irenaka Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 ania z poznania napisał(a):Agata, jak się kiedyś obudzicie i nie będziecie mogli zejść z góry bo nie będzie ostatnich stopni to dzwońcie!!!! Etna jest anioł, zwalimy na korniki!!! Quote
ania z poznania Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 irenaka napisał(a):Etna jest anioł, zwalimy na korniki!!! :diabloti::evil_lol::diabloti: JASNE, na to nie wpadłam!!!! Quote
mariamc Posted December 18, 2009 Posted December 18, 2009 Schody,miam, miam...... Przyjechała wanna do kąpieli psów. Szkoda ,że Piękna jedzie do domku.. Jeszcze będziecie do mnie przyjeżdżać ,razem z psiórami, na wspólną rehabilitację. Wanna jest przezroczysta , nie tylko Ab-agnieszka ma z ukradzionej kasy takie luxusy,nasze psy też. Quote
ania z poznania Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Rozmawiałam przed chwilą z Agatą: JEST W DRODZE PO ETNUSIĘ!!!!! [SIZE=4]Dziewczyny, trzymajcie mocno kciuki, żeby się dogadała z Lecterem :kciuki:!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='ania z poznania']Rozmawiałam przed chwilą z Agatą: JEST W DRODZE PO ETNUSIĘ!!!!! [SIZE=4]Dziewczyny, trzymajcie mocno kciuki, żeby się dogadała z Lecterem :kciuki:!!!!!!!!!!!!!!!! .......... :kciuki: Quote
irenaka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
mariamc Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Etna pojechała do domu!!!! Trochę warczała na Lectera ale koniecznie chciała wejść do samochodu, natychmiast. Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 czekamy na wieści z podróży i pierwszych chwil razem Quote
fioneczka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 czyli rodzina Agaty się powiększyła ... oby psiaki dogadały się pomiędzy sobą ETNA Ty nie bądź głupia ... kochasz Danusię na 100% ale Danusia może Cię odwiedzać w twoim własnym kochającym domu ... wiec przestań warczeć laluniu ;) Quote
Asior Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 a ja nawet mam zdjęcie na komórce Etny w aucie :p Quote
agnieszka32 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Asior napisał(a):a ja nawet mam zdjęcie na komórce Etny w aucie :p I ja też :multi: Przed chwilą skończyłam rozmawiać z Agatką - mam świeże wiadomości :cool3: Cała rodzinka jedzie właśnie do domku - Lecter siedzi obrażony w bagażniku :evil_lol:, a Etnusia grzecznie leży między przednim a tylnym siedzeniem w nogach Agaty, łepek trzyma na podłokietniku i cały czas wpatrzona jest w Karola - męża Agaty, czyli w swojego nowego tatusia :loveu: Oj, coś czuję, że Etna już sobie wybrała swojego Pana :cool3::diabloti: Etna strasznie się cieszyła, latała od jednego członka rodziny do drugiego, rozdając sowicie buziaczki, niunia kochana :loveu::loveu::loveu: Agata postara się najszybciej jak tylko będzie mogła, czyli zapewne w poniedziałek, wkleić fotki psiaków. Teraz musimy trzymać kciuki, aby do Świąt psiaki się w miarę dogadały, by Święta minęły wszystkim spokojnie. Ale znając anielski charakter Lecterka - myślę, że nie będzie z tym większych problemów ;) Quote
Asior Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 moja kochana Etnusia :placz: Musisz być grzeczna dziołcha!!!!! A najważniejsze jeszcze jak zareaguje na Młodego Agaty.... Quote
agnieszka32 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Asior napisał(a):moja kochana Etnusia :placz: Musisz być grzeczna dziołcha!!!!! A najważniejsze jeszcze jak zareaguje na Młodego Agaty.... Masz na myśli Kamilka? Synek Agaty pojechał razem z nimi, Etnusia zacałowała go prawie na śmierć :evil_lol::loveu: Quote
Asior Posted December 19, 2009 Author Posted December 19, 2009 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: no nie mów!! Danusia chyba nam podmieniła charakterek Etny :) Quote
irenaka Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 :placz::placz::placz: To z radości dziewczyny!!! Danusiu! Dziękuję Ci pięknie za opiekę nad Etną!!! Quote
agnieszka32 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 Dostałam sms od agagi21: "Pierwsze spięcie za nami. Nawrzeszczałam i każde grzecznie poszło na swoje posłanko. Teraz Misio strasznie obrażony, a Etna jakby nic się nie stało. Zafascynowana Kamila pokojem i zabawkami! Psy leżą na podłodze po oby stronach, ja na tapczanie pilnuję jak Kamil się bawi." :loveu: Mam też zdjęcie wysłane mms-em, ale nie mogę wstawić :shake: Czy ktoś mógłby pomóc mi? Mogę je przesłać do kogoś, kto mógłby tutaj wstawić ...:p Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='agnieszka32']Dostałam sms od agagi21: "Pierwsze spięcie za nami. Nawrzeszczałam i każde grzecznie poszło na swoje posłanko. Teraz Misio strasznie obrażony, a Etna jakby nic się nie stało. Zafascynowana Kamila pokojem i zabawkami! Psy leżą na podłodze po oby stronach, ja na tapczanie pilnuję jak Kamil się bawi." :loveu: Mam też zdjęcie wysłane mms-em, ale nie mogę wstawić :shake: Czy ktoś mógłby pomóc mi? Mogę je przesłać do kogoś, kto mógłby tutaj wstawić ...:p wyślij mi fote na maila [email protected] Quote
agnieszka32 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja']wyślij mi fote na maila [email protected] Alicja, ja mogę Ci wysłać jedynie na komórkę, bo to jest mms i z komórki nic nie mogę wstawić. Z maila to umiem wstawiać, z tym problemów nie mam :evil_lol: A Ty już sobie z tym zdjęciem z komórki pewnie poradzisz, co?:loveu: Podaj mi swój numer na PW, co Ci zaraz wyślę tego mmsa. Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='agnieszka32']Alicja, ja mogę Ci wysłać jedynie na komórkę, bo to jest mms i z komórki nic nie mogę wstawić. Z maila to umiem wstawiać, z tym problemów nie mam :evil_lol: A Ty już sobie z tym zdjęciem z komórki pewnie poradzisz, co?:loveu: Podaj mi swój numer na PW, co Ci zaraz wyślę tego mmsa. z komórki musi Ci sie dać na maila wysłac to i do siebie dasz rade ;) Quote
agnieszka32 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 [quote name='Alicja']z komórki musi Ci sie dać na maila wysłac to i do siebie dasz rade ;) No właśnie nie mogę wysłać i to jest ten problem, próbowałam już na 3 swoje konta mailowe wysyłać i pokazuje mi wiadomość, że się wysłać nie udało i że mam jakiś kod zabezpieczający włączony, a ja nie mam pojęcia o jakim kodzie ta durna komórka do mnie mówi :placz::placz::placz: Quote
Alicja Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 agnieszka32 napisał(a):No właśnie nie mogę wysłać i to jest ten problem, próbowałam już na 3 swoje konta mailowe wysyłać i pokazuje mi wiadomość, że się wysłać nie udało i że mam jakiś kod zabezpieczający włączony, a ja nie mam pojęcia o jakim kodzie ta durna komórka do mnie mówi :placz::placz::placz: mam póki co to samo ...a na starej zwykłej komórce sie dawało :( Quote
agnieszka32 Posted December 19, 2009 Posted December 19, 2009 O, super Asior - tego zdjęcia nie miałam :lol: A Alicji wysłałam inne - zaraz na pewno wstawi :loveu: Quote
Recommended Posts