MALWA Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 Dnia 8.10.2019 o 09:18, Isiak napisał: Możesz do mnie: [email protected] Dziekuje pieknie za pomoc, zaraz wysylam zdjecia :) Quote
Isiak Posted October 11, 2019 Posted October 11, 2019 5 godzin temu, uxmal napisał: Ja też czekam I ja też. Malwa miała przesłać. Pewnie nie miała czasu. Quote
MALWA Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 6 godzin temu, Isiak napisał: I ja też. Malwa miała przesłać. Pewnie nie miała czasu. Wyslalam wczoraj, miałam komunikat, ze poszło. Zaraz wysyłam ponownie. Quote
Isiak Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 12 godzin temu, MALWA napisał: Wyslalam wczoraj, miałam komunikat, ze poszło. Zaraz wysyłam ponownie. Nadal nic nie mam. Aż sprawdziłam, czy nie zrobiłam pomyłki w adresie, ale nie, jest prawidłowy. W spamie też nie ma. Nie wiem, co jest grane. Spróbuj może przesłać maila, choćby pustego, bez zdjęć, zobaczymy czy w ogóle przejdzie. [email protected] Quote
MALWA Posted October 12, 2019 Posted October 12, 2019 56 minut temu, Isiak napisał: Malwa, wysłałaś coś? Nadal nic nie mam. Wysłałam, ale jak widać z komórki nie przechodzą..... Dzisiaj już idę spać. Jutro odpale laptopa i postaram się wysłać zdjęcia jeszcze raz. Quote
MALWA Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 23 godziny temu, Isiak napisał: Malwa, wysłałaś coś? Nadal nic nie mam. Wysłałam e-maila pod tytułem: Gang słodziaków .... W załączniku jest 16 fotek. U mnie pokazuje się informacja, ze e-mail został wysłany. Sprawdź proszę w poczcie czy wreszcie to dotarło... I jeszcze raz dziękuję za pomoc :) Quote
MALWA Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 Kilka słów o Marlonku: to prawdziwy słodziak ! Chodzi cały czas za starszą dwójką, tak na ogrodzie jak i w domu. W domu trochę się rozbrykał, dokazuje z Tosia i Grafim :) Wprawdzie Grafi go ustawia, a mały jest uległy, ale i tak raz po raz wychodzi im zabawa. Marlonek ładnie wraca do domu na zawołanie, szczególnie kiedy jest zimno i deszcz. Czasami zdarza mu się uciekać w drugą stronę i zamiast do domu idzie na ogród. Na ogrodzie biega, bawi się i czasami ucieka do budy w zagrodzie. Nie chce wychodzić z tej budy. I nic nie daje tłumaczenie, ze pieski u swojej pani mieszkają w domku, a nie w budce ....tak ma i już.... Ładnie je karmę, a daję psiakom Purine adult lamb z łososiem. Lubi te kulki. Zjada też wszystko inne co im podaję. Lubi kurczaczka z zupy, gotowanre parówki i szyneczke z pudelka. Ze smakiem zajada wędzonego kurczaka na pałeczce czy inne psie przysmaki :) Marlonek już nic więcej w domu nie zniszczył ! Nie ukrywam, ze go pilnuje i dosc często sprawdzam gdzie jest i co robi. Od tygodnia prowadzę salon dla piesków. Marlon siedzi tam razem ze mną. Usadawia się w kąciku i zwykle śpi. On jest bardzo grzeczny i dość usluchany. Marlonka wykapalam, obcielam pazury, wyczyscilam ucha i wysczotkowalam.Gdyby byl rasowym psiakiem, to moglby byz modelem. Psiak nawet sie nie poruszyl...... i caly czas sie jeszcze uczy....... 2 2 Quote
MALWA Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 ...... i zapomnialam dodac, ze Marlonek podobnie jak starsza dwojka bardzo lubi male pamperki. Na poczatku przygladala sie tylko, jak mala Tosia tachala w pyszczku jakiegos kolorowego stworka. A teraz sam znosi sobie zabawki w jedno miejsce. Lubi miec sporo zabawek tam gdzie spi. Dzisiaj do snu naliczylam 16 pamperkow na kolderce :) 1 Quote
Isiak Posted October 13, 2019 Posted October 13, 2019 4 godziny temu, MALWA napisał: Wysłałam e-maila pod tytułem: Gang słodziaków .... W załączniku jest 16 fotek. U mnie pokazuje się informacja, ze e-mail został wysłany. Sprawdź proszę w poczcie czy wreszcie to dotarło... I jeszcze raz dziękuję za pomoc :) Doszło, doszło! Dwa razy. Pierwszy raz o 17.53, a drugi o 22.32. No to wrzucam cudny Gang :) Quote
MALWA Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Isiak - dziekuje pieknie za wstawienje zdjec ! Quote
Nesiowata Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Faktycznie - słodziaki. A lolciowaty Marlon to niemal psi ideał. Quote
Isiak Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 8 godzin temu, MALWA napisał: Isiak - dziekuje pieknie za wstawienje zdjec ! Nie ma za co :) Quote
uxmal Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Normalnie Gang Biało Czarni :) super psiaczki :)) Quote
uxmal Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 Malwo, zerknij czy Marlonek reaguje na tego kwiatka. Tzn czy go podgryza czy nie. On jest trujący. Quote
MALWA Posted October 14, 2019 Posted October 14, 2019 1 godzinę temu, uxmal napisał: Malwo, zerknij czy Marlonek reaguje na tego kwiatka. Tzn czy go podgryza czy nie. On jest trujący. Dziekuje za informacje, kwiatek na szczescie w calosci. Psiaki oczywiscie tez :) Quote
Tyśka) Posted October 16, 2019 Posted October 16, 2019 Marlonek ma życie jak w Madrycie. Niesamowita historia z nim, nie pomyślałabym że to tak się fajnie potoczy... :) Quote
Recommended Posts