Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 A gdzie są szczeniaczki? Mam chętny dom na psiego malucha, w tym że w Poznaniu... pomyślałam o tej zgrai :) Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 2 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: Ogłoszenie na Katowice https://www.olx.pl/oferta/najpiekniejsze-kundelki-na-swiecie-do-adopcji-CID103-IDyPUPW.html Dziękuję:) Jęśli możesz wyróżnij a ja to opłacę. Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 minutę temu, ewu napisał: Dziękuję:) Jęśli możesz wyróżnij a ja to opłacę. Nie ma sprawy!! Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: A gdzie są szczeniaczki? Mam chętny dom na psiego malucha, w tym że w Poznaniu... pomyślałam o tej zgrai :) Na Śląsku. Jak super dom to do Wrocławia dowiozę:) Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Przed chwilą, Alaskan malamutte napisał: Nie ma sprawy!! Podaj proszę kwotę i konto. Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Przed chwilą, ewu napisał: Na Śląsku. Jak super dom to do Wrocławia dowiozę:) Dom do sprawdzenia. ;) Podeślę i tak. Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Przed chwilą, Tyś(ka) napisał: Dom do sprawdzenia. ;) Podeślę i tak. Dziękuję:) Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 minutę temu, ewu napisał: Podaj proszę kwotę i konto. Ewa, zróbmy tak. Ja zasponsoruje maluchom ogloszenie na tydzień. Jeśli do tego czasu nie pójda do adopcji, wtedy przedłużymy. Może tak być? Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 minutę temu, Alaskan malamutte napisał: Ewa, zróbmy tak. Ja zasponsoruje maluchom ogloszenie na tydzień. Jeśli do tego czasu nie pójda do adopcji, wtedy przedłużymy. Może tak być? Dziękuję:) Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 2 minuty temu, ewu napisał: Dziękuję:) Podesłałam... Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Na razie jeden telefon , nawet komentować nie warto:( Strasznie się denerwuję , oby szybko znalazły się "te" domki. Quote
Isiak Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 7 godzin temu, ewu napisał: 50 zł z bazarku Isiak dotarło. Dziękuję:) Dziękuję za potwierdzenie, również na wątku bazarkowym :) Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 35 minut temu, ewu napisał: Na razie jeden telefon , nawet komentować nie warto:( Strasznie się denerwuję , oby szybko znalazły się "te" domki. ewu, u mnie podobnie. Ostatnio zapytalam, czy przeczytano ogłoszenie do końca? Pani odpowiedziala, że nie...O żadnych procedurach nie chciala rozmawiać, a nawet wykrzyczała, że co to rasowe, ze takie ceregiele??? Zadzwoni w końcu TEN domek, bądź dobrej myśli. Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 4 minuty temu, Alaskan malamutte napisał: ewu, u mnie podobnie. Ostatnio zapytalam, czy przeczytano ogłoszenie do końca? Pani odpowiedziala, że nie...O żadnych procedurach nie chciala rozmawiać, a nawet wykrzyczała, że co to rasowe, ze takie ceregiele??? Zadzwoni w końcu TEN domek, bądź dobrej myśli. 5 domków.Bez urazy ale dzwonią ludzie , którzy nawet imienia psa nie umieją podać:( Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 4 minuty temu, ewu napisał: Bez urazy ale dzwonią ludzie , którzy nawet imienia psa nie umieją podać:( wiem....jak słyszę "ja po psa dzwonię" to juz mi skóra cierpnie.... Quote
Tyśka) Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: wiem....jak słyszę "ja po psa dzwonię" to juz mi skóra cierpnie.... Dostałam właśnie smsa: "czy ten pies z Nysy jest aktualny?" - ani imienia nie pamięta ktoś, ani nie doczytał, że Mimi nie jest w Nysie... :( Nie mam sił odpisać, ale odpiszę, bo żeby nie było, że się czepiam... Quote
ewu Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 1 godzinę temu, Alaskan malamutte napisał: wiem....jak słyszę "ja po psa dzwonię" to juz mi skóra cierpnie.... Ja mam zestawy pt.: "taki piesek, taki mały... A jak ma na imię :"a to nie wiem, taki na kocyku siedzi a ja bym chciała dla dziecka...." Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 zgodnie z obietnicą ogłoszenie maluchów wypromowane na tydzien Od: dzisiaj Do: 30 mar Najpiękniejsze szczeniaczki na świecie d... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 6 mar Statystyki Wyświetleń: 233 Tel: 2 Obserwuje: 5 Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 2 godziny temu, Alaskan malamutte napisał: zgodnie z obietnicą ogłoszenie maluchów wypromowane na tydzien Od: dzisiaj Do: 30 mar Najpiękniejsze szczeniaczki na świecie d... podgląd edycja zakończ Za darmo 0 Odśwież za 1zł Wyróżnij Promowane do 6 mar Statystyki Wyświetleń: 233 Tel: 2 Obserwuje: 5 Bardzo Ci dziękuję! Trzeba teraz mocno trzymać kciuki!!! Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale cały dzień dzisiaj poświęciłam naszej nowej podopiecznej 7 miesięcznej suni:) Quote
Alaskan malamutte Posted February 28, 2019 Posted February 28, 2019 Mam zapytania o szczeniaczki, szczególnie o Lolusia. Proszę, aby pytający dzwonli pod podany numer telefonu. Quote
Ewa Marta Posted February 28, 2019 Author Posted February 28, 2019 19 minut temu, Alaskan malamutte napisał: Mam zapytania o szczeniaczki, szczególnie o Lolusia. Proszę, aby pytający dzwonli pod podany numer telefonu. Loluś jest prześliczny, byłam pewna, że wzbudzi zainteresowanie:) Quote
Poker Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Loluś to Loluś. Imię zobowiązuje do bycia pięknie niepowtarzalnym. Quote
elik Posted March 1, 2019 Posted March 1, 2019 Co Wy Kobitki jeszcze tu robicie??? Do spania, bo jutro ciężko będzie wstać :) Wszystkie szczeniaczki są przeurocze, ale faktycznie Loluś wymiata wszystkie panny :) Quote
Ewa Marta Posted March 1, 2019 Author Posted March 1, 2019 Bardzo serdecznie dziękuję za przelew z bazarku imiennego Aldrumki w wysokości 310 zł dla maluszków! To wielkie wsparcie:) Quote
Recommended Posts