Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='marysia55']dla tych wszystkich co tak myślą :

To tylko pies, Tak mówisz ? Tylko pies... A ja ci powiem... że pies, to często więcej niż człowiek. On nie ma duszy mówisz ? Popatrz jeszcze raz! Psia dusza większa jest od psa, I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie.

Psia dusza - tak myślę , jest o wiele głębsza , bardziej czysta i piękniejsza , od duszy wielu ludzi......... :roll:
dlatego nie mogę się pogodzić z tym , co mówi wielu ludzi ... to TYLKO pies..... :angryy:

Posted

Vitka napisał(a):
teraz testuję ImageShack ;)

Dorota, ale oni MUSZĄ odblokować Ci te zdjęcia, jeśli rzeczywiście zapłaciłaś.
Ja też nie miałam zdjęć od razu- musiałam do nich napisać i poninformować, że wpłaciłam tego i tego dnia, a moje zdjęcia wciąż są zablokowane.. Po napisaniu wszystkie zdjęcia się ukazały :)

Posted

No tak, ale trudno wymagac od Vitki,zeby powrzucała tych kilkaset zdjec znów na Imageshack, skotro napracowała sie na Fotosiku.
Zdjecia musza powrócić, bo sa nw wielu wątkach i szkoda po prostu jej pracy.
Rybcia ma dobry pomysł- trzeba napisac do nich/.

Posted

pofrunęło tym razem 100 zł - Gacusiowa "zaopatrzyła się" u mnie w obróżki i jeszcze dołożyła spore co nieco:loveu: więc przelew okrąglutki;)

Posted

Pachyder przy budzie, na dworze to najpiękniejszy widok jaki miałam przyjemność oglądać w tym miesiącu! Rewelacja!
Zaraz same / sami zobaczycie!!! :loveu:

Myślę, że do ogłaszania jeszcze długa droga. :roll:

Posted

On nie wie wcale, że jest chory:multi:. Siedzi sobie na trawce, na swieżym powietrzu, skacze, szczeka na wszystko wokól. Prezentuje się zupelnie inaczej niż kiedys. Siedzi niesamowicie wytworni. lapki złożone, uszka w górę, główa podniesiona. To zupełnie inny piesek:loveu:. Na fizyczną przemianę trzeba troszkę poczekac jeszcze. Ale psychicznie zrobił wielkie postępy:)