Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

juz sie chyba przyzwyczaic zdążył- tyle tych burz w czerwcu:-o

wczoraj zajrzałam do niego. coraz fajniej wygląda. ostatnio miał jakiś zastój w zarastaniu, ale teraz znów idzie do przodu:lol:

jest wesoly i bardzo ruchliwy:)

Posted

gdzies miałam jego sweetaśne fotki, ale bym musiała poszukać..
Ogółem to pies fajny, ale jak go dotykam to aż mnie skręca.. zawsze mam wrażenie, jakbym robiła mu krzywdę dotykając tego jego wątłego ciałka.. hmm..

Posted

jak on tą głowe pięknie nosi :loveu:
futerka to mu jeszcze trochę brakuje, ale postawe ma taką, że można pomyśleć, że w nim błękitna krew płynie :lol:

Posted

Ajula napisał(a):
jak on tą głowe pięknie nosi :loveu:
futerka to mu jeszcze trochę brakuje, ale postawe ma taką, że można pomyśleć, że w nim błękitna krew płynie :lol:

Tez na jego postawę zwróciłam uwagę.:lol:

Pzdr.

Posted

Rybc!a napisał(a):
Deszcz, deszcz, deszcz .
Ale Pachcio mimo pogody często chodzi na spacery, uwielbia pieszczoty i jest bardzo, bardzo wrażliwy . :)

Dostojny psiak :lol:

Posted

Vitka napisał(a):
Pachyder ma robione olejne badania. Zeskrobiny już poszły do analizy. Teraz czekamy na wyniki! :lol: Trzymać kciuki!!!

to dobrze. zeskrobiny to podstawa leczenia. Ciekawa jestem jak wyglądają wyniki w porównianiu do pierwszych zeskrobin. Jak już będą wstawcie oba wyniki. Będzie można porównać.

Posted

Charly napisał(a):
to dobrze. zeskrobiny to podstawa leczenia. Ciekawa jestem jak wyglądają wyniki w porównianiu do pierwszych zeskrobin. Jak już będą wstawcie oba wyniki. Będzie można porównać.

ok ok. ;) Chyba da się zrobić.

Posted

Byłam dziś z Pachyderem na spacerze . ;) Jest cudowny, pełny sił, pełny życia i miłości . Co rusz podkłada głowę do miziania, a jak zawoła się go o siad i łapę, to zamiast łapy daje soczystego buziaka . ;)