Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asiaczek napisał(a):
Wiecie co, tak się zastanawiam, czy te zmiany skótne zarosną do końca sierścią? Jak myślicie?
Bo moze skóra i cebulki sa juz tak uszkodzone, że moga zostać łyse placki.
Nie wiem...

Pzdr.

Zarosną. Zobaczysz.

M.

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Vitka napisał(a):
Myślę, że sierść odrośnie, bo na gołych plackach widać już meszek w niektórych miejscach! :loveu::multi:

O, to dobrze!:lol:
Wiesz, na fotkach to ja niedokładnie widzę...:cool3:

Pzdr.

Posted

Najbardziej urzeka mnie spojrzenie tego psa. Pachulek nie jest już taki zrezygnowany. Czynnie uczestniczy w życiu schroniska tzn. jak przystalo na psa skacze i szczeka.... Działka jego sąsiadka i Fabio z przodu podnoszą raban, jak tylko ktoś się pojawi i Pachyderek oczywiscie też:loveu::-D W ogóle można go tylko chwalić. Jako jeden z niewielu piesków ( tylko Działka jeszcze jest taka grzeczna) nie porwał na kawałki czy wywlokł swojego posłanka..Cała reszta rwie wszytko na strzępy lub wywala z budy i na zewnątrz się znęca nad posłankami:mad::lol:

Posted

Charly napisał(a):
Najbardziej urzeka mnie spojrzenie tego psa. Pachulek nie jest już taki zrezygnowany. Czynnie uczestniczy w życiu schroniska tzn. jak przystalo na psa skacze i szczeka.... Działka jego sąsiadka i Fabio z przodu podnoszą raban, jak tylko ktoś się pojawi i Pachyderek oczywiscie też:loveu::-D W ogóle można go tylko chwalić. Jako jeden z niewielu piesków ( tylko Działka jeszcze jest taka grzeczna) nie porwał na kawałki czy wywlokł swojego posłanka..Cała reszta rwie wszytko na strzępy lub wywala z budy i na zewnątrz się znęca nad posłankami:mad::lol:

:evil_lol: bo to widać mądra psinka, ma mądre spojrzenie :lol: i ta kochana mordka :loveu:

Posted

Charly napisał(a):
Jako jeden z niewielu piesków ( tylko Działka jeszcze jest taka grzeczna) nie porwał na kawałki czy wywlokł swojego posłanka..Cała reszta rwie wszytko na strzępy lub wywala z budy i na zewnątrz się znęca nad posłankami:mad::lol:

Haha, Charly, przy najbliższej okazji zobacz, jak śmiesznie Pachcio wygryza swoją gąbkę . :D Dzisiaj urwisa na tym przyłapałam, ale to prawda. U niego to posłanko trzyma się wyyyjątkoowo długo. :D

Posted

widzialam widzialam:lol: On to pazurkami chyba tak poszarpał- ale i tak super wyglada:lol:. Drań Fabio i Otylka od razy wywalili. Nero porwał na kawałki i śpi na tym teraz:roll:

Posted

Pachcio miał inną przygodę. ;) Koleżance się nie spodobał, ale nic poważnego się nie stało, ma tylko maluśką rankę, która już się wygoiła. ;)

A pisałam, ale post skoczył na poprzednią stronę, że to nie krew tylko jakaś maść (?) na ranę.

Posted

A wiecie jaki Pachcio jest spryciarz! :cool3:
Cwaniak nie chce puścić głaszczącego, zagradza drogę jak chce się gdzieś odejść. Normalnie terrorysta :loveu: Ale oczywiście nie ma w nim cienie agresji! Tylko wpycha łepek pod ręce! :loveu: