Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Dostałam taką wiadomośc:

Chcę pomóc,proszę napisać jaka jest diagnoza weterynaryjna,podać koszty związane z rechabilitacją i koszty potrzeb bieżących związanych z utrzymaniem psa,ewentualnie podać co należy mu zakupić(karma,posłanie itd).Deklaruję swoją pomoc na ile to będzie tylko możliwe!

Co mam odpisac?

Posted

Rybcia pisala ze rozliczenie będzie 10 maja.

Odpowiedzi na bieżące pytania z pewnością może udzielic pani Jola- kierowniczka schroniska w Elbągu.

Posted

Dla Pachydera przydadzą się jakieś lepsze PUSZKI- czyli lepsza, mokra karma.
Chłopak lubi je zdecydowanie bardziej, niż karmę suchą, a musi przybrać na wadze .

Posted

Dotarły w tygodniu pieniążki z bazarku za książki od MARUDA666 (książka już wysłana) oraz od zebrazebra, której spróbuję książkę wysłać jutro.
Przelew dla Pachyderka na sumę 45 zł już zleciłam, ale pewnie dojdzie w poniedziałek.
Dziękuję za udział w bazarku:loveu:.

Posted

Izabela124. napisał(a):
W takim razie co mam odpisac na tego maila?

ta osoba może jak rybcia pisze przeslac puszkową dobrą karmę dla Pachyderka. Może najlepiej niech zadzwoni do p. Joli i zapyta

Posted

Pachyderek ma swoją budę, w której czuje się jak królewicz. Wygrzewa się na słońcu, bardzo to lubi. Gdy mu za gorąco, idzie w cień lub wyleguje się w swoim "apartamencie" :)
Zawsze ma przy sobie świeżą wodę i karmę. Przybrał na wadze, choć dalej jest drobniutki .

Vitka robiła dziś pełno zdjęć. Czekajcie cierpliwie, na pewno wieczorem będą :)

Posted

ale biedactwo !!
jak on musiał cierpieć przez tych okrutnych ludzi nie wiem co bym im zrobiła :mad:
jak można ??a przede wszystkim PO CO???
nie rozumiem takich ludzi!!:angryy: