Ajula Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Pachcio serce moje jak się masz? nie boisz się burzy?? Quote
Charly Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 juz sie chyba przyzwyczaic zdążył- tyle tych burz w czerwcu:-o wczoraj zajrzałam do niego. coraz fajniej wygląda. ostatnio miał jakiś zastój w zarastaniu, ale teraz znów idzie do przodu:lol: jest wesoly i bardzo ruchliwy:) Quote
Maadzia Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 gdzies miałam jego sweetaśne fotki, ale bym musiała poszukać.. Ogółem to pies fajny, ale jak go dotykam to aż mnie skręca.. zawsze mam wrażenie, jakbym robiła mu krzywdę dotykając tego jego wątłego ciałka.. hmm.. Quote
Ajula Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Maadzia napisał(a):gdzies miałam jego sweetaśne fotki, ale bym musiała poszukać.. szukaj szukaj, ino szybko :lol: Quote
Asiaczek Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Noooo, ja bym chętnie zobaczyła efekt tych poszukiwań...:lol: Pzdr. Quote
marysia55 Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Pachyderek robimy wypad na pierwszą stronę i trochę mizianek od ciotki Marysii :loveu: Quote
Rybc!a Posted June 14, 2009 Author Posted June 14, 2009 Zapraszamy na nowo otwartą stronę naszego schroniska ! Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu Quote
Ajula Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 bardzo ładna strona, ale w kotach do adopcji zaplątały się psy ;) Quote
Lidan Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 :klacz: :klacz: :klacz: No i wygladamy coraz ładniej :multi: :multi: :multi: Quote
agaga21 Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 ja już się nie mogę doczekać jaki on będzie zjawiskowy jak całkiem zarośnie! Quote
Ajula Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 jak on tą głowe pięknie nosi :loveu: futerka to mu jeszcze trochę brakuje, ale postawe ma taką, że można pomyśleć, że w nim błękitna krew płynie :lol: Quote
Asiaczek Posted June 18, 2009 Posted June 18, 2009 Ajula napisał(a):jak on tą głowe pięknie nosi :loveu: futerka to mu jeszcze trochę brakuje, ale postawe ma taką, że można pomyśleć, że w nim błękitna krew płynie :lol: Tez na jego postawę zwróciłam uwagę.:lol: Pzdr. Quote
Rybc!a Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 Deszcz, deszcz, deszcz . Ale Pachcio mimo pogody często chodzi na spacery, uwielbia pieszczoty i jest bardzo, bardzo wrażliwy . :) Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Rybc!a napisał(a):Deszcz, deszcz, deszcz . Ale Pachcio mimo pogody często chodzi na spacery, uwielbia pieszczoty i jest bardzo, bardzo wrażliwy . :) Dostojny psiak :lol: Quote
Vitka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Pachyder ma robione olejne badania. Zeskrobiny już poszły do analizy. Teraz czekamy na wyniki! :lol: Trzymać kciuki!!! Quote
Charly Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Vitka napisał(a):Pachyder ma robione olejne badania. Zeskrobiny już poszły do analizy. Teraz czekamy na wyniki! :lol: Trzymać kciuki!!! to dobrze. zeskrobiny to podstawa leczenia. Ciekawa jestem jak wyglądają wyniki w porównianiu do pierwszych zeskrobin. Jak już będą wstawcie oba wyniki. Będzie można porównać. Quote
Vitka Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Charly napisał(a):to dobrze. zeskrobiny to podstawa leczenia. Ciekawa jestem jak wyglądają wyniki w porównianiu do pierwszych zeskrobin. Jak już będą wstawcie oba wyniki. Będzie można porównać. ok ok. ;) Chyba da się zrobić. Quote
Rybc!a Posted June 25, 2009 Author Posted June 25, 2009 Byłam dziś z Pachyderem na spacerze . ;) Jest cudowny, pełny sił, pełny życia i miłości . Co rusz podkłada głowę do miziania, a jak zawoła się go o siad i łapę, to zamiast łapy daje soczystego buziaka . ;) Quote
Recommended Posts