mdk8 Posted January 3, 2021 Author Posted January 3, 2021 Dziękuję uxmal 20,- i Malwa 20,- za stałą dla Balbinki :) Quote
Tyśka) Posted January 3, 2021 Posted January 3, 2021 Zostawiam głaski Balbince :) I podsyłam link do ogłoszenia na Poznań: https://www.olx.pl/oferta/balbinka-cud-dziewczynka-chodzaca-lagodnosc-do-adopcji-CID103-IDHXOGg.html Życzę Balbince szczęścia i znalezienia własnego człowieka w 2021 roku :) 1 Quote
ewu Posted January 4, 2021 Posted January 4, 2021 7 minut temu, ewu napisał: Zadzwoniła do mnie Pani w sprawie Balbinki. Pani jest z Poznania. Niestety przerwało rozmowę i nie mogę się dodzwonić. Na razie nic nie wiem ale mam nadzieję,że się uda skontaktować. Quote
ewu Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 13 godzin temu, Tyśka) napisał: Ojej, trzymam kciuki :) Mocno. Pani to raczej porazka ale rano zadzwonil uroczy Pan z Murowanej Gosliny pod Poznaniem. Pantwo stracili identyczna sunie jak Balbinka, w domu są jeszcze dwa pieski. Musze się skontaktować z mdk8 i z Kikou. Quote
ewu Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Państwo. maja niepełnosprawnego pieska adoptowanego ze schroniska. Piesio ma kalekie lapki, to starszy. psiak wzieli go z powodu tych lapinek i wieku. Drugi ma ok 6 lat. Psiaki domowe, dom z ogrodem. W domu byla identyczna sunia jak Balbinka , nie moga sie pogodzic ze strata. Bardzo im zalezy na Balbince, serce mi mowi ,ze to ten dom. Wiadomo trzeba sprawdzic, Panstwo sami zaproponowali zanim zdazylam powiedziec o wizycie. Czekam na kontakt od mdk8 i Kikou . 1 Quote
b-b Posted January 5, 2021 Posted January 5, 2021 Zaciskam kciuki! Przepraszam za ten wpis ale myślę ,że jest to ważne zwłaszcza dla właścicieli czworonogów ,które strasznie przechodzą takie wybuchy. PETYCJA - ZAKAZ SPRZEDAŻY I UŻYWANIA FAJERWERKÓW PRZEZ CAŁY ROK https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/sejm_rzeczypospolitej_polskiej_zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok/?cvlibob&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-825961-zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok&utm_term=vlibob%2Bpl Quote
ewu Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Dnia 5.01.2021 o 11:18, b-b napisał: Zaciskam kciuki! Przepraszam za ten wpis ale myślę ,że jest to ważne zwłaszcza dla właścicieli czworonogów ,które strasznie przechodzą takie wybuchy. PETYCJA - ZAKAZ SPRZEDAŻY I UŻYWANIA FAJERWERKÓW PRZEZ CAŁY ROK https://secure.avaaz.org/community_petitions/pl/sejm_rzeczypospolitej_polskiej_zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok/?cvlibob&utm_source=sharetools&utm_medium=copy&utm_campaign=petition-825961-zakaz_sprzedazy_i_uzywania_fajerwerkow_w_calym_kraju_caly_rok&utm_term=vlibob%2Bpl Nie przepraszaj ,wczoraj tez jacys debile kolo mnie strzelali... Quote
Tyśka) Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Dnia 5.01.2021 o 09:57, ewu napisał: Państwo. maja niepełnosprawnego pieska adoptowanego ze schroniska. Piesio ma kalekie lapki, to starszy. psiak wzieli go z powodu tych lapinek i wieku. Drugi ma ok 6 lat. Psiaki domowe, dom z ogrodem. W domu byla identyczna sunia jak Balbinka , nie moga sie pogodzic ze strata. Bardzo im zalezy na Balbince, serce mi mowi ,ze to ten dom. Wiadomo trzeba sprawdzic, Panstwo sami zaproponowali zanim zdazylam powiedziec o wizycie. Czekam na kontakt od mdk8 i Kikou . To trzymam kciuki, bo brzmi obiecująco:) Quote
