Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pachyderku jaki Ty jesteś śliczny :loveu:

On ma taką przesympatyczną tą mordunię, że patrząc na te zdjęcia ma się wielką ochotę go wymiziać :loveu: Mam nadzieję, że z takimi pięknymi zdjęciami to on błyskawicznie domek znajdzie.

Posted

[quote name='marysia55']

ile ten pies ma wdzięczności w oczach i miłości do ludzi:loveu:

On tym swoim wzrokiem powali najwiekszego twardziela:razz: U mnie już jeden twardziel padł z wrazenia porażony jego urokiem:loveu:

Posted

Porównując pierwsze i ostatnie zdjęcia widać już dużą różnicę w wyglądzie psiaka. Jestem pewna, że będzie jeszcze piękniejszy. Dawniej pewnie bym w to nie uwierzyła, ale po obejrzeniu zdjęć psów i kotów w wątku metamorfozy jestem w stanie uwierzyć we wszystkie cuda ;)

Posted

Pachcio jest piękny :loveu: duży chłopak z niego
zdjęcia super!
a te z łapeczkami wystającymi z budy to już się nie mówi :iloveyou:
uszy jak pięknie stoją

Posted

W tej chwili mogę powiedzieć, że dotychczasowe leczenie Pachydera to dla schroniska koszt 700zł .

Będzie miał robione badania endokrynologiczne, które wykażą pozostałe dolegliwości, na co też będzie leczony i na co też potrzebujemy pieniążków.

Posted

Leyla napisał(a):
On tym swoim wzrokiem powali najwiekszego twardziela:razz: U mnie już jeden twardziel padł z wrazenia porażony jego urokiem:loveu:

Mamy się doszukiwać jakichs podtekstów...?:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Mamy się doszukiwać jakichs podtekstów...?:lol:

Pzdr.

:roflt::roflt:nieeee...tak tylko mówię ...że jest czarujący:eviltong:

Posted

[quote name='monika083']Kochani ,wybaczcie ale bardzo pilna sprawa ..sunie chca otruc ,mamy dt ale za 15 zl/msc ,blagamy o pomoc ...na watku straszne puski a tutaj tyle dobrych Dusz ,pomozcie :
http://www.dogomania.pl/forum/f28/bransk-shivia-suczka-przypominajaca-shar-peia-pilnie-tymczas-walesa-sie-po-miescie-135556/index16.html#post12245707

No to do już ..działamy!!!! co można na teraz??? gdzie ona teraz jest?? jak to otruć??