agaga21 Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 wrzucaj na tinypic.com tam działa i nie blokują;) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted April 19, 2009 Posted April 19, 2009 [quote name='marysia55']dla tych wszystkich co tak myślą : To tylko pies, Tak mówisz ? Tylko pies... A ja ci powiem... że pies, to często więcej niż człowiek. On nie ma duszy mówisz ? Popatrz jeszcze raz! Psia dusza większa jest od psa, I kiedy się uśmiechasz do niej Ona się huśta na ogonie. Psia dusza - tak myślę , jest o wiele głębsza , bardziej czysta i piękniejsza , od duszy wielu ludzi......... :roll: dlatego nie mogę się pogodzić z tym , co mówi wielu ludzi ... to TYLKO pies..... :angryy: Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 Vitka napisał(a):teraz testuję ImageShack ;) ja od samego piczatku jestem na Image i jestem zadowolona.:lol: pzdr. Quote
Rybc!a Posted April 20, 2009 Author Posted April 20, 2009 Vitka napisał(a):teraz testuję ImageShack ;) Dorota, ale oni MUSZĄ odblokować Ci te zdjęcia, jeśli rzeczywiście zapłaciłaś. Ja też nie miałam zdjęć od razu- musiałam do nich napisać i poninformować, że wpłaciłam tego i tego dnia, a moje zdjęcia wciąż są zablokowane.. Po napisaniu wszystkie zdjęcia się ukazały :) Quote
Asiaczek Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 A w ImageShack'u nie ma zadnego blokowania fotek... uzywa sie programu bezpłatnie.:lol: pzdr. Quote
kordonia Posted April 20, 2009 Posted April 20, 2009 No tak, ale trudno wymagac od Vitki,zeby powrzucała tych kilkaset zdjec znów na Imageshack, skotro napracowała sie na Fotosiku. Zdjecia musza powrócić, bo sa nw wielu wątkach i szkoda po prostu jej pracy. Rybcia ma dobry pomysł- trzeba napisac do nich/. Quote
taks Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 pofrunęło tym razem 100 zł - Gacusiowa "zaopatrzyła się" u mnie w obróżki i jeszcze dołożyła spore co nieco:loveu: więc przelew okrąglutki;) Quote
Vitka Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 Pięknie dziękuję w imieniu kochanego Pachydziocha! :loveu: Zdjęcia już są. Pojawiły się ;) Quote
Ajula Posted April 21, 2009 Posted April 21, 2009 płakać się chce, jak patrzę na niego szczęscie, że już bezpieczny i w dobrych rękach Quote
Rybc!a Posted April 21, 2009 Author Posted April 21, 2009 Więc wszystkie wpłaty, które wpływają w kwietniu, będą rozliczone 10 maja i w okolicach tego dnia wszystko tu napiszę :) Quote
chita Posted April 22, 2009 Posted April 22, 2009 Vitka napisał(a): Zdjęcia już są. Pojawiły się ;) poprosty piekny:loveu:to bedzie kolejny faworyt w dziale metamorfozy:razz: Quote
Ajula Posted April 23, 2009 Posted April 23, 2009 Pachciu kochany, a Ty gdzie się podziewasz?? do góry na spacerek :Dog_run: Quote
Rybc!a Posted April 24, 2009 Author Posted April 24, 2009 Pachyder, gdy świeci słońce, całymi dniami jest na dworze :) Quote
Asiaczek Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 i bardzo dobrze. słonce potrafi zdzialac cuda przy chorobach skory. mam nadzieje, ze i P. pomoZe. pzdr. Quote
Ajula Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 to fajnie, niech się cieszy chłopak słoneczkiem :lol: a inne ogoniaste go polubiły? Quote
mysza 1 Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Matko, jaki biedak, dobrze, że już wygląda lepiej. Czy już czas na ogłaszanie go czy jeszcze musi się podgoić? Quote
Vitka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Pachyder przy budzie, na dworze to najpiękniejszy widok jaki miałam przyjemność oglądać w tym miesiącu! Rewelacja! Zaraz same / sami zobaczycie!!! :loveu: Myślę, że do ogłaszania jeszcze długa droga. :roll: Quote
Vitka Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 Za jakieś 10 minut wgrają się zdjęcia! Wtedy nie poznacie Pachydera :loveu: Quote
Charly Posted April 24, 2009 Posted April 24, 2009 On nie wie wcale, że jest chory:multi:. Siedzi sobie na trawce, na swieżym powietrzu, skacze, szczeka na wszystko wokól. Prezentuje się zupelnie inaczej niż kiedys. Siedzi niesamowicie wytworni. lapki złożone, uszka w górę, główa podniesiona. To zupełnie inny piesek:loveu:. Na fizyczną przemianę trzeba troszkę poczekac jeszcze. Ale psychicznie zrobił wielkie postępy:) Quote
Recommended Posts