m_orsetti Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Asiaczek napisał(a):Wiecie co, tak się zastanawiam, czy te zmiany skótne zarosną do końca sierścią? Jak myślicie? Bo moze skóra i cebulki sa juz tak uszkodzone, że moga zostać łyse placki. Nie wiem... Pzdr. Zarosną. Zobaczysz. M. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Pachyderek na najnowszych fotkach to już inny ,szczęśliwy pies. :loveu: Zdrowiej dalej Pachyderku ! :thumbs::thumbs: Quote
Asiaczek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Vitka napisał(a):Myślę, że sierść odrośnie, bo na gołych plackach widać już meszek w niektórych miejscach! :loveu::multi: O, to dobrze!:lol: Wiesz, na fotkach to ja niedokładnie widzę...:cool3: Pzdr. Quote
Vitka Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Myślę, że sierść odrośnie, bo na gołych plackach widać już meszek w niektórych miejscach! :loveu::multi: Quote
Charly Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Najbardziej urzeka mnie spojrzenie tego psa. Pachulek nie jest już taki zrezygnowany. Czynnie uczestniczy w życiu schroniska tzn. jak przystalo na psa skacze i szczeka.... Działka jego sąsiadka i Fabio z przodu podnoszą raban, jak tylko ktoś się pojawi i Pachyderek oczywiscie też:loveu::-D W ogóle można go tylko chwalić. Jako jeden z niewielu piesków ( tylko Działka jeszcze jest taka grzeczna) nie porwał na kawałki czy wywlokł swojego posłanka..Cała reszta rwie wszytko na strzępy lub wywala z budy i na zewnątrz się znęca nad posłankami:mad::lol: Quote
__Lara Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Charly napisał(a):Najbardziej urzeka mnie spojrzenie tego psa. Pachulek nie jest już taki zrezygnowany. Czynnie uczestniczy w życiu schroniska tzn. jak przystalo na psa skacze i szczeka.... Działka jego sąsiadka i Fabio z przodu podnoszą raban, jak tylko ktoś się pojawi i Pachyderek oczywiscie też:loveu::-D W ogóle można go tylko chwalić. Jako jeden z niewielu piesków ( tylko Działka jeszcze jest taka grzeczna) nie porwał na kawałki czy wywlokł swojego posłanka..Cała reszta rwie wszytko na strzępy lub wywala z budy i na zewnątrz się znęca nad posłankami:mad::lol: :evil_lol: bo to widać mądra psinka, ma mądre spojrzenie :lol: i ta kochana mordka :loveu: Quote
lunarmermaid Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Śliczny się zrobił i taki bardziej radosny! Widać,że jest ciekawy świata. Quote
Ajula Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 to prawda, że ma mądre spojrzenie jeszcze trochę chudy i postrzępiony, ale i tak wspaniały :loveu: Quote
Rybc!a Posted May 22, 2009 Author Posted May 22, 2009 Charly napisał(a):Jako jeden z niewielu piesków ( tylko Działka jeszcze jest taka grzeczna) nie porwał na kawałki czy wywlokł swojego posłanka..Cała reszta rwie wszytko na strzępy lub wywala z budy i na zewnątrz się znęca nad posłankami:mad::lol: Haha, Charly, przy najbliższej okazji zobacz, jak śmiesznie Pachcio wygryza swoją gąbkę . :D Dzisiaj urwisa na tym przyłapałam, ale to prawda. U niego to posłanko trzyma się wyyyjątkoowo długo. :D Quote
Charly Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 widzialam widzialam:lol: On to pazurkami chyba tak poszarpał- ale i tak super wyglada:lol:. Drań Fabio i Otylka od razy wywalili. Nero porwał na kawałki i śpi na tym teraz:roll: Quote
MyrkurDagur Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Pachyderku :loveu: Masz niezwykle urzekającą mordkę :loveu: Jest taka łagodna i niesamowicie piękna... Quote
Ajula Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 jaki piękny :iloveyou: ale co ma takie czerwone na szyi? jakby krew? Quote
mysza 1 Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Możliwe, że rozdrapał się, pewnie do strasznie swędzi ta skóra. Dobre są obroże Advocate na takie schorzenia, może mu kupić? Quote
Vitka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Pachcio miał inną przygodę. ;) Koleżance się nie spodobał, ale nic poważnego się nie stało, ma tylko maluśką rankę, która już się wygoiła. ;) A pisałam, ale post skoczył na poprzednią stronę, że to nie krew tylko jakaś maść (?) na ranę. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Pachyderku coraz lepiej i zdrowiej :loveu: wyglądasz :loveu: Quote
Vitka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 A wiecie jaki Pachcio jest spryciarz! :cool3: Cwaniak nie chce puścić głaszczącego, zagradza drogę jak chce się gdzieś odejść. Normalnie terrorysta :loveu: Ale oczywiście nie ma w nim cienie agresji! Tylko wpycha łepek pod ręce! :loveu: Quote
Ajula Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Vitka napisał(a):Tylko wpycha łepek pod ręce! :loveu: kochany słodziak :loveu: szkoda, że nie mogę go poznać osobiście..... Quote
Vitka Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Ależ możesz! :loveu: Zapraszamy do Elbląga :evil_lol: Quote
Ajula Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 trochę za daleko, żeby tak tylko wskoczyć na chwile :shake: Quote
Recommended Posts