Charly Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Ponad 2000 zl:multi: Dogomaniacy w imieniu Pachulinka ogromne dzięki:Rose::Rose::Rose::cool2: Quote
Rybc!a Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 Pachyder miał robione dopiero pierwsze badania endokrynologiczne. Jego leczenie wciąż trwa. Będzie trwało przynajmniej do wakacji, tak myślę. Jeśli pieniążki zostaną- będzie na sterylki . Quote
marysia55 Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Rybc!a napisał(a):Pachyder miał robione dopiero pierwsze badania endokrynologiczne. Jego leczenie wciąż trwa. Będzie trwało przynajmniej do wakacji, tak myślę. Jeśli pieniążki zostaną- będzie na sterylki . pieniążków niby duzo , ale masz racje leczenie Pachyderka dopiero nabiera rozpędu nie wiadomo jakie jeszcze badanie będą musiały byc zrobione i ile będą kosztować. Na dzień dzisiejszy trzeba zabezpieczyć najpierw Pachyderka :p:p:p Quote
Charly Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 marysia55 napisał(a):pieniążków niby duzo , ale masz racje leczenie Pachyderka dopiero nabiera rozpędu nie wiadomo jakie jeszcze badanie będą musiały byc zrobione i ile będą kosztować. Na dzień dzisiejszy trzeba zabezpieczyć najpierw Pachyderka :p:p:p Tak jest. Tzn. takie są słowa naszej p. kierowniczki:) Kwestia rozporządzenia ewentualnej nadwyżki leży w gestii darczyńców- także słowa p. kierowniczki:) Sterylki bardzo ważna rzecz. Quote
Charly Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 Rybciu wstaw rozliczenie wpłat też w pierwszy post. na wątku zaraz zniknie w dżungli wpisów:) Quote
Rybc!a Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 Masz rację- już wstawiłam. :) Dziękujemy w imieniu Pachydera każdym darczyńcom :) Quote
Dark Lord Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Pachyderku, jeszcze będziesz piękny, a ci co cię wyzywają na starość zbrzydną i sami będą wyglądać jak hieny:diabloti:. Quote
yoko100 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 http://www.dogomania.pl/forum/f28/mielec-mega-olbrzym-jego-strach-jeszcze-wiekszy-lori-zywa-legenda-137612/ Cioteczki zajrzyjcie prosze Pachyder coraz lepiej wyglada :multi: Quote
Ajula Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 dawno Pachcia nie odwiedzałam, ale już jestem i przesyłam mu caluski :loveu: Quote
nika100 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 dostojny Pan P. :) to jest śliczny pies a będzie jeszcze piękniejszy !!! żadna hiena ! Quote
Asiaczek Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Nie widzę dokładnie, ale wydaje mi się, że i ciałka tez troche nabrał... Pzdr. Quote
Martali Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Dawno nie zaglądałam na wątek... a tu taka zmiana! :loveu: Ten pies to już inny pies! Przeszedł niewiarygodną metamorfozę! Nie dość, że cudnie wygląda, ciałka nabrał to jest weselszy i widać, że nie martwi się o jutro- czuje się bezpieczny i jest taki dostojny:loveu:. Zakochać się w nim nie jest trudno. ;) Jestem pewna, że kiedy już całkiem wyzdrowieje to domki się będą o niego kłócić. I słusznie. Powodzenia kochana psinko! I gratuluję uzbierania tak dużej sumy pieniędzy. ;) Pzdr. Quote
Rybc!a Posted May 15, 2009 Author Posted May 15, 2009 Rzeczywiście, Pachyder przybrał na wadze. Dzisiaj był na długim spacerze z Charly. :) Poszłam do niego z psimi przysmakami, ale nie zamierzał ich nawet spróbować. Chyba zaczyna robić się wybredny . :D Quote
Charly Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 byl na spacerku z naszą nową wolontariuszką- Gosia chyba:) Ja im tylko towarzyszylam z Toffikiem:) Przytyl, ale jeszcze troche kilosow przed nim- za to biega i skacze, tak jakby nic mu nie brakowalo. Spacer byl 1, 5 godzinny i zero zmęczenia. a byly i skoki i biegi- Pachyderk zawsze pierwszy:-o:loveu::multi: Quote
__Lara Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 Charly napisał(a):byl na spacerku z naszą nową wolontariuszką- Gosia chyba:) Ja im tylko towarzyszylam z Toffikiem:) Przytyl, ale jeszcze troche kilosow przed nim- za to biega i skacze, tak jakby nic mu nie brakowalo. Spacer byl 1, 5 godzinny i zero zmęczenia. a byly i skoki i biegi- Pachyderk zawsze pierwszy:-o:loveu::multi: Co za forma :loveu: Pachyderku, super :loveu::lol: Quote
Moniskaa Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 http://img142.imageshack.us/img142/682/dsc04821640x480.jpg chyba ten przystojniaczek ma cos z ONka? :loveu: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Wiecie co, tak się zastanawiam, czy te zmiany skótne zarosną do końca sierścią? Jak myślicie? Bo moze skóra i cebulki sa juz tak uszkodzone, że moga zostać łyse placki. Nie wiem... Pzdr. Quote
Recommended Posts