Poker Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 3 godziny temu, rozi napisał: Dziękuję za przepis :) Zrozumiały ? Quote
Aga76 Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 25 minut temu, Poker napisał: Zrozumiały ? Zlękłam się, czy podołam... Chciałam zakupić przepis. Quote
rozi Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 2 godziny temu, Poker napisał: Zrozumiały ? Spox. Quote
rozi Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 1 godzinę temu, Aga76 napisał: Zlękłam się, czy podołam... Chciałam zakupić przepis. Przy Twojej inteligencji... no nie wiem, ale ktoś Ci pomoże jakby co. Quote
Poker Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 1 godzinę temu, Aga76 napisał: Zlękłam się, czy podołam... Chciałam zakupić przepis. Nie lękaj się tylko kupuj. Prosty jak drut kolczasty :) 10 minut temu, rozi napisał: Spox. ok Quote
rozi Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Poker, mulił mi ten bank, nie chciałam wpisywać danych od nowa, puściłam zwrotkę do któregoś Twojego przelewu za mój bazarek. Mam nadzieję, że konto to samo. Quote
jankamałpa Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Ja też poproszę o przepis i nr konta. A przy okazjii może ktoś wie jak nazywa się usypiający lek on jest dla koni ale stosuje się też w odpowiedniej dawce dla psów. Muszę na chwilę "obezwładnić" sunie żeby ją zaszczepić. W ubiegłym roku ktoś mi go na Dogo polecił i dzięki temu zaszczpiłam sunie, a zapomiałam jego nazwy. Trochę głupio iść do weta i mówić: " No wie Pani ten lek co w tamtym roku" . Quote
Aga76 Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 3 godziny temu, rozi napisał: Przy Twojej inteligencji... no nie wiem, ale ktoś Ci pomoże jakby co. Hehe, co prawda to prawda, bolesna Quote
Aga76 Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 3 godziny temu, Poker napisał: Nie lękaj się tylko kupuj. Prosty jak drut kolczasty :) Biorę :) Quote
uxmal Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 1 godzinę temu, jankamałpa napisał: Ja też poproszę o przepis i nr konta. A przy okazjii może ktoś wie jak nazywa się usypiający lek on jest dla koni ale stosuje się też w odpowiedniej dawce dla psów. Muszę na chwilę "obezwładnić" sunie żeby ją zaszczepić. W ubiegłym roku ktoś mi go na Dogo polecił i dzięki temu zaszczpiłam sunie, a zapomiałam jego nazwy. Trochę głupio iść do weta i mówić: " No wie Pani ten lek co w tamtym roku" . Jeśli masz na myśli sedalin to nie polecam. Ludziom się wydaje że on usypia. On tylko paraliżuje mięśnie. Świadomość zostaje. Mojemu Felusiowi wet to kiedyś podał potem obcinał pazury. Felus wszystko pamiętał. Bał się chodzić do weta. Możesz w ten sposób zwiększyć traumę :( Quote
uxmal Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 24 minuty temu, Aga76 napisał: Biorę :) Dobra decyzja! Quote
Poker Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 Ale się dzieje ! 4 godziny temu, rozi napisał: Poker, mulił mi ten bank, nie chciałam wpisywać danych od nowa, puściłam zwrotkę do któregoś Twojego przelewu za mój bazarek. Mam nadzieję, że konto to samo. to samo 2 godziny temu, jankamałpa napisał: Ja też poproszę o przepis i nr konta. A przy okazjii może ktoś wie jak nazywa się usypiający lek on jest dla koni ale stosuje się też w odpowiedniej dawce dla psów. Muszę na chwilę "obezwładnić" sunie żeby ją zaszczepić. W ubiegłym roku ktoś mi go na Dogo polecił i dzięki temu zaszczpiłam sunie, a zapomiałam jego nazwy. Trochę głupio iść do weta i mówić: " No wie Pani ten lek co w tamtym roku" . nie mam pojęcia. Ale wet powinien wiedzieć , ja bym się nie krępowała 1 godzinę temu, Aga76 napisał: Biorę :) bardzo dobra decyzja , dzięki 50 minut temu, uxmal napisał: Jeśli masz na myśli sedalin to nie polecam. Ludziom się wydaje że on usypia. On tylko paraliżuje mięśnie. Świadomość zostaje. Mojemu Felusiowi wet to kiedyś podał potem obcinał pazury. Felus wszystko pamiętał. Bał się chodzić do weta. Możesz w ten sposób zwiększyć traumę :( Sedalin jest beee 41 minut temu, gabim napisał: to i ja proszę o przepis bardzo proszę. Quote
Poker Posted October 16, 2019 Author Posted October 16, 2019 popełniłam bazarek https://www.dogomania.com/forum/topic/350697-próbki-emotopicu-do-2010-g-22/ Quote
rozi Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 33 minuty temu, Poker napisał: bryyyy Przeleć się po bazarze, bo w/g mnie przepis kupiło 14 osób, a w rozliczeniowym masz 11. Quote
anica Posted October 17, 2019 Posted October 17, 2019 Dzieńdoberek :) ja już swój przepis otrzymałam, Dziękuję :) lecę poroznosić bazarek, niech i inni spróbują, naprawdę jest pyyyszny! :) prawie wyczułam składniki, zabrakło jednego a to... "robi różnicę" Quote
Poker Posted October 17, 2019 Author Posted October 17, 2019 3 godziny temu, rozi napisał: Przeleć się po bazarze, bo w/g mnie przepis kupiło 14 osób, a w rozliczeniowym masz 11. sprawdzę 2 godziny temu, anica napisał: Dzieńdoberek :) ja już swój przepis otrzymałam, Dziękuję :) lecę poroznosić bazarek, niech i inni spróbują, naprawdę jest pyyyszny! :) prawie wyczułam składniki, zabrakło jednego a to... "robi różnicę" muszą być wszystkie składniki w tym ten sos https://harmoniasmakow.pl/pl/p/Sos-sojowy-jasny-TaoTao-623-ml/86?gclid=EAIaIQobChMI5OPEnKSf5QIVysqyCh0Gnw2QEAQYASABEgL6jvD_BwE 2 godziny temu, Kejciu napisał: Poproszę o przepis :) proszę bardzo Quote
Recommended Posts