gif

Posted
1 godzinę temu, gosia7 napisał:

czy poz.168 jest dziecięca czy damska,jaki to rozmiar?

Witam  :)  Zaraz sprawdzę i podam wymiary, bo czy dziewczęca, czy damska nie podejmuję się rozstrzygnąć. Uważam, że jest uniwersalna, może ją nosić i dziewczyna i kobieta. Zależy od ich rozmiarów. Kurteczka dobra dla dużej dziewczyny lub małej kobiety  :) 

168. Biała kurteczka.

szer. ram. – 43 cm            szer. p/pach. – 51 cm

dł. całkowita – 50 cm        dł. rękawa z manszetem – 58 cm           

C.W. –   5,00 zł

Posted
1 godzinę temu, Ewa Marta napisał:

Dzień dobry, zapraszamy:)

Buziaczki za czuwanie nad bazarkiem     buziaczki-6.jpg

1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał:

O rajusiu! ale bazarros! :) elik, ogromny szacunek za pracę włożoną w stworzeniu bazarku.

Dzięki wielkie  kwiatki-8.jpg  

Bywaj tu proszę Tysiu  :)

Posted
1 godzinę temu, beataczl napisał:

witam

wym. 110 prosze

a mlynek do kawy to z czego jest ten zbiorniczek co sie kawe wsypuje?

Witam serdecznie   kwiatki-2.gif   i notuje na razie 110 za wywoławczą, czy tak?

Ten młynek wraz z fantami z tej grupy jest w drodze do mnie. Jak paczucha dotrze, to będę mogła odpowiedzieć :)

Posted
5 minut temu, gosia7 napisał:

Ze zlota;)

na to licze :) ;)

1 minutę temu, elik napisał:

Witam serdecznie   kwiatki-2.gif   i notuje na razie 110 za wywoławczą, czy tak?

Ten młynek wraz z fantami z tej grupy jest w drodze do mnie. Jak paczucha dotrze, to będę mogła odpowiedzieć :)

oj, nieporozumienie ....napisze slownie , o wymiary najpierw poprosze nr 110:)

Posted
4 godziny temu, beataczl napisał:

na to licze :) ;)

oj, nieporozumienie ....napisze slownie , o wymiary najpierw poprosze nr 110:)

Przepraszam stokrotnie za pomyłkę. Wpadłam jak po ogień, bo od rana usuwałam skutki awarii i niedoczytałam .  Zmierzę, ale dopiero jutro, bo dzisiaj jestem padnięta i jeszcze coś mogłabym  sknocić. Przepraszam.

Posted
5 godzin temu, Nesiowata napisał:

Poproszę  po 2 zł 71, 86, 87 i 88, 80 za 3 zł

Witaj Nesiu  : ) Bardzo dziękuję. Lubię takie powroty     kwietki-Kopia.jpg    Ale już dzisiaj nigdzie nie popędzę, bom okrutnie zmęczona. Pojadę sobie samochodkiem i zanotuję co trzeba :)

auteczko.gif

Posted
1 godzinę temu, Aska7 napisał:

55, 65, 144, 157A kpl, 173, 192 i 198 za wywoławcze, 168 w KT i wymiary 69 poproszę

witam.jpg     kwietki-Kopia.jpg   i bardzo, bardzo dziękuję za przybycie i zakupy. Po Twoim przybyciu zazwyczaj bazarek chudnie, a sakiewki psiaków pęcznieją  :)

Dzisiaj nie pognam zanotować. Dzisiaj podjadę samochodem z powodu przegrzania materiału, spowodowanego awarią lodówki i koniecznością wygotowania wszelakich mięs jakie w tejże lodówce byli. Stałam przy kuchni od rana do wieczora  :(

auteczko.gif

Jeśli pozwolisz, wymiary podaj jutro :)