Poker Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 No i co? Jest ciąg dalszy czy ludzie chcieli tylko pogadać. Quote
kikou Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 2 godziny temu, Poker napisał: No i co? Jest ciąg dalszy czy ludzie chcieli tylko pogadać. Tak, Rodzina czeka na wizytę pa Quote
Tyśka) Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 15 minut temu, kikou napisał: Tak, Rodzina czeka na wizytę pa Czy jest już wizytator? Mogę poszukać na grupie na FB. Quote
b-b Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 5 godzin temu, ewu napisał: Nie przepraszaj ,wczoraj tez jacys debile kolo mnie strzelali... U mnie na wsi też. Nie rozumiem jak ktoś może mieć radochę w hałasie :/ Quote
Nesiowata Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 U mnie dziś też słychać było wystrzały. Quote
Poker Posted January 6, 2021 Posted January 6, 2021 Trzymam kciuki za wizytę. To by była kolejna niesamowita adopcja. Quote
ewu Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Pantwo nie moga ie doczekac,. Pan dzwoni codziennie, boja sie, ze komus innemu oddamy Balbinke. Czekam na kontakt od Osoby , ktora ma zrobic wizyte. Quote
ewu Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 14 godzin temu, Tyśka) napisał: Czy jest już wizytator? Mogę poszukać na grupie na FB. Ktoś ma do mnie zadzwonic, czekam. Quote
sunia2000 Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 Przepraszam, że się wtrącę, ale Balbinka jest jednym z moich ulubionych psów wśród podopiecznych kikou i tak się zastanawiam czy jej adopcja to dobry pomysl? Wiem, że wszyscy się cieszą, że w końcu ktoś chce jej dać dom, ale Balbina - w swoim mniemaniu - mam już dom. Po tylu latach bardzo zżyła się z kikou - jestem u nich średnio co kilka mc i widzę jak suczydło jej wpatrzone w "swoją mamusie". Balbina lubi mieć człowieka tylko dla siebie i na początku była "średnio miła" dla innych dziadeczków, jak któryś też chciał mieć Kasie dla siebie, po jakimś czasie nauczyła się dzielić Kasią z resztą stada i żyć w harmonii. I tu moje największe obawy czy Balbina zestresowana nowym miejsce, rozłąką z Kasią jak będzie chciała "dopchać sie " do człowieka nie zrobi np krzywdy temu starszemu psiakowi, który ma problemy z łapami - Balbinka to dość silna i żwawa suczka. Oby nie było jak z Aureliuszem, który wrócił do Kasiu po krótkim pobycie w nowym domu :( 1 Quote
elik Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 8 godzin temu, sunia2000 napisał: Po tylu latach bardzo zżyła się z kikou Sorki, ale chyba nie o tej suni mówisz. 22 lutego Balbince minie rok pobytu u kikou. Quote
Tyśka) Posted January 7, 2021 Posted January 7, 2021 16 minut temu, elik napisał: 22 lutego Balbince minie rok pobytu u kikou. Dwa lata, Elik :( Od 2019 roku. Co nie zmienia faktu, że nie jest to jakoś strasznie dużo. A co własny człowiek... to jednak własny. Zwłaszcza, że Balbinka nie ma zbyt wielu deklaracji :( 1 Quote
Jo37 Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 Trzymam kciuki. Miła znalazła dom po 4 latach a Klara po prawie 3 w hotelu. Własny dom to własny dom. Quote
Tyśka) Posted January 8, 2021 Posted January 8, 2021 5 godzin temu, ewu napisał: Wizyta jutro. Ojej, zaciskam kciuki bardzo mocno. Ale byłoby fajnie... :) Quote
Recommended Posts