Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
6 godzin temu, Isiak napisał:

I ja też. Malwa miała przesłać. Pewnie nie miała czasu.

Wyslalam wczoraj, miałam komunikat, ze poszło. Zaraz wysyłam ponownie. 

Posted
12 godzin temu, MALWA napisał:

Wyslalam wczoraj, miałam komunikat, ze poszło. Zaraz wysyłam ponownie. 

Nadal nic nie mam. Aż sprawdziłam, czy nie zrobiłam pomyłki w adresie, ale nie, jest prawidłowy. W spamie też nie ma. Nie wiem, co jest grane. Spróbuj może przesłać maila, choćby pustego, bez zdjęć, zobaczymy czy w ogóle przejdzie. 

[email protected]

Posted
56 minut temu, Isiak napisał:

Malwa, wysłałaś coś? Nadal nic nie mam.

Wysłałam, ale jak widać z komórki nie przechodzą.....

Dzisiaj już idę spać. Jutro odpale laptopa i postaram się wysłać zdjęcia jeszcze raz.

Posted
23 godziny temu, Isiak napisał:

Malwa, wysłałaś coś? Nadal nic nie mam.

Wysłałam e-maila pod tytułem: Gang słodziaków ....

W załączniku jest 16 fotek. U mnie pokazuje się informacja, ze e-mail został wysłany. Sprawdź proszę w poczcie czy wreszcie to dotarło...

I jeszcze raz dziękuję za pomoc :)

Posted

Kilka słów o Marlonku: to prawdziwy słodziak !

Chodzi cały czas za starszą dwójką, tak na ogrodzie jak i w domu.            W domu trochę się rozbrykał, dokazuje z Tosia i Grafim :)  Wprawdzie Grafi go ustawia,  a mały jest uległy, ale i tak raz po raz wychodzi im zabawa.

Marlonek ładnie wraca do domu na zawołanie, szczególnie kiedy jest zimno i deszcz. Czasami zdarza mu się uciekać w drugą stronę i zamiast do domu idzie na ogród. Na ogrodzie biega, bawi się i czasami ucieka do budy w zagrodzie. Nie chce wychodzić z tej budy. I nic nie daje tłumaczenie, ze pieski u swojej pani mieszkają w domku, a nie w budce ....tak ma i już....

Ładnie je karmę, a daję psiakom Purine adult lamb z łososiem. Lubi te kulki. Zjada też wszystko inne co im podaję. Lubi kurczaczka z zupy, gotowanre parówki i szyneczke z pudelka. Ze smakiem zajada wędzonego kurczaka na pałeczce czy inne psie przysmaki :)

Marlonek już nic więcej w domu nie zniszczył ! Nie ukrywam, ze go pilnuje i dosc często sprawdzam gdzie jest i co robi. 

Od tygodnia prowadzę salon dla piesków. Marlon siedzi tam razem ze mną. Usadawia się w kąciku i zwykle śpi. On jest bardzo grzeczny i dość usluchany.

Marlonka wykapalam, obcielam pazury, wyczyscilam ucha i wysczotkowalam.Gdyby byl rasowym psiakiem, to moglby byz modelem. Psiak nawet sie nie poruszyl......

i caly czas sie jeszcze uczy.......

• Like 2
  • Upvote 2
Posted

...... i zapomnialam dodac, ze Marlonek podobnie jak starsza dwojka bardzo lubi male pamperki.

Na poczatku przygladala sie tylko, jak mala Tosia tachala w pyszczku jakiegos kolorowego stworka. A teraz sam znosi sobie zabawki w jedno miejsce. Lubi miec sporo zabawek tam gdzie spi. Dzisiaj do snu naliczylam 16 pamperkow na kolderce :)

• Upvote 1
Posted
4 godziny temu, MALWA napisał:

Wysłałam e-maila pod tytułem: Gang słodziaków ....

W załączniku jest 16 fotek. U mnie pokazuje się informacja, ze e-mail został wysłany. Sprawdź proszę w poczcie czy wreszcie to dotarło...

I jeszcze raz dziękuję za pomoc :)

Doszło, doszło! Dwa razy. Pierwszy raz o 17.53, a drugi o 22.32. No to wrzucam cudny Gang :)

36fb99a00678466amed.jpg  

f107c50a46f7e4c0med.jpg  

6cf683377a9bb892med.jpg 

691ccad80877f67cmed.jpg 

e333415fe452b89bmed.jpg

Posted
1 godzinę temu, uxmal napisał:

Malwo, zerknij czy Marlonek reaguje na tego kwiatka. Tzn czy go podgryza czy nie. On jest trujący.

e333415fe452b89b.jpg

Dziekuje za informacje, kwiatek na szczescie w calosci.

Psiaki oczywiscie tez :)