Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ania z poznania napisał(a):
Agata, jak się kiedyś obudzicie i nie będziecie mogli zejść z góry bo nie będzie ostatnich stopni to dzwońcie!!!!

Etna jest anioł, zwalimy na korniki!!!

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Schody,miam, miam......

Przyjechała wanna do kąpieli psów. Szkoda ,że Piękna jedzie do domku..

Jeszcze będziecie do mnie przyjeżdżać ,razem z psiórami, na wspólną rehabilitację.

Wanna jest przezroczysta , nie tylko Ab-agnieszka ma z ukradzionej kasy takie luxusy,nasze psy też.

Posted

[quote name='ania z poznania']Rozmawiałam przed chwilą z Agatą:

JEST W DRODZE PO ETNUSIĘ!!!!!

[SIZE=4]Dziewczyny, trzymajcie mocno kciuki, żeby się dogadała z Lecterem :kciuki:!!!!!!!!!!!!!!!!

.......... :kciuki:

Posted

czyli rodzina Agaty się powiększyła ... oby psiaki dogadały się pomiędzy sobą

ETNA Ty nie bądź głupia ... kochasz Danusię na 100% ale Danusia może Cię odwiedzać w twoim własnym kochającym domu ... wiec przestań warczeć laluniu ;)

Posted

Asior napisał(a):
a ja nawet mam zdjęcie na komórce Etny w aucie :p

I ja też :multi:

Przed chwilą skończyłam rozmawiać z Agatką - mam świeże wiadomości :cool3:
Cała rodzinka jedzie właśnie do domku - Lecter siedzi obrażony w bagażniku :evil_lol:, a Etnusia grzecznie leży między przednim a tylnym siedzeniem w nogach Agaty, łepek trzyma na podłokietniku i cały czas wpatrzona jest w Karola - męża Agaty, czyli w swojego nowego tatusia :loveu: Oj, coś czuję, że Etna już sobie wybrała swojego Pana :cool3::diabloti:

Etna strasznie się cieszyła, latała od jednego członka rodziny do drugiego, rozdając sowicie buziaczki, niunia kochana :loveu::loveu::loveu:

Agata postara się najszybciej jak tylko będzie mogła, czyli zapewne w poniedziałek, wkleić fotki psiaków. Teraz musimy trzymać kciuki, aby do Świąt psiaki się w miarę dogadały, by Święta minęły wszystkim spokojnie. Ale znając anielski charakter Lecterka - myślę, że nie będzie z tym większych problemów ;)

Posted

Asior napisał(a):
moja kochana Etnusia :placz:
Musisz być grzeczna dziołcha!!!!!
A najważniejsze jeszcze jak zareaguje na Młodego Agaty....

Masz na myśli Kamilka?
Synek Agaty pojechał razem z nimi, Etnusia zacałowała go prawie na śmierć :evil_lol::loveu:

Posted

Dostałam sms od agagi21:

"Pierwsze spięcie za nami. Nawrzeszczałam i każde grzecznie poszło na swoje posłanko.
Teraz Misio strasznie obrażony, a Etna jakby nic się nie stało.
Zafascynowana Kamila pokojem i zabawkami!
Psy leżą na podłodze po oby stronach, ja na tapczanie pilnuję jak Kamil się bawi."
:loveu:

Mam też zdjęcie wysłane mms-em, ale nie mogę wstawić :shake:
Czy ktoś mógłby pomóc mi? Mogę je przesłać do kogoś, kto mógłby tutaj wstawić ...:p

Posted

[quote name='agnieszka32']Dostałam sms od agagi21:

"Pierwsze spięcie za nami. Nawrzeszczałam i każde grzecznie poszło na swoje posłanko.
Teraz Misio strasznie obrażony, a Etna jakby nic się nie stało.
Zafascynowana Kamila pokojem i zabawkami!
Psy leżą na podłodze po oby stronach, ja na tapczanie pilnuję jak Kamil się bawi."
:loveu:

Mam też zdjęcie wysłane mms-em, ale nie mogę wstawić :shake:
Czy ktoś mógłby pomóc mi? Mogę je przesłać do kogoś, kto mógłby tutaj wstawić ...:p

wyślij mi fote na maila
[email protected]

Posted

[quote name='Alicja']wyślij mi fote na maila
[email protected]

Alicja, ja mogę Ci wysłać jedynie na komórkę, bo to jest mms i z komórki nic nie mogę wstawić. Z maila to umiem wstawiać, z tym problemów nie mam :evil_lol:
A Ty już sobie z tym zdjęciem z komórki pewnie poradzisz, co?:loveu:
Podaj mi swój numer na PW, co Ci zaraz wyślę tego mmsa.

Posted

[quote name='agnieszka32']Alicja, ja mogę Ci wysłać jedynie na komórkę, bo to jest mms i z komórki nic nie mogę wstawić. Z maila to umiem wstawiać, z tym problemów nie mam :evil_lol:
A Ty już sobie z tym zdjęciem z komórki pewnie poradzisz, co?:loveu:
Podaj mi swój numer na PW, co Ci zaraz wyślę tego mmsa.

z komórki musi Ci sie dać na maila wysłac to i do siebie dasz rade ;)

Posted

[quote name='Alicja']z komórki musi Ci sie dać na maila wysłac to i do siebie dasz rade ;)

No właśnie nie mogę wysłać i to jest ten problem, próbowałam już na 3 swoje konta mailowe wysyłać i pokazuje mi wiadomość, że się wysłać nie udało i że mam jakiś kod zabezpieczający włączony, a ja nie mam pojęcia o jakim kodzie ta durna komórka do mnie mówi :placz::placz::placz:

Posted

agnieszka32 napisał(a):
No właśnie nie mogę wysłać i to jest ten problem, próbowałam już na 3 swoje konta mailowe wysyłać i pokazuje mi wiadomość, że się wysłać nie udało i że mam jakiś kod zabezpieczający włączony, a ja nie mam pojęcia o jakim kodzie ta durna komórka do mnie mówi :placz::placz::placz:

mam póki co to samo ...a na starej zwykłej komórce sie dawało :(