mdk8 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 48 minut temu, agat21 napisał: Trevor już nie ma rozwolnienia, wszystko w porządku :) Tylko jeszcze wciąż nie szczeknął ani razu. To chyba znaczy, że jeszcze nie czuje się tam u siebie, nie broni domu i bliskich. Jeszcze trochę czasu musi upłynąć. Mój radysiak Roki jest z nami 14 m-cy i nie szczeka pod drzwiami w ogóle. Nawet nie wychodzi nas witać tylko jak się ktoś odezwie to przyjdzie i się cieszy. Ogólnie to taki strachajło :) wszystkiego się boi. Nawet jak pada duży deszcz i wali w daszek to chowa się w łazience. Na początku bał się szczotki i mopa . :( Na szczęście to przeszło i już jest ok . Natomiast Artasek (*) szczekał i leciał do drzwi na każdy najmniejszy hałas . No i witał nas całym sobą . Quote
konfirm31 Posted July 3, 2019 Posted July 3, 2019 Bliss (nasza ONka adoptowana ze schroniska), przez pół roku nie szczekała. Teraz, szczeka tylko na działce, pod płotem, za to z ogromnym zaangażowaniem. W domu, nadal nie. Lerka, przygarnięta z ulicy, szczeka od początku i głównie w domu. Quote
agat21 Posted July 3, 2019 Author Posted July 3, 2019 Tak, jasne. Wiadomo, ze różnie psy reagują. Porównuję trochę zachowanie Tevora z hotelu, gdzie po paru dniach potrafił zaszczekać na inne psy przechodzące obok domu. Ale tu, gdzie teraz mieszka jest chyba mało psów po sąsiedzku, więc w sumie powodów do szczekania może nie być wcale ;)) Quote
Nadziejka Posted July 4, 2019 Posted July 4, 2019 Dnia 30.06.2019 o 10:07, Nadziejka napisał: Rozliczony 54 zl. Dziekuje - Dla Ciebie Trevorku-Nadziejkowe roznosci.do 22 maja g 24.00 Z kramku dla Trewunia 54 zl poslalam ku Tobie Agato bediesz miec na koncie 1 lipca Trewuniu sciskam sciskam za wszystko Agatko prosze o potwierdzenie na bazarku zakonczonym Quote
agat21 Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 1 godzinę temu, Nadziejka napisał: Agatko prosze o potwierdzenie na bazarku zakonczonym Dziękuję pięknie, właśnie sprawdziłam konto - 54 zł wpłynęły. Bardzo bardzo dziękuję. Zaraz potwierdzę na bazarku. Quote
agat21 Posted July 4, 2019 Author Posted July 4, 2019 A ja dostałam dziś zdjęcie Trevora na nowym posłaniu i przez te problemy na dogo nie wstawię :( Quote
Aldrumka Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 zapraszam na bazarek, który mam nadzieję pomoże pokryć koszty operacji https://www.dogomania.com/forum/topic/350179-dla-dziewczynki-i-jej-mamy-trochę-ciuszków-letnich-mamy-na-operację-trevora-do-10-lipca-2100/?failedReply=1 Quote
agat21 Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 2 godziny temu, Aldrumka napisał: zapraszam na bazarek, który mam nadzieję pomoże pokryć koszty operacji https://www.dogomania.com/forum/topic/350179-dla-dziewczynki-i-jej-mamy-trochę-ciuszków-letnich-mamy-na-operację-trevora-do-10-lipca-2100/?failedReply=1 Ślicznie dziękuję Aldrumko :* Quote
agat21 Posted July 5, 2019 Author Posted July 5, 2019 Skoro wreszcie można, to wstawiam hurtem :)) A teraz nowe posłanko Trevora 3 1 Quote
b-d Posted July 5, 2019 Posted July 5, 2019 2 godziny temu, agat21 napisał: Trevorek to naprawdę bardzo zrównoważony pies - niektóre psy niezbyt lubią jak ktoś się nad nimi tak pochyla z góry. Ale całe szczęście tutaj jest wszystko ok. :-) A tak z innej beczki - tak się po cichu zastanawiam, czy Państwo nie czytali cały czas tego wątku Trevora tutaj. ;-) Quote
agat21 Posted July 7, 2019 Author Posted July 7, 2019 Dnia 5.07.2019 o 23:44, b-d napisał: Trevorek to naprawdę bardzo zrównoważony pies - niektóre psy niezbyt lubią jak ktoś się nad nimi tak pochyla z góry. Ale całe szczęście tutaj jest wszystko ok. :-) A tak z innej beczki - tak się po cichu zastanawiam, czy Państwo nie czytali cały czas tego wątku Trevora tutaj. ;-) Trevor lubi kazdy rodzaj zainteresowania swoją osobą :) Sam się często kładzie domagając pieszczot. Dlaczego myślisz, że państwo Trevora czytali wątek? Quote
b-d Posted July 7, 2019 Posted July 7, 2019 1 godzinę temu, agat21 napisał: Trevor lubi kazdy rodzaj zainteresowania swoją osobą :) Sam się często kładzie domagając pieszczot. Dlaczego myślisz, że państwo Trevora czytali wątek? Poczciwa psina. :-) Tak sobie myślę, bo tak dość elastycznie reagowali (okazali sie swietnym domem) - my tutaj ( w niektórych przypadkach) byliśmy tacy sceptyczni.. Ale tak mi to tylko przyszło do glowy- tylko taka myśl - nic poważnego. Quote
Tyśka) Posted July 8, 2019 Posted July 8, 2019 Nie było mnie chwilę i takie wieści mnie ominęły :) Bardzo się cieszę, że domek dostał szansę - czułam, że nie warto skreślać od razu :) Świetnie, że Trevorek już zmienił lokum, że za długo nie czekał; widać, że szybko przywiązuje się do ludzi... trzymam kciuki, aby w miarę sprawnie przekonał się, że jego Rodzina go kocha i nie odda nikomu :) I tak myślę, że faktycznie może warto wesprzeć Państwo z operacją. Tyle, ile uzbiera się oczywiście z bazarków i o ile T. będzie na plus. 1 Quote
agat21 Posted July 9, 2019 Author Posted July 9, 2019 Zabieg Trevora odbędzie się jak najszybciej znajdzie się wolny termin, chyba jeszcze w tym tygodniu. Nie ma co czekać, mięśnie łapki Trevora nie poprawiają się. Quote
agat21 Posted July 13, 2019 Author Posted July 13, 2019 Trevor jest coraz radośniejszy i otwarty w nowym domu :) Dzieci coraz bardziej się do niego przywiązują. Takie wieści dziś otrzymałam z jego domu. Zabieg stawu biodrowego odbędzie się za 1,5 tygodnia. Poprosiłam o jakieś zdjęcie z dzisiaj. Jak dostanę, i dogo pozwoli, wstawię tu od razu :)) Quote
kiyoshi Posted July 13, 2019 Posted July 13, 2019 27 minut temu, agat21 napisał: Trevor jest coraz radośniejszy i otwarty w nowym domu :) Dzieci coraz bardziej się do niego przywiązują. Takie wieści dziś otrzymałam z jego domu. Zabieg stawu biodrowego odbędzie się za 1,5 tygodnia. Poprosiłam o jakieś zdjęcie z dzisiaj. Jak dostanę, i dogo pozwoli, wstawię tu od razu :)) jejku...oby piesio zniósł zabieg jak najlepiej....i jak najszybciej doszedł do siebie Trzymam kciuki. SUper, że dzieci pokochały Trevorka a on swoją nową rodzine :) czekamy na zdjęcia by nacieszyć oczy :) Quote
agat21 Posted July 13, 2019 Author Posted July 13, 2019 Przykryty kocykiem ;)) I z młodą "panią", która już coraz mniej boi się jego podgryzania ;) 2 1 Quote
agat21 Posted July 14, 2019 Author Posted July 14, 2019 I jeszcze jedna rola, którą Trevor bardzo lubi: stróża i obserwatora całej ulicy :) Czuje się wtedy bardzo ważny ;) Quote
Recommended Posts