Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bardzo możliwe, że nie wyzdrowieje... Nasza Tośka jeszcze 22 lipca była w pełni formy, a dziś znów ma prawie łysy zadek :( I nie jest to kwestia diagnozy, ale niestety bardzo mrocznej przeszłości tych psów...

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pamiętam fotki Pachcia z bandanką na szyi... spore owłosienie... A tutaj - golasek i szkielecik. ..

Pzdr.

Na zalecenie dr. Lechowskiego Pachcio zostal ogolony w kwietniu (aby mogl byc skutecznie smarowany masciami)... jakos mu wloski za bardzo nie odrosly:-(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Pamiętam fotki Pachcia z bandanką na szyi... spore owłosienie... A tutaj - golasek i szkielecik. ..

Pzdr.

Kiedy to było?... Moja Tosina jeszcze 22 lipca wyglądała jak prawdziwy ONek, a dziś już świeci łysym zadkiem znowu :( Nic, tylko usiąść i płakać... Kolejne antybiotyki, kolejne wymazy, kolejne, kolejne, kolejne... i tak od dwóch lat! A wszystko to przez ludzką nieodpowiedzialność i najskrajniejszą ze skrajnych bezduszność i prymitywną głupotę (na którą ponoć lekarstwa nie ma :()

Posted

wasabi81 napisał(a):
Na zalecenie dr. Lechowskiego Pachcio zostal ogolony w kwietniu (aby mogl byc skutecznie smarowany masciami)... jakos mu wloski za bardzo nie odrosly:-(

A, to dlatego taki golutek...

Pzdr.

Posted

Zamawiam dzisiaj Pachciowi ostatnią partię puszek z jego pieniążków. Z powodu ogromnego przepełnienia, schronisko nie jest w stanie zapewnić mu takiej karmy, ani żadnych dodatkowych badań (chociaż nie wiem co jeszcze moglibyśmy zrobić). Leki na razie mamy.

Posted

Po wielkich trudach dodzwoniłam się dzisiaj do krakvetu z pytaniem co z przesyłką, no i się okazało, że nie ma już żadnej karmy wet Royal Canin w sprzedaży, bo gab. wet się zbulwersowały, że internet ma za niskie ceny.
Jutro postaram się znaleźć gdzieś te puszki.

Posted

Może jest ktoś w stanie posiedzieć na necie i telefonie i dopytać gdzie można w takiej cenie jak w krakvecie kupić te puszki?
Ja przez kontrole trwająca już 4-ty tydzień nie mam czasu na nic. Wychodzą kwiatki z zarządzania przez MPO i musimy to wykorzystać. Pomoże ktoś